Nytt svall!

Min hjärna har gått in i helg-mood trots att det är torsdag. Jag har inte alls samma tempo som jag brukar ha. Är det någon som känner samma? Jag ser fram emot att checka ut imorgon eftermiddag och ha en hel helg med barnen igen. Förra helgen hängde vi bara på Lidingö utan några speciella planer och det mådde jag så bra av. Nu har jag laddat upp med en liten pool hemma, det blir roligt!

Hur som helst, imorse hade jag ett hårt pass med min PT. Jag tycker att styrketräning är väldigt roligt och målet är att kunna göra olympiska lyft och ta min egen vikt i många övningar. Tungt och svettigt men känslan efteråt är magisk. Nu har jag jag hållit igång träningen 3-4 gånger i veckan sedan januari, efter dessa månader har jag svårt att se att jag skulle gå tillbaka till en vardag utan att röra på mig. Jag hade en rejält tuff period i ett av mina bolag under våren, träningen blev ett sätt att hantera det på. Jag blev betydligt lugnare och kom inte upp i samma stressnivåer under dagen. Skillnaden blev faktiskt enorm.

Kavaj DAY Birger et Mikkelsen, topp Filippa K (adlink)

Under lunchen idag var jag hos min frisör Nathalie på Creative Headz. Hon är fantastiskt duktig på blonda nyanser.  Jag har i hairtalk i håret som är extensions. Älskar hur naturligt det ser ut, man fäster dom med små tejpbitar och det känns inte alls i hårbotten. Det är min längd men vi har valt att göra håret tjockare. Nu ska jag snart hämta mina barn (jag har dom till söndag, underbart!), sedan får vi se vad det blir för middag hemma.

Alltid lika spännande.

 1. Tycker det är otroligt spännande att läsa inlägg om dina olika bolag! Hade önskat att du även delade dom tuffa utmaningarna. Att bara skriva om framgång blir tillslut ganska platt och tråkigt tycker jag.
  Det hade varit roligt att läsa om den tuffa våren!

 2. Intressant att du behöver besöka en frisör som alltid fixar till nyansen på ditt hår typ en gång i veckan, samtidigt som du påstår att dina silverschampoon är allt du behöver för att få den där kalla, blonda nyansen. En annan som också är blond går till frisören och färgar MAX 2 ggr/år och använder silverschampoo där emellan, men du menar egentligen alltså att detta inte räcker för dig? Silverschampoo ska ju kunna dämpa det gula i håret, så nyfiken på varför det inte räcker för ditt hår.

  1. Antar att hon slingar utväxten? Blir ju ganska mycket utväxt på ett så ljust slingat hår om man väntar 6 månader, de flesta som jag känner med den nyansen går ca var 6-10 vecka och bättrar på i botten.

 3. Bloggerskan på bloggbevakning har gjort ett helt inlägg om dina produkter Bella, och hon ska köpa massvis. Förstår inte hur hon ena dagen kritiserar dig för mötet med den arga mannen och påstår att du hittat på allt, men nu idag så köper hon dina produkter för att hon tycker det är etiskt. Det är alltså inte oetiskt att påstå att du hittar på hela händelsen med mannen som hoppade på dej. Tycker det visar lite hur hon verkligen vänder kappan efter vinden för pengarnas skull. Synd att du offras i hennes process. Tycker hennes rätta ansikte visas nu, och ska aldrig mer läsa hennes blogg. Heja dig Bella

  1. Eeehhh…Mia, du tycker alltså att om man har en annan åsikt än tex Isabella, så kan man inte heller handla hennes produkter…även om man gillar dom?
   Du är mer för hata-hata?

 4. Varför skilde du dig? Då hade du sluppit ha barnen tre dagar och haft all tid i världen med dom…

  1. Skulle hon stanna i ett äktenskap som inte fy funkade tycker du? Visst, har man barn tycker jag man ska kämpa lite extra för att få det att funka, just för barnens skull. Men man kan inte leva i ett äktenskap BARA för att slippa vara ifrån barnen.

 5. Det är tecken på utbrändhet kroppen orkar inte i samma tempo… ta ledigt i morgon då har du en jobbfri dag och du kan vara med dina barn

  1. Hon har varit utbränd…. hon känner nog igen symtomen men det svåra är att bromsa. Isabella skriver juniora hur hon försöker ha en balans.

 6. Du får skylla dig själv Isabella Löwengrip du gasar i 110 men bromsar aldrig ner! Tänk dig oss vanliga medarbetare som jobbar 7-16 varje dag. Det finns inte råd att stanna hemma tack vare karensdag…

  1. Och vad innebär oss vanliga människor B? Vilken lyx om du har ett sådant vanligt svenskt jobb mellan 07-16 som vi kallar det för att det har inte jag 😉 och ändå klagar jag inte som du gör. Vem säger vad som är normalt och vad som inte är normalt? Hela förra året jobbade jag över 220 timmar varje månaden och se, jag lever och mår bra. Man måste unna sig emellanåt något och träning håller en i form.

  2. Vad menar du? Jag jobbar 7-16 varje dag och har råd och vara hemma om jag är sjuk. Det handlar om att inte leva över sina tillgångar. Och om man vill ha en annan levnadsstandard än vad man har råd med så får man byta jobb. Det är liksom inte svårare än så.

  3. Du får också skylla dig själv B som har ett 7-16 jobb varje dag!! Vi gör alla våra val och får stå för konsekvenserna.

 7. Men ärligt talat Isabella. Jag förstår inte.
  Har du ingen mamma instinkt att skydda dina barn? Varför envisas du med att fortsätta vara offentlig i denn blogg, när det leder till att du o dina barn framförallt attackerad. Hade lagt ner blogg och instagram DIREKT asså.
  Utan att ens tveka. Det är ju inte första gången ni blir hotade vad jag förstår. Stackars barn. Du måste ju tjäna så bra nu på dina bolag att du inte Behöver bloggen. Inte Behöver en offentlig instagram.
  Nej Isabella stäng ner det och ger inte fler knäppgökar ens chansen att komma åt dig o barnen. Göd inte deras fixering genom sociala medier.
  Nu verkar säkert mitt inlägg ilsket, men det är inte min intention. Mina ord kommer från mitt eget mammahjärta som bara vill beslydda alla små barn. De har inte bett om det offentliga livet. Lägg ner bloggen o satsa på dina bolag. Ge barnen lugn och ro. Sköt om er.

 8. Svar: har man barn och skilsmässan är lite svajig så bör man tänka till en extra gång, gärna försöka och kämpa så äktenskapet fungerar för barnens skull! Det var ju inte O som ville seperera utan Bella. Allt fungerar om man försöker och ger det en chans. Hade hon tänkt på barnens bästa så skulle hon stannat kvar med deras pappa!!

  1. Vilken vidrig kommentar! Självklart ska man inte stanna i en relation som gör en olycklig. Hade det varit bättre för barnen att växa upp med förmodligen två olyckliga föräldrar än två lyckliga föräldrar på varsitt håll? Och nej, allt fungerar inte för att man ger det en till chans.

  2. B…antingen är du tolv år eller så kan du inte tänka alls.
   Har en kollega vars man absolut inte vill skiljas, att han varit otrogen tycker han att dom kan glömma. Min kollega kan så klart inte acceptera det så hon har påbörjat skilsmässan.
   Har en väninna som aldrig följde med när vi tjejer gjorde någonting. Det visar sig nu att hennes man ”inte tillät det”. Hennes skilsmässa går igenom nu till midsommar.
   Man vet ingenting om andras äktenskap. Och därför ska man aldrig döma.

 9. Man ser redan att du börjat gå upp i vikt. Lycka till med ”träning” och ”hälosam” mat lär väl ändå gå åt skogen😉

 10. Är det med hjälp av terapin du insett hur skönt det är att ta det lugnt på helgen? Tidigare gjorde du alltid grejer ju.

  Jag har motat min depression med hjälp av att promenera. Motion hjälper mot allt! Men läste just att enbart måttlig / lugn konditionsträning hjälper hjärnan att reparera sig från stress och annat. Alltså att hjärnan fysiskt förändrar sig. Enligt forskning.

 11. Det här med att det är en ledig dag mitt i veckan får mig att tappa dagarna direkt.
  Fick helg-mood redan i tisdags men blev ju införstådd igår att barnen skulle till skolan idag och så en dag till efter idag. Så jag har helt tappat mitt tempo för en stund. Men det är snart tillbaka igen!
  Skönt att de snart har sommarlov i flera veckor och jag får chansen att vara hemma med dem hela tiden!

 12. Vad kul att du håller igång med träningen. Det är verkligen den bästa medicinen mot stress! 🙂
  Nu vet jag att du har en PT som säkert har en tanke med det han gör. Dock har jag observerat att det är några tekniska delar som du bör tänka på för att träna rätt muskulatur och framförallt träna säkert. Speciellt om du vill börja med olympiska lyft då det är bland de mest tekniskt krävande momenten man kan göra i idrottsvärlden. Det är helt naturligt att detta inte sitter eftersom du är nybörjare så om du läser detta testa följande tips:)

  1. Prova att införskaffa ett par lyftarskor istället för att lägga vikter under hälarna. Det blir stabilare och mindre risk för skador om du skulle tappa balansen. Väldigt behövligt för strama hälsenor och super vid olympiska lyft!
  2. När du gör knäböj har du en tendens att gå så djupt att du ”fäller in” ditt bäcken och därmed tappar du stabilitet mellan över och underkropp. inte minst får du en hög belastning på ländryggen som kan skapa problem vid tyngre vikter.
  3. När du gör en knäböj, försök att spänna ihop kroppen som när du hostar för att bli mer kompakt och minska risken en svank. Ryggen ska hållas neutral enda från nacke till svanskota.

  Lycka till!

 13. Jag hejar på dig Isabella! <3

  Jag är också kvinnlig företagare och tycker du är en fantastisk förebild!
  Ingenting kommer gratis och det finns alldeles för mycket avundsjuka här i världen.
  Du förtjänar att njuta av din framgång!

  Vilka bloggar man väljer att läsa är helt valfritt så till alla er som inte får ut något mer än att bli provocerade och upprörda av denna -låt bli. Det är ingen som tvingar er!

  Kör hårt!

 14. Använder du haritalks produkter eller dina egna? Jag har också hairtalk men tycker att håret blir äckligt när man inte sköljer ur balsamet🙃

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..