Familjefoto

En av mina närmsta kollegor kommer vara sängliggande ett bra tag på grund av operation så idag fick hon tre av mina favoritböcker att läsa under tiden. Egenmäktigt förfarande av Lena Andersson, Bonjour Tristesse av Françoise Sagan och Blonde av Joyce Carol Oates. Tre böcker som har betytt mycket för mig. På tal om kollegor har vi en avtackningsmiddag för kollegor som slutar ikväll. Dels som praktiserat men också lämnar oss för nya äventyr. Det känns som ett bra avslut att dra ihop hela bolagsgänget för att skåla hejdå efter alla år.

Många som jobbar ihop här blir väldigt tajta. Många har hittat sina bästa vänner, vi har ofta AW:s och många reser ihop privat. Sådant gör mig glad! Under Almedalsveckan så kommer tio personer att bo i samma hus, tajt men roligt. Pingis och jag bokade faktiskt ett privat flyg till gänget ner.

Fotograf Kate Gabor 

Till något annat; jag fick bilderna från Kate Gabor idag. Så fina! Barnens ansikten syns ju såklart på alla men vi tog en bild för att visa er. Det var viktigt för mig att få ta familjefoton på vår nya familj som består av oss tre. Älskade barn. Tänk att jag skulle få bli mamma till just dom. Två glada, trygga, lugna, rätt så lillgamla och kloka barn.

 1. Vilken fin bild! Hoppas du får en fin kväll 🙂 Besök gärna min blogg där jag skriver om bland annat psykisk ohälsa för att belysa ett ämne som på ett eller annat sätt drabbar de flesta av oss någon gång i livet. Kram <3

 2. Hej!
  När du fotar bilder där barnens ansikten inte syns, hur gör du då? Tänker att det var enklare när dom var yngre men nu antar jag att dom är mer medvetna och har en egen vilja? Eller är dom bara vana iom att du alltid gjort så?

  Fin bild i övrigt!

  1. Jag fotar mina barn utan att visa deras ansikten ofta 🙂 det är nästan enklare än att få en bra bild där ansiktet syns tycker jag. Jag brukar knäppa när dom är mitt uppe i något eller när dom tittar på något 🙂 ibland säger min son (5 år) att han vill att ansiktet ska synas och ibland inte.

 3. Känns så fake allt du snackat om vikt tidigare. Du höll aldrig på att filma dig själv och din kropp i speglen osv när du vägde mer än du gör nu. Du känns så nöjd med dig själv pga viktnedgång vilket absolut är helt ok men blir liksom så dubbelsidigt och väldigt genomskinligt. Ger det hur som helst inte många månader innan du går upp igen med ditt nya partnerliv inkluderat vin och mat.( Kul btw att du försöker få det att verka som att du tränat ner dig)
  Hej på dig, och undanbeder gärna kommentarer om att detta var onödigt eller avundsjukt.

   1. Hanna -inte särskilt vänligt skrivet… Du undanber dig kritik på ditt inlägg, men du ger dig själv rätten att kritisera Isabella. Tänk dig för innan du lägger fingrarna på tangenterna.

  1. Hanna – jag hoppas du någon gång i livet mår bättre, för med en sådan kommentar kan man inte må bra. Du skulle nog behöva en kram tänker jag.

   Jag vill minnas att Isabella alltid varir generös med att visa bilder på sig själv – oavsett vikt. Kommer du ihåg Size me- kampanjen? Då väjde hon mer än vad hon gör nu.

  2. Hon var till och med halvnaken på ett tidningsomslag när hon vägde mer! Hon fick både ros och ris för det men mest ros tror jag😀 Hon är klok och hon lär sig på vägen. Precis som vi andra människor. Träna är viktigt och nyttigt och det borde alla som kan göra.

 4. Ähhhhhhhh, det är väl för att du ska komma ihåg hur de ser ut? Du tror att bästa mamman är de som får hjälp med allt 24/7? Om dina barn inte går i samma fotspår? Vad är din plan då?

 5. 😍 Apropå böcker. Har du läst The woman I wanted to be av Diane Von Furstenberg? Tänkte på dig när jag läste den. Kan tänka mig att du kommer skriva en liknande bok om dig och din karriär när du blir äldre 😊

 6. Hej isabella!

  Vad roligt att du delar med dig av dina boktips! Jag undrar om du läst en bok som heter ”Bokhandeln på Riverside Drive”? Det är en otroligt fin historia om en tjej som får chansen att börja om sitt liv på en ny plats.

  Boken utspelar sig i en bokhandel i London som är otroligt mysig och det handlar mycket om olika böcker och hur de påverkar människor. Anledningen till att jag frågar är att huvudkaraktären faktiskt påminner om dig. Hon driver ett eget skönhetsmärke, är framgångsrik och väldigt målinriktad men kastas pga oförutsedda händelser in i en helt ny och okänd situation. Och tack vare att hon är så resolut och framåt och tänker utanför ramarna lyckas hon lyfta bokhandeln som är på väg att gå i konkurs. Dessutom tycker jag hon är rätt lik dig (beskrivs som Agnetha i Abba), det kanske är du 🙂 … I vilket fall är den superbra, en fin, spännande och sorglig historia som man sugs in i och jag kan verkligen rekommendera den!

  Hoppas du får en fin sommar!

  Kram Anna

 7. Så fin bild! Tänkte bara fråga hur lång du är och vart du brukar köpa dina byxor ifrån? Du har så fin längd och fall på dina byxor nämligen! Hittar aldrig byxor som är så pass korta som jag behöver:( vet du annars något märke som gör byxor för oss kortare människor? Älskar din stil Kram!

  1. Har för mig att Isabella är rätt lång, i alla fall över 170 cm, så hon är nog inte rätt person att fråga☺️

   1. Medellängden för kvinnor i Sverige är 165 cm, så nog räknas över 170 cm som ganska långt 🙂

   2. UY: inte är det kort iaf! Jag e 165cm o känner mig inte kort utan ganska medel så ganska lång skulle jag kalla Bella. Oavsett så ska hon ju inte rådfrågas ang byxor för korta människor..

 8. Men hjälp vad tråkigt ljus det var i den. Så himla platt. Tycker du borde ha gått tillbaka till Emelie Ohlsson istället.

  1. Det tyckte alltså du var en rimlig kommentar att skriva när någon är glad över bilder på sig och sina barn? Tja, det säger ju en del om dig i alla fall…

  2. Tycker Kate Gabor tar jättefina bilder i naturlig miljö. Personligen tycker jag inte alls om Emelie Ohlssons bilder.
   Eftersom Emelie och Isabella har haft komtakt, vill minnas att Emelie ”lärt” Isabella att ta bättre bilder kan man kanske tycka att hon skulle få förtroendet – OM Isabella gillar hennes bilder förstås.
   Å andra sidan om man vill vara om sig och kring sig och visa att man tillhör gräddan och sociteten väljer man Kate… 🙄

 9. åh vad fina bilder! du borde även kolla in Erika Gerdemark, hon har är ju numera familjefotograf till kungafamiljen bland annat (som Kate G var innan), hennes bilder är så vackra!! tror hon skulle passa dig också. och Emelie Ohlsson som du fotats av tidigare 🙂

 10. Så otroligt mycket gränslös kärlek i den bilden. Jag bara förstår din känsla av att älska dem ”till döds”. De är verkligen mirakel, alla barn som föds. Jag själv har tre stycken. 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..