Bino by Nobis

Vilken fantastisk måndag. Jag tog en paus mellan mötena och fick strosa runt här med en kaffe i ena handen:

Tech i all ära men jag ÄLSKAR vanliga hederliga böcker. Jag njuter så mycket av att få öppna en ny bok, doften, känslan. Jag läser nästan varje kväll och har gjort det sedan tidiga tonåren. En bra vecka är det två böcker i veckan, annars en. Nu läser jag en biografi om Frida Kahlo. Häftig kvinna.

Vid halv sex väntade middag med Sheila och Linus. Min klänning är ifrån DvF, köpte den i NYC.

Vi gick till restaurang Bino, det är Nobis uteserveringen på Norrmalmstorg. Jag älskar ju NOI som är inne på hotellet. Så mysig uteservering, vi drack bubbel och åt en massa god mat. Sedan väntade ett event för att fira Alexander Pärleros Framgångsboken. Alla som har gästat Framgångspodden under åren var inbjudna. Kul! Stannade till halv nio men sedan åkte jag hem, behövde få klart jobb tills imorgon.

Kram!

  1. Jag har ju aldrig sett Sheila på riktigt men jag slås alltid över vilken stark utstrålning hon verkar ha, någon slags energi som påverkar mig positivt, mycket märkligt känsla.

    1. Instämmer! Jag också blivit förvånad över hur jag smittas av hennes glädje, bara av att se bilder. Härligt!

  2. Det skulle vara superkul att få höra mer om böckerna du läser! Kan du inte ha ett eller två inlägg i månaden där du skriver om böcker du har läst eller böcker du vill läsa? Jag har samma boksmak som du verkar ha och skulle verkligen tycka att det vore kul att läsa sånna inlägg. Allt gott!

  3. Älskar ochså att läsa och har alltid gjort. Är jätte viktigt man läser för sina barn och får de intresserade av att läsa själva när de blir äldre. Flera studier Vidar att barn som föräldrar läst för och som sen fortsätter läsa har mycket större ordförråd än barn som aldrig läser böcker. Och det var en rejäll skillnad skillnad. Plus är en hel värld där ute med massa intressanta saker att läsa oavsett vad man är intresserad av för litteratur, finns inget härligare än försvinna sig in i en bra bok 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..