Söndagen

Igår när jag skrev om situationen på parkeringsplatsen hade jag inte riktigt smält händelsen. Det blev tydligt när jag väl skulle försöka sova. Händelsen spelades upp om och om igen och jag låg och vred mig och blev helt svettig. Drömde även mardrömmar om hur han slet upp bildörren och drog i Sally. Usch. Jag är glad att jag såg honom komma emot oss och hann hoppa in och låsa dörren. Jag är nästan alltid på min vakt, det kan ta på krafterna och 99% av fallen behövs det inte men det är en skada efter alla år av offentlighet och knäppa människor…

Igår när jag skrev om situationen på parkeringsplatsen hade jag inte riktigt smält händelsen. Det blev tydligt när jag väl skulle försöka sova. Händelsen spelades upp om och om igen och jag låg och vred mig och blev helt svettig. Drömde även mardrömmar om hur han slet upp bildörren och drog i Sally. Usch. Jag är glad att jag såg honom komma emot oss och hann hoppa in och låsa dörren. Jag är nästan alltid på min vakt, det kan ta på krafterna och 99% av fallen behövs det inte men det är en skada efter alla år av offentlighet och knäppa människor…

Vi gör oss kalasfina 

Hur som helst. Vi har haft en bra söndag. Barnen sov till halv åtta vilket var skönt för mig som somnade sent. På förmiddagen så var vi vår egen trädgård och har lekt med vatten. Lunchen åt vi inne för att ta lite skydd mot solen. Vid två väntade kalas hos ett grannbarn, det blev poolparty där. Superkul! När klockan blev halv fem lämnade vi ön och åkte till en stammisrestaurang för att äta middag. Det började ösregna men vi alla satt under ett parasoll, Gillis sa ”Vad mysigt sommarregn är”. Jag kunde bara instämma.

Vi har verkligen haft en fantastisk helg. Vi har inte lämnat Lidingö alls förens kvällens restaurangbesök. Jag känner mig utvilad och full  av kärlek.

 1. Fy så tråkigt att alltid behöva vara på sin vakt 🙁 Hur känner du när du är hemma på din egen tomt och leker med barnen? Hoppas verkligen att ni kan känna er trygga!

 2. Älskade Bella <3 För några år sedan var jag med om en liknande händelse och i stundens hetta reagerade jag väldigt "lösningsorienterat", jag hann inte bli rädd, jag tänkte fort och såg till att förflytta mig och mitt kusinbarn fort från faran. Efter några timmar började rädslorna komma ifatt och jag tänkte på alla saker som kunde gå fel och kunde inte sova på flera dagar.Förstår verkligen att du reagerade som du gjorde.

  Blir så arg på folk som ifrågasätter, speciellt allt som hänt med uppdrag granskning och FV och CW det senaste 🙁

 3. Svårt att tro attnågon gubbe helt plötsligt blir arg på en mamma med 2 små barn. Vad hände i affären?

  1. Men snälla nån. Drogproblem? Psykos? Hallucinationer? Finns massvis med anledningar till att folk kan bli irrationella och aggressiva.

  2. Svårt att tro att en gubbe vet vem Isabella är? Man kan bli arg på människor som för vissa är kända.
   Tvivlar inte på att Isabella uppfattar det som obehagligt, men som den person hon är, borde hon kunna hantera situationer, Var parkeringen tom på andra människor, eftersom hon inte lämnat Lid8ngö på helgen så var det väl där det där det hände.

   1. Mia2 – VARFÖR ska Bella kunna hantera situationer för att hon är känd?! Du vet att även kända personer är människor, av kött o blod, va?

  3. Haha svårt att tro? Är du på riktigt? Jag har svårt att tro att du kan ha missat hur världen ser ut. Ja, folk blir arg på andra helt utan anledning om du missat det på något sätt.

 4. Min man släppte en bomb idag att han ska separera från mig efter sex år tillsammans och 2 små barn, 2 och 4 år. Jag kan knappt andas och vet inte vad jag ska göra, det känns som om livet tog slut. Hur ska man stå ut med att ha sina barn på halvtid och komma hem till en tom lägenhet :'( :'(

  1. Blev helt tom när jag läste din kommentar, skickar dig en rejäl STYRKEKRAM, hemskt när livet slängs om, gråt ut och ta hand om er.

  2. Hej Sofia, ett tips är att läsa i tjejgruppen Heja Livet på FB. Där finns det många som har gått igenom samma sak och som har delat med sig av sina upplevelser. Det kommer att bli bra till slut <3

  3. <3 livet blir ljusare även om det känns mörkt nu. Var med dem som ger dig kraft och ork, försök att ta en dag i taget och försök att inte stressa inte upp dig. Säg till dig själv att du klara det, allt blir bra, du ska fixa det här. All styrka till dig och kom ihåg att du inte är ensam. Styrkekramar!

 5. En fråga, har jag fel för mig men skulle du ha en egen tv-serie? Vad har du o din exman då kommit överens om med att visa barnen? Hur känner du för att visa upp ditt hem för vem som helst ?

 6. Det kanske inte alls var personligt mot just dig,en mamma med två barn påväg till en bil.Han var kanske påverkad av något,men obehagligt att ni ska behöva bli skrämda.

 7. Har du inte din livvakt med dig? Se till att fixa en som du har dygnet runt. Bättre ta det säkra före det osäkra. Jag menar när du väl har det bra ekonomiskt ställt!

 8. ❤️ Känner inte dig men känner med dig. Det är hemskt att människor beter sig illa på olika sätt, att som offentlig och som kvinna behöva se sig om jämt och ständigt, och inte nog med det, att inte bli trodd på i sociala medier av en massa småsinta och elaka människor. 😡

  1. Det var nog någon småsint och elak människa som ville skrämma henne. Finns ju många som hatar henne, det är ju bara till att läsa en viss blogg, Huuu man blir mörkrädd!

 9. Ang. Den arga mannen. Jag har själv en dotter som fyller 2 år den 1/8. Jag tycker mer än livvakter om det är möjligt att rådfråga med BUP eller vart man vänder sig? Komla ipp det. För att du o dina barn ska leva i skräck när sådant här händer är inte ok. Denna gången hann du låsa därrarna. Spänna fast barnen o kära iväg. Men tänk om du inte skulle hinna. Om nån jävla psykopat kidnappar dig/ er. Psykopater är säkert duktiga på sådant tyvärr och det är inte värt o ta risken om det skulle hända dig/ dina barn något. Hur ska man kunna skydda dig o barnen bättre? Kolla med BUP eller var man vänder sig. Krya ❤️ Och hoppas ni aldrig behöver vara med om det igen ❤️

  1. Va? Varför skulle BUP kunna svara på hur de ska skydda sig bättre? Det känns väl mer som en livvakts område? Eller missförstår jag dig?

 10. För många år sen blev jag attackerad av en påverkad man när jag i godan ro var på väg till jobbet. Jag cyklade och han sprang mot mig och sparkade på cykeln. Han träffade bara baksidan av barnsadeln och jag lyckades hålla balansen. Han hade precis före detta slagit till tre personer så jag hade en jäkla tur. Men jag har fortfarande svårt för när män ändrar riktning och helt plötsligt går mot mig eller när någon springer mot mig.

 11. Förstår inte att man kan HATA en person man inte känner, så till den milda grad att man är beredd att få personen att bryta ihop sakta men säkert?!

 12. Det låter som en fin söndag för er! =)
  Jag är fortfarande helt chockad över att folk beter sig som den mannen gjorde… det finns galningar överallt, men det ska inte behöva vara ditt problem att de inte är kloka.

 13. Jag har bestämt mig att skiljas från min man. Varit ett par i 10 år, varit gifta i 7 år i år. Tre barn (2, 4, 5 år gamla). Det känns, just för att han också inte alls är redo för detta. Han vill kämpa på. Han vill lösa detta – han tror det är möjligt. Men det är så svårt att ändå säga att jag tror det tåget har gått. Att jag vet vad jag vill – och det är inte att kämpa för en lösning, för att sedan hamna i samma skitiga vardag igen. Vilket kommer att ske, då det inte är första gången….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..