En arg man och sommarplock

Vilken sommardag. Mest fantastiskt men också lite dramatiskt.

Poolhäng hela eftermiddagen

Sedan väntade en handling med barnen. Det är inte ofta jag är i matbutiken med barnen men just denna gång hade vi oturen att möta en man som blev väldigt arg när han såg mig och tog sikte mot bilen och gick mot mig aggressivt. Höll precis på att spänna fast Sally bakom mig men hann sätta mig på min plats och låsa dörrarna innan han började rycka i dörren och skrika att jag skulle öppna. Han såg inte riktigt frisk ut så jag valde att lägga i backen och köra iväg. Ett av barnen blev lite ledsen men allt blev bra när vi kom hem. Usch pulsen gick upp.

Hur som helst så vände kvällen till något bra! Det blev middag och H kom över. Råraka, löjrom, burrata, padron paprika och hårda ostar. Barnens plockade lite av oss men åt torskbitar också. Senare på kvällen kom två av grannpapporna över med barn och joinade oss för lite champagne medan barnen busade med vatten på gräsmattan. Idylliskt!

  1. Men… vilken irrelevant kommentar…Enbart ute efter att skuldbelägga. Vidrigt med denna småaktiga avund!

  2. Vad är det för kommentar på ett inlägg?

   – till Bella. Fan så obehagligt, du gjorde helt rätt & drog. Skulle gjort detsamma! Känner man sig hotad ska man fly! Särskilt om man har barn med sig.

  3. Varför är det relevant? Åh hon blir så mycket bättre mamma om hon lagar brända fiskpinnar och snabbmakaroner till sina barn istället för att va som en man och ha massor sparade timmar med sina barn. Dessutom så är det relevanta att en idiot bettet sig som ett as mot Isabella och barnen

  4. Alltså vad har din fråga för relevans?! Om den ändå är välvilligt ställd så kanske du borde ha frågat efter receptet eller något specifikt kring maten du ser på bilden.

   Blir så provocerad och undrar om du skulle fråga en man samma sak? ”Vart det du (eller din partner) som lagade maten?” Troligtvis inte!

 1. Vet du varför han var arg? Var det något du gjort eller sagt?
  Eller tog du inte reda på det utan bara körde därifrån

  1. Varför ens bry sig om vad han är orimligt arg på? Tips till alla kvinnor: Ser ni en aggressiv man som närmar er:Spring. Skit fullständigt i om han är legitimt arg eller inte, det är inte värt riskerna.

   Bella, ta hand om dig. Älskar dig.

   1. Bästa kommentaren från dig Mia! Förövrigt till dem som ifrågasätter om det ens är sant: jag är inte ens lite känd men har varit med om en liknande händelse. Får man känslan att man borde låsa bilen så bör man göra det.

  2. Självklart körde hon därifrån! En man hon inte känner (lika illa om det skulle vara någon hon känner) beter sig aggressivt mot henne när hon är med sina barn. Hon har ingen aning om han är psykiskt sjuk eller påverkad av droger. Tyckte du hon skulle riskera sin och sina barns hälsa för att fråga mannen vad han är arg över? Tänk om han bar kniv? Som en annan psykiskt sjuk man gjorde för ett antal år sedan när han fick syn på Sveriges utrikesminister.

  3. Anna hade du stannat och tagit reda på varför? Hade fast kört över gubbjäkeln om han inte hade flyttat på sig, skulle aldrig överhuvudtaget tagit reda på vad han ville, och då är jag definitivt inte känd.

  4. Håller helt med dig Anna,. Vi har som vanligt bara en version och den andra versionen lär vi inte få.
   Ganska onormalt beteende att vara ilsken på någon utan anledning. Nu vet vi inte heller om parkeringen var tom för övrigt för då kan det vara mer omöjligt att våga ta en konflikt. Men normalt sett borde man inte vara konflikträdd utan ta diskussionen.

   1. Alltså va? Ta diskussionen?? Han verkade inte vilja diskutera utan verkade ju galen! Jag hade alla ggr gjort som Bella, kört därifrån fortast möjligt, med eller utan barn!

   2. Att stanna och ta en diskussion kan vara kopplat till ren livsfara.

    Jag är absolut inte känd, jag är långtidssjukskriven men min sambo har däremot ett jobb som höjer hotbilden mot oss rejält. Han är utbildad att handskas med dessa situationer, det är inte jag.

    Jag har fått tydliga instruktioner om hur jag ska agera om någon skulle försöka ge sig på mig när jag är ensam. Att stanna och ”ta diskussionen” finns inte med bland dessa instruktioner.

    Isabella, jag är verkligen ledsen att du var tvungen att gå igenom detta men mest ledsen blir jag över att barnen var tvungen att uppleva det. Du agerade helt korrekt som låste bilen och snabbt åkte därifrån. Hoppas ni får en fin söndag!

 2. Näe fy hur orkar du vara känd?!
  Vad hade hänt om du inte hunnit låsa?! Förstår om du inte vill handla med barnen…
  Jag skulle ligga lågt och inte prata om tillgångar/dyra bilar om jag var du, för även om det inte är fel verkar det provecera en del människor.
  Skulle inte vara kul att läsa tidningen om att du och dina barn blivit attackerade. Var rädd om dej!❤

 3. Usch fick verkligen ont i hjärtat av att läsa det här. Men du gjorde heeeelt rätt som körde därifrån!

 4. Har barnen bara märkeskläder på sig hela tiden? Du köpte kläder både till dig/barnen på Lindex innan. inte längre?

  1. Det var väl när hon hade samarbete med Lindex? Innan dess var det ju ”en dålig investering” att köpa budgetnöjen enligt hennes Economistapodd. Troligen är det som så många andra influencers kappan efter vinden (pengarna).

 5. Ett tips -Skriv inte att du ska vara ensam med barnen under helgen.. du vet aldrig vilka idioter som finns där ute!!

 6. Men fy farao vad otäckt.
  Vad är det för galning?! Usch! Skönt att ni fick en fin kväll med god mat och kärlek. Maten ser fantastisk ut ❤️

 7. Var du inte väldigt måttlig m alkohol? Chablis, champagne etc nämns i var å vartannat inlägg 🙂

  1. Andra halvåret blir helvitt för årets alkoholkvot är slut som det verkar. Ett halvt glas vin en eller två gånger i veckan verkar inte gälla…

 8. Trodde du jämt hade bodyguard? Verkar behövligt iaf.. Men rent allmänt, ere såhär för många celebs? Eller e du särskilt “poppis” bland knäppisar…? Tycker mer sällan man hör om andra kändisar som har probs så ofta..? Eller så e jag kanske inte så insatt.. läser väl mest bara dina texter iofs… Tycker synd om dina småttingar bara.. hoppas de inte vart med om lika creepy grejer förut. Klem.

  1. Tycker att det verkar mer regel än undantag för offentliga personer. Kommer ofta upp i intervjuer, pod-samtal och liknande. Skillnaden är att alla inte har möjligheten att förmedla så som Isabella kan i sina kanaler.

 9. Känner fröken Löwengrip att hon behöver empati och ”heja” utav för dig – okända människor? Känns inte som en trovärdig berättelse utan ett behov av ”styrkekram” kommentarer.

 10. Vilken obehaglig människa! Varför skulle någon ens göra så!? :/
  Men roligt att ni hade ett fint avslut på dagen i alla fall. 🙂

 11. Kan inte låta bli att tycka synd om Odd som måste leva med att det finns en hotbild mot hans barn när de är hos hans mamma. Och att du ”eldar på” hotbilden genom ditt sätt att göra PR för dig själv. Tror inte jag skulle acceptera att mina barn behövde livvakt på Ica, sorry men vilken fruktansvärd uppväxt. Snälla överväg att skriva mindre om var ni är och vad ni gör och framförallt ers dyra vanor. Tänk på barnens säkerhet, det är väl viktigare än ditt imperium?

  1. Alltså snälla sluta skuldbelägg offer! Det är ju mannen som ska begränsa sitt liv och inte Isabella. Vad blir det för signaler till ens barn?
   Man måste stå upp för sig själv och jag är säker på att Isabella gör det hon kan för att hålla sina barn säkra. Vad skulle det bli för samhälle där alla är rädda och gömmer sig medan arga män härskar? Är det nåt du vill delta i?

  2. Isabella var känd redan när Odd och hon träffades, de hade dessutom känt varandra i flera år innan så han visste garanterat att han skaffade barn med en känd person med allt vad det innebär. Och du, sluta få det att låta som att det är hennes fel att en man betedde sig aggressivt, det får han ta ansvar för själv.

  3. Nana – hotbilden mot Bella fanns redan långt innan hon träffade Odd, så han var väl medveten om vem han skaffade barn med.

 12. Fasen va arg jag blir av att läsa de här! Vad är det för fel på folk som ger sig på dig? Vad vill dom/han? Vad är det folk provoceras av? Hade du varit en man istället så hade du hyllats upp till skyarna men nu har folk mage att kritisera och granska vad du än gör och även utanför en mataffär med dina barn… herregud!
  Året är 2018 och en kvinna ska kunna ha både familj och karriär utan att folk rasar. Nu var han från mataffären säkert inne i en psykos eller hade tagit droger, vem annars gör så?! Inte för att det är en ursäkt men han var tydligen inte helt hundra. Inte alls förvånad över att det är en man heller….fy fan.
  Du är en grym förebild Isabella fortsätt med det du gör 💪🏽
  Kramar!

  1. Vilken man hyllas? Kanske på 80-talet? Idag är de flesta av oss överens om att den som satsar på karriär samtidigt som småbarn, mister tid med barnen, och belastar sin partner. Oberoende av kön. Iallafall jag skulle inte klarat tre små utan bådas tid, engagemang och diskussionerna. Så ingendera hann ens tänka karriär, resa eller eget företag.

  2. Men menar du på allvar att den kritik Bella får beror på att hon har karriär och familj? Finns det ngt som tyder på det? På riktigt alltså.

 13. Tack för middagstipset, det ska jag laga ikväll! Tråkigt med den aggressiva mannen och lika tråkigt med kommentarerna. Det som slår mig är att män aldrig får såna här kommentarer – ”du borde inte skriva så mycket om ditt lyxliv eftersom det provocerar andra”. Zlatan la upp en bild på sin Instagram på sin nya båt för ett par miljoner, kommentarer på det? Kanske andra ska fixa det dom inte är nöjda med så kanske man inte blir så provocerad..

 14. Men den här gentlemannen kanske inte ens visste vem han gav sig på.. Jag har en förmåga att bli uppsökt av diverse knäppskallar, särskilt på tågstationer. En gång kom det fram en dåre och ville ha 10 kr, vilket jag sa nej till då han var aggressiv och otrevlig. När jag då nekade honom en slant så bara vrålade han ”MEN FAR ÅT HELVETE DÅ!!!” Sen försvann han på cykel. Det är väl 20 år sen, men minns den händelsen rätt väl..

 15. Kan inte du berätta varför du tror att folk ”går på” dig? Du är ju bara väldigt framgångsrik, för du har ju inte gjort något speciellt för att folk ska bete sig så emot dig? Jag menar vad tror du är för skillnad på att folk gör såhär emot dig, att du behöver ha skyddsrum osv i ditt hem, skillnad emot exempel kenza? Som också är är väldigt framgångsrik? Inget illa menat nu!! Utan undrar mest vad du tror? Kram

  1. Nu frågade du ju Isabella, men jag tycker frågan är lite intressant för den visar kanske på hur kvinnor som uttrycker sin åsikt ofta ses som hotfullt av både män och kvinnor.

   Kenza uttrycker väldigt sällan personliga åsikter i sin blogg, och numer aldrig i princip. Medan Isabella tycker saker om det mesta (vet att många kommenterat att hon borde uttala sig ang Metoo dock) och har en attityd som jag tror att många män känner sig hotade av.

   Hon skiter i dom helt enkelt, och har inga problem att säga det. Därför stör sig så många män på henne. Tror jag.

   1. I så fall borde väl Bianca Ingrosso vara mest hotad av alla eller hur? Den anledningen tror jag knappast på då vi har många starka kända kvinnor i vårt land.

   2. Varför förutsätter alla här att karln var arg på Bella för att hon är känd??? Vi har väl ingen aning om något hänt som föranledde ilskan eller inte.

  2. Vadå tror??? Sjukt provocerande kommentar när hon lever under hot. Detta är väl ändå beviset på det. Och hon har ju flertalet ggr fått hotfulla brev o dylikt.

 16. Hade han sin bil i närheten? Nåt av barnen kanske gick nära och repade den eller nåt? Eller smällde upp er bildörr på hans bil? Sånt kan få de flesta att tappa humöret. Eller hade du felparkerat?

  1. Tror också att nåt måste ha hänt innan. Inte många som känner igen henne o går på bara för att det är hon.

   1. Det kan ju varit en person som inte alls kände igen Isabella utan faktiskt en psykiskt sjuk eller full person

  2. Tycker ändå inte att man som vuxen frisk människa ska skrika på det där viset, och skrämma barn.

  3. Jag har råkat ut för liknande händelser och det har absolut inget med att man själv har gjort fel. Det är elaka mobbande män som hatar kvinnor. De kanske kan dölja det lite i vardagen, men så en dag när de möter en stark kvinna som inte tänker sig bli mobbad i affären, på gatan, i bussen eller i tunnelbanan då slår det slint i skallen på dem och de börjar svära och skrika. Sist var det en som skrek: är du helt jävla sjuk i huvudet. Helt utan förvarning och jag hade inte gjort något alls. Bara stått stilla och tittat på att min son i spädbarnsåldern mådde bra när han låg i vagnen.

 17. Så jäkla elakt av andra bloggerskor att ifrågasätta huruvida dina upplevelser är sanna eller inte. Grunden till misstroendet är enligt dem dina marknadsföringsstrategier, som om hot och hat någonsin varit en del av det. Bara för att du väljer dina inlägg med agenda så betyder det INTE att du skulle ljuga om detta, jäkla bloggbevakning alltså. Och sen att hon väljer ENDAST ut de kommentarer som ifrågasätter dig, inte alls alla de som stöttar dig. Så vinklat och där kan vi snacka agenda. Sen låtsas bloggbevakning att hennes hat mot dig är rimlig eftersom ”hon inte kan lita på dig efter din medverkan i Schulman show”. UGH, kommer hon någonsin själv se vad hon håller på med?

   1. Vad spelar det för roll? Det är klokt att ha en strategi för i vilken ordning man publicerar sitt innehåll (är journalist och kan intyga att alla tidningar tänker strategiskt), men om det är så jobbigt för er, kan ni inte bara välja att Inte låta er luras? Varför känner ni ett behov av att avslöja bellas strategi som alla redan vet om? Det gör inte inläggen mindre trovärdiga och det går att känna empati med henne, ändå.

  1. Hon verkar helt BESATT av att förgöra Isabella. Låter inte friskt. Hoppas att hon söker hjälp, för hon verkar må fruktansvärt dåligt!!!!

  2. Det är väl ingen som tvivlar på att hon utsätts för hot med jämna mellanrum. Men det här är andra gången på väldigt kort tid som hon skriver om en specifik situation i samma veva som hennes bolag/siffror granskas av BV, som hon dessutom insinuerade att hade orsakat hot mot henne pga ”drev”. Otroligt manipulativt.

 18. Obehagligt. Arg man blir! Och så har vi trollet på bloggbevakning som med sin svans av troll fortsätter sprida dynga. Usch. Vilken vidrig värld vi lever i, där kvinnor aldrig kan gå säkra och om de talar om sin utsatthet förlöjligas av troll som hatar. Må väl Isabella.

  1. Om hon blivit nerslagen, hade det väl också varit en lögn. Ush hemska tanke. Men det är kanske det hon vill?

 19. Så lågt att tjafsa med barn i närheten (skitgubbe), annars också förresten!
  Men middagen ser ju helt underbar ut …..

 20. Men usch!! Man får tycka vad man vill om folk men att göra utfall sådär och gå på är inte ok! Vad obehagligt för dig Bella. Och vad glad jag är att det gick bra, och att du behöll huvudet i situationen. Hoppas att du inte blev allt för rädd, alternativt kan tala med någon om det! Kramar.

 21. Eller så var det så att hon kanske parkerat bilen på helt fel ställe; handikapp parkering, parkerat för nära den förbannade gubben så han inte kunde ta sig in i sin bil… Ja, det kan ju haft en orsak.. Kanske?????

   1. NEJ, skämtar inte, men undrar om du gör!! Skulle det vara så att min tanke är rätt, så är det en dödssynd att ställa sig på handikapp parkering & jag skulle ha blivit riktigt förbannad om någon ställt sig så nära att jag i min tur inte kom in i min bil!! Inget konstigt alls.. Dessutom, om du läst mitt inlägg, så var det bara en möjlighet varför en ”Gubbe” blivit arg, vilket menas att Blondinbella själv har ställt till att situationen uppstod!

 22. Så hemskt!!!!!
  Du borde ringt polisen!?
  Hur fan kunde han göra såååå???
  Det är ju helt sjukt

  1. Vad som än hände så är det aldrig okej för en vuxen man att gå efter en kvinna med hennes barn och rycka i bildörren. Fy fan.

 23. Ser så gott ut, kan du dela med dig av receptet? Vet dock inte vad burrata eller de med paprikan, är hehe…

 24. Men alltså.. jag tvivlar inte på att situationen var obehaglig eller att du upplevde mannen som hotfull, men vet du vad som föranledde situationen? Det kan ju mycket väl varit någon galning, men innan du spelar upp massa skräckscenarion i huvudet så kan du ju fundera över vad som egentligen hände. Stod du på en handikapp-ruta? Trängde du dig i nån kö? Tog något av barnen en godis i hyllan och stoppade direkt i munnen? Gick du ut rakt framför en bil som svängde in på parkeringen?
  Det finns ju massor av småsaker som kan reta upp folk, inte säkert att det var en galning som ville åt dig för att du är du. Jag har själv nästan exploderat om jag haft en dålig dag och någon plötsligt trängt sig före. Skulle ju aldrig gå efter och rycka i hens bildörr, men du förstår nog hur jag menar.

  Jag tycker du gjorde rätt som låste om dig, men jag hade nog själv vevat ner rutan någon cm och frågat vad mannen velat. Hade han vid samtalet då visat sig vara en galning hade jag gjort en rivstart därifrån.

  Fundera över situationen en gång till och om du fortfarande känner dig rädd och utsatt så får du börja med en livvakt även på Ica.

  1. Mannen gjorde fel. Inte Isabella. Ingen normal person försöker slita upp någon okänd persons bildörr.

  2. Hahaha älskar såna korkade svenne-banan kommentarer. Man ska ha 1001 anledningar för att ursäkta knäppa människors beteende, kanske barnen tagit godis hahahahahah. Så skrattretande att jag dör.

   ”Om han efter samtalet visat sig vara en galning” men skämtar du att prata med nån som skriker och rycker i dörren med sina små barn i bilen?????

   Och en sak till personligen skiter jag i hur dålig någons dag varit så ska man inte explodera och ta ut det på andra människor.

  3. ”M” – vad fan, det är INTE befogat att skrika och slita i någons bildörr bara för att denne eventuellt trängt sig eller står i fel jävla parkeringsruta. Märker du ens själv att du skuldbelägger den utsatta i en hotfull situation? I sådana situationer ska man lita på magkänsla och säger den ”åk iväg” så är det EXAKT det man ska göra. Och om du börjar ”explodera” på folk bara för att du själv haft en dålig dag och inte kan på ett icke-aggressivt sätt hantera att någon tränger sig, då tycker jag att du borde låta någon annan närstående åka till affären istället för dig. Skärp dig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..