Kalas!

Vilken härlig fredag. Jag hade Styleins grundare Elin och chefsömmerskan Irina över för en fitting under lunchen. Jag ska på ett stort event i London om två veckor och vi håller på att sy upp en klänning inför det – Så roligt!

Vilken härlig fredag. Jag hade Styleins grundare Elin och chefsömmerskan Irina över för en fitting under lunchen. Jag ska på ett stort event i London om två veckor och vi håller på att sy upp en klänning inför det – Så roligt!

Man gör en ”fejkklänning” innan i det här materialet (minns inte namnet på det), när den sitter bra så gör man klänning i rätt tyg. Min ska vara beige.

Jag blev så rörd när jag såg vad som låg på mitt skrivbord innan jag skulle gå. NK-mint. Min favorit sedan 15 år tillbaka. Fantastiska Lina slutar hos oss idag efter fyra år hos Löwengrip. Hon gjorde en raketkarriär hos oss och blev försäljningschef som 21 åring. Jag är så glad över att få ha lånat henne i fyra år. Hon var varit en viktig del i Löwengrips framgång. Hon kommer att gå otroligt långt och jag kommer att följa med spänning! Får jag gissa sitter vi på hennes kontor mitt på Manhattan om 5-6 år och dricker kaffe.

Sallys klänning är ifrån Ralph Lauren och rosett från Livly.

Jag hämtade barnen halv fyra idag för att åka till ett kalas hos Gillis förskolekompis. Det var fullt drag, oroligt roligt. Barnen busade från fyra till halv sju, sedan fick jag övertala dom att det var dags att gå hem. Det blev en enkel middag hemma bestående av veg-köttbullar och makaroner.

Glada barn efter kalas!

Denna har vi läst efter middagen. Så bra! Stort tack för boktipset. Den har väckt en hel del tankar hos ett av barnen och mycket behöver smältas lite. ”Gör man blodpudding av människors blod också” Det är mycket sådant att besvara. Puh :- )

Trevlig fredag!

  1. Det man speglar utåt behöver inte stämma, vara hela sanningen etc. Hon har kanske en specialtränad Dobermann hemma ingen läst om på bloggen vem vet 😉

 1. Inte för att låta dryg men lämnade hon företaget idag och gav dig en present..? Fint! Vad fick hon av Löwengrip? Vill gärna höra mer om hur ert HR arbete fungerar..?

   1. Varför är det ”cringe”? Om man har haft en bra tid hos ett företag och haft bra kontakt med chefen m.m., så ser jag inte varför man inte ska visa uppskattning. Jag köpte t.ex. en tomatplanta till min f.d hyresvärd (som älskade att vara i trädgården och pyssla) eftersom jag ville visa min tacksamhet över vilken bra hyresvärd hon hade varit för oss.

 2. Angående några inlägg tidigare så hänger jag inte med, den här bilden av vinglaset (minus menyn) hade du på din instastory men då var det på MoS och innan eventet, nu är det plötsligt från efter eventet och inne i stan.

 3. Skulle ni bli ledsna/besvikna om ni inte blev bjudna på sommarens sista AW med kollegorna?Jag har precis slutat jobba efter 5års tid på ett och samma ställe (ett företag) ser att alla kollegor har samlats men det var ingen som fråga/skrev till mig!
  Ja det låter kanske löjligt, men andra blev bjudna som är tjänstlediga etc.. man kanske inte ska bry sig så mkt då man inte jobbar kvar, men blir ändå besviken..

  1. Hej M!
   Jag förstår hur du känner. Jag hade också blivit ledsen och känt så. Säkert är det bara ett missförstånd och de har glömt att fråga dig. Ofta är det ju så att man tror att någon annan frågat. En miss helt enkelt. Kram till dig❤

  2. Hej!
   Jag tänker att det inte spelar någon roll vad andra skulle känna. Blir du ledsen för detta så tillåt dig det. Inte konstigt alls!Jag känner med dig! Jag hoppas du ska kunna njuta av sommarvärmen med andra vänner på annat sätt. Stor kram!

  3. Nej det skulle jag inte. Om det är sommarens sista AW för kollegorna så är det väl just för kollegorna. Du som har slutat är ju inte längre en del av företaget så jag tycker inte alls det är konstigt. De som är tjänstlediga är fortfarande en del av företaget. Hade det däremot varit ett kompisgäng från jobbet hade jag tyckt att det var konstigt att inte bli bjuden.

  4. Nja, det hade nog berott på om det är en AW som företaget ordnar så nej absolut inte, då bjuds de som är anställda. En AW är i sånt fall en peronalfrämjande aktivitet

 4. Lina var och höll en gästföreläsning på mitt universitet för några veckor sedan! Hon nämnde då att hon ville starta ett eget företag. Det var oerhört intressant att höra om allt hon hade gjort.

 5. Svår fråga ang blodpudding? Svaret är ett enkelt nej. Man gör inte blodpudding på människoblod. Varför gör du allt så komplicerat bär barnen ställer en fråga.

 6. Är oerhört imponerad av dig på alla plan i livet och vill egentligen inte skriva detta men nu kommer ändå frågan. Ibland undrar jag änd hur du och ditt ex resonerar kring barnen. Ni verkar ge dem dyra kläder och upplevelser men att få dem blöjfria, klippa tånaglar eller se sina föräldrar kunna dricka en kopp kaffe tillsammans är väl det viktiga?! Vet att du läser, leker och gör massor med era barn och tvivlar inte en sekund på att de har två fantastiska föräldrar men är ni rädda för att ta tag i det viktiga av rädsla att barnen måste ha kul de dagar de är hos er? Typ att ma inte vågar ta tag i ”jobbiga saker” för att de är så kort tid hos var och en och då ska allt bara vara kul. Tänker att dennfinastw gåvan man kan ge sina barn är att se sin föräldrar kunna ta en kaffe tillsammans vid en överlämning?! Hoppas detta inte landar fel, bara en tanke som slagit mig.

  1. En hel del föräldrar har inte den relationen tyvärr och det går inte att tvinga fram den. Mina föräldrar har aldrig gjort det och jag är fullt normal ändå 🙂

  2. Finaste gåvan att ge sina barn är definitivt inte att kunna ta en kaffe med den andra föräldern. Sluta skuldbelägga och lägga dig i när du ändå skriver att de är fantastiska föräldrar. Det finns inte bara ett rätt sätt när det gäller barn och relationer, som tur är!

  3. Det var det dummaste jag läst Sara. Den finaste gåvan??? Att man fikar med sitt ex?? Vem tvingade dig att skriva? Snälla människa skaffa dig ett liv.
   När deras barn blir blöjfria och när deras naglar klipps, har du lika mycket med att göra som när hönan tänker värpa nästa ägg.
   En sak till ”bittra Sara” det händer saker i deras liv som inte skrivs om i bloggen. Tokigt va? Och jo, man är bitter om man skriver en kommentar som din.

  4. Har du inget bättre för dig Sara än att granska barnens tånaglar? Helt sinnes att det finns människor som lägger ner energi på sådant.

 7. Va mysigt, och smart att ha kalas på en vardag!
  En fråga, jag har av misstag använt håroljan i ansiktet, missade att tvätta händerna och således började smeta in tillsammans med min nattkräm.haha Men WOW! Huden blir len och spänstig!! Någon annan som har provat? Har blandhy och lätt för att få finnar. Trodde först att jag skulle vakna upp med fler blemmor , men icke!!
  Det kan väl inte vara skadligt, LÖwengrip är ju noga utvalt tänker jag :)?

  1. Jag har gjort nåt liknande, köpte ett serum i Thailand, som jag trodde va till ansiktet, gick tillbaka till butiken och då noterade jag att det stod bland hårprodukterna, frågade och då visade det sig att det va till håret, men jag älskar att ha serumet i ansiktet, känsla är fantastiskt så jag har det till det men tar det bara någon gång ibland när jag känner mig extra torr.

   1. Ja men om det täpper till borde jag inte gå finnar då?
    Tex om jag kör med annan olja då jösses får jag finnar. Men inte alls med denna.

 8. Hej Isabella! Din blogg verkar inte fungera korrekt då jag 1.) inte har kunnat läsa bloggen alls via Firefox sedan du uppdaterade den till nya versionen (visas bara en vit blank sida)och 2.) Nu inte kan se några bilder när jag läser genom Internet Explorer, ser enbart texten. IE har alltid funkat innan. Felsök gärna 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..