#IsabellaLöwengrip
Följ
Uncategorized
maj 15 2018 at 11:46

Uppdatera vardagsrummet!

I samarbete med Bohem

Har glömt att berätta om mitt besök hos inredningsbutiken Bohem som jag gjorde för några veckor sedan. Jag var i deras butik som ligger på Linnégatan och där fick jag hjälp av deras inredare kring materialvalen. De har otroligt många tyger att välja på och det går att skräddarsy det mesta hos dem. Som till exempel soffan som jag valt går att få i vilka mått och tyger man vill. Tycker inredning är kul, men det blir svårt när det finns så mycket att välja på. Då känns det skönt att man kan få professionell hjälp i deras butik.

Det kommer att bli nya soffor, prydnadskuddar, matta till soffgruppen och gardiner. Vilka material och färger jag valt får ni se när allt är på plats. Som jag längtar! Jag har verkligen tröttnat på mina gråa soffor samt mitt enorma matbord och skinnstolar. Nu är barnen så pass stora att jag inte behöver utgå från att tvätta bort kladd.

Leveransen med allt kommer troligtvis den här veckan, så kul! Ser framemot en förändring i vardagsrummet.

I samarbete med Bohem

11 Kommentarer

Kul med lite ny inredning! 🙂

Kul! Vi ska också göra om vårt vardagsrum (och renovera hela lägenheten) – jag längtar så otroligt mycket!

Johanne M Lund

kult at du velger nye stoffer, og ikke bare bytter ut sofaen mm 🙂 bærekraftig tenkning!

Lisen

Hon köper ju NY soffa

Philippa

Hej, Vad roligt! Ska du sälja den samla soffan? I så fall är jag intresserad 🙂

Ha en fin dag!

m(2)

ja kanske inte vore så dumt att börja byta soffor en gång om året 😀

Maria

Konsumtionssamhället… Jordens resurser är inte oändliga.

Sofia

Så sant!!

Nina

Jag vill köpa ditt bord

Blir rätt mycket spill även med en 9-åring och en 12-åring..

Caroline

Isabella, jag är väldigt intresserad av att köpa ditt matbord, om du inte redan har hittat en köpare vill säga. Hör gärna av dig!

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *