#IsabellaLöwengrip
Följ
Uncategorized
maj 16 2018 at 09:09

Träffa Richard Branson

Det är en dröm att få ha investerat i Stylein. Dels älskar jag kläderna och det finns så mycket fint som är på gång. Missa inte rean här. Sedan är det roligt att få ha möjligheten att sy upp klänningar i deras ateljé inför speciella tillfällen. I juni väntar tillexempel några dagar i London. Utöver en stor middag med Löwengrip för att kicka igång Amazon samt möte med ett riskkapitalbolag så ska jag på ett stort event ute på en gård som heter Founders Forum. Det är jag, Ola Ahlvarsson och Petter Stordalen som åker från Skandinavien. På plats är bland annat Emily Weiss (grundare av Glossier) och Richard Branson. Otroligt häftigt att få visas på samma event, workshops och galamiddag med så stora entreprenörer.

Till det eventet har Sascha haft en bild av en ljusgrå klänning i ett rakt klassiskt snitt uppe och ett elegant fall. Vi fick tillbaka skisser från Styleins chefsömmerska och det ska bli så spännande att se vad resultatet blir! Rent spontant så föredrar jag den utan armar. Nu väntar en skönhetsplåtning med Löwengrip hela dagen!

 

 

12 Kommentarer

Daniella

Hej, tänkte mest uppmärksamma att du borde överväga att ta mer din instastory där du använder mobilen när du sitter bakom ratten från imorse. Även om trafiken står stilla krävs det bara en sekunds ouppmärksamhet innan olyckan är framme, även om man är en bra förare. Skippa mobilen i bilen! Ha en bra dag!

UllaBella

Ärmar, utan ärmar.
Armar vill man nog ha.

Kristin

Kan inte du lägga ut ett gäng boktips igen på sådant du nyligen läst eller vill läsa. Behöver ladda upp inför sommaren!

Branson är ju fantastiskt att få chans att träffa!!! Hoppas du får ut mycket av mötet!

Utan ärmar skulle jag säga, den var fin, den andra kändes för upp-pampig för att kunna ha till kontor tex. Sen vet jag inte vad inriktningen är heller så.. kanske den passar bra ändå?
Lycka till, det här kommer att bli en spännande resa faktiskt. 🙂 Ser fram emot att se resultat och vad ni kommer att ha att erbjuda. 😀

Coolt, Richard Branson gillar jag, så himla häftig inställning!

Sofia

Berätta mer om eventet. Trodde det bara var för digital/technology branschen? Vilket bolag kommer du att representera där?

Hanna

Det betyder inte att de inte kan bjuda in talare de tycker är intressanta från andra branscher, frågan är lite konstig i sig. Men jag gissar att Isabella kommer att representera (åtminstone bland annat) sitt bolag Nordic Tech House, när hon nu har det.

Hur är det med Stylevel, har du inte investerat i dom längre? Gillar de kläderna!

Häftigt!
Åh, klänningen blir nog så fin!

http://nouw.com/sjosefine

Verkligen så spännande att få se resultatet!

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *