#IsabellaLöwengrip
Följ
Uncategorized
maj 8 2018 at 15:53

Psykoterapi

Imorse var jag uppe tidigt för att träna och så hade jag en psykolog-stund på eftermiddagen. Den balansen är viktig när jag gasar på med jobb. Idag stod jag på Berghs och pratade om min resa för 300 personer samt har haft möten på rad. Gällande min psykolog så tror att jag har hittat en person som jag fungerar bra med. Jag är glad att jag tog modet av mig och boka in en ny psykolog när den första inte kändes rätt. Han är rätt tuff mot mig och det är något jag uppskattar. Jag har en tendens att dra till mig ja-sägare i livet och det är de sista jag behöver nu. Målet är att jobba med relationer men vi kommer in mycket på offentligheten och pressen det medför. Jag ser fram emot att gå rätt intensivt.

Nu ska jag hämta mina barn. Som jag längtar! Det gör ont i hjärtat!

12 Kommentarer

Vad bra att du har hittat rätt. Modigt av dig att var så öppen med det.

Elin

Jag tror att det är SÅ bra att ta hjälp från någon professionell! Har själv gjort det för första gången nu och bara efter första mötet kändes det givande. Lycka till på din resa!

Vad bra att du hittat nån du tycker det känns bra med.😊
Önskar jag gjorde det.
Men här finns inte dom möjligheterna då vi bor för långt bort från allt.

Bra att du känner att det är rätt!! Jag känner likadant med mina samtalskontakter, det är så viktigt för att komma framåt!
Kram <3

Skönt att det känns bra!

Ofta är det ju så, att vi går dit för att prata om det vi tror att vi behöver prata om, men att det bottnar i något helt annat som vi EGENTLIGEN behöver prata om.

I min coachverksamhet älskar jag verkligen det, när mina klienter hittar det som EGENTLIGEN är deras problem. Det mesta vi drar på oss är bara symptom och det handlar oftast aldrig om det vi tror att det handlar om.

Erni

Åh vad spännande det lät =) vart i Sverige jobbar du?

Bra att du har hittat någon du trivs med, det är så otroligt viktigt för en lyckad samtalsterapo!

Det viktigaste är att du känner att det är rätt! Det är ändå en person man delar privata delar av livet med, tilliten är superviktig ☺️

Martina

Hur hittade du en bra psykolog? Vart börjar man leta? Någon som har tips? 🙂

Johanna

Du kan söka på Psykologförbundets hemsida: https://www.psykologiguiden.se/search?C=SrchPS

Eva

Hej Martina! Jag tipsar om Gestaltakademin, där de jobbar med gestaltterapi. Lycka till!

Vänligen Eva

Älskar när folk vågar ta tag i sina ”problem”! 😊

http://Nouw.com/sjosefine

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *