#IsabellaLöwengrip
Följ
Uncategorized
maj 2 2018 at 19:28

Kärlek är inte rationellt

Jag har precis nattat barnen. Så mysigt att ha dom här, de fick träffa vår blivande aupair. Nu tänkte jag berätta lite om det jag valde att gå ut med igår.

Hampus.

Jag skulle kunna säga att jag kan dela upp mitt liv i tiden innan och efter jag träffat Hampus. Det finns en sådan häftig passion som knockat mig totalt av stark förälskelse men som stundtals fått oss att må ganska dåligt också. Ska jag vara helt ärlig så var jag inte alls på jakt efter en relation. Jag har ju skrivit en massa gånger om hur viktigt det är för mig att vara själv. Men så från ingenstans så kommer han in i mitt liv och sveper bort allt annat. Jag försökte länge hålla det borta. Övertala mig själv att det var för tidigt. Det har varit mycket on och off från mitt håll. Nu i efterhand förstår jag inte hur han stod ut. Men han stod där stabil i mitt liv när det var som allra mest kaos och mötte upp med kravlös kärlek.

Jag har velat hålla honom borta från offentligheten så länge som möjligt. Men tillslut blev livet i skymundan mer krånglig än att faktiskt berätta hur det låg till. Hampus har träffat barnen och dom älskar honom. Han älskar dom. Men det är inget samboliv utan han bor i närheten av mitt kontor sedan årsskiftet och jag har mitt hus på Lidingö. Vi ses främst när jag är barnfri (och jobbfri) men ibland med barnen. Relationen mellan dom har fungerat bättre än jag kunnat drömma om. Dock har barnen sin pappa redan, men jag är glad över att dom får en helt annat typ av sund förebild i deras liv.

Hampus och jag är extremt lika som personer, samtidigt som vi har sidor som skiljer oss åt. Det vi delar är värderingar och syn på livet. Vi umgås bara när vi väljer varandra. Aldrig krav eller slentrian-häng. Han öppnar upp min värld och får mig att tänka större vilket jag älskar. Men jag måste erkänna att det känns så märkligt att gå från fru till flickvän (hjärnan hänger knappt med trots att det gått ett år). Jag kommer att presentera honom för er allt eftersom. Då ska jag också berätta om våra fantastiska resor ihop och hur vår kärlek uppstod vid första ögonkastet vid en trappa.

157 Kommentarer

Annelie Henning

Jag är så lycklig över att DU har träffat en sådan fin pojkvän! Jag ser att hans VACKRA BLICK är så ÄKTA och SANN KÄRLEK strålar från dem när han tittar på DIG! Han ger mig bra vibrationer – Var rädd om honom och låt aldrig KÄRLEKEN bli slentrianmässig! Var lika omsorgsfull med honom som du är till dina barn och ditt växande företag! Barnen kommer förstås i första hand i ditt hjärta men låt din uppmärksamhet till din livskamrat inte känna av ”bihangs-syndromet!” Små tips från mitt hjärta sagt med ditt BÄSTA för mina ögon! LYCKA TILL NI som är så VACKRA TILLSAMMANS! ” KÄRLEK är det enda som ÖKAR när man slösar med den”

M

Inte ”tillslut”, det gör man med en syltburk. ”Till slut” heter det!

M

hahaha, ”det gör man med en syltburk”.

Camilla

Länge leve kärleken!

Grattis till lanseringen av den nya versionen av löwengrip.
Även jag saknar mascaran och skulle bli överlycklig om den kom ut på marknaden igen. Överlägset bästa mascaran som jag provat ⭐

ErikaM

Han ser snäll ut.

Sara

Kul för er ❤ förälskelse och kärlek är så fint och man blir alltid lika glad att höra när någon är kär 😊

Så härligt, kravlös kärlek är det bästa som kan hända. Förstår om du inte haft det så lätt att tänka i dessa banor. Som kvinna kan det vara tufft att vara drivande, entusiastisk och självständig. Det gäller att hitta en man med en självkänsla och ett självförtroende som klarar detta, inte bara i tre månader. Jag vet inte hur många jag dejtade innan jag träffade min man. Många sade inledningsvis att det tyckte det var inspirerande, men efter några månader så tärde det på deras självförtroende. Jag funderade stundtals på om det skulle finnas någon för mig. Det gjorde det, jag snubblade över honom i en hall på en fest, helt oväntat. När jag blev sjuk, finnas han där, när jag och mina tidigare kollegor ville starta en organisation, fanns han där både för mig och för barnen. Man ska kyssa många grodor innan man hittar sin prins. Jag önskar dig all lycka och välgång. Inget är större än kärledeken, det är den som är livets drivmedel i välgång som motgång. //🍏 http://nouw.com/nanda

Vad kul, grattis !

Matilda

Grattis till er!

Linnea

Får tårar i ögonen! Önskar er all lycka❤️

Grattis!
Det är när man minst anar det som kärleken slår till. 🙂

Jenny

Grattis till kärleken 😍

ewa

LOVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Katta

Nya hemsidan är jättefin och produkterna ser super ut! Märkte dock när jag kollade runt att det inte står utskrivet någonstans hur många ml det är i flaskorna. Kollade på schampo och balsam och kunde inte hitta någonstans där det står hur mycket det är i dem. Lycka till!

Madelene

Grattis! Vad underbart! Sa fina ihop!

Marie

Grattis 💖 Så underbart! Du är värd den bästa och det verkar som du hittat honom 🍀

Maria

Underbart så glad för er jag blev nästan tårögd när jag läste ❤️

Va härligt att du hittat någon att älska! Var rädda om varandra!

Ida

Men så härligt att känna så! Stort grattis till er lycka ❤

men!! <3 inte kikat in här på säkert ett år, och det första inlägget jag möts av är detta. Så underbart! All lycka till er 🙂

Caysa

Så fint Isabella ❤️ Glad för din skull, det lyser om er.

Men åhh så glad jag är för din skull!!

Fin bild på er två!

Sebastian

Grattis till er! Underbart!

Sara

så fint! ni ser så lyckliga ut 🙂

Malin

Grattis, all lycka fina ni!

maja

GRATTIS! Är så glad för din skull! Du är bäst.

Emilia

Gud va kul att läsa. 🙂 Så glada för eran skull. Önskar er all lycka och kärlek.

Catarina

Vilket härligt inlägg! 😀 Ser fram emot berättelsen om första mötet 🙂 Underbart med love at first sight, det är så det skall vara.

Livet blir inte alltid som man tänkt sig, ibland blir det till och med bättre! Vad härligt att du verkar ha kunnat acceptera att det faktiskt kan bli bra även om man inte riktigt tänkt så från början. Ta hand om dig och följ ditt hjärta <3 Besök gärna min blogg där jag skriver om psykisk ohälsa – bland annat ätstörningar och depressioner, allt för att vi ska kunna prata mer öppet om hur vi känner i dagens stressiga samhälle. <3 kram

Ann.B

Så härligt att ni funnit varandra!
Var rädda om varandra!

Katarina

Ni passar verkligen bra ihop!

E

Åh så härligt. Stort grattis till kärleken!

Jennifer

Åh vad fint. Har följt dig i så många år, så det känns som att det är ens kompis som blivit kär? Jag är väldigt glad för din skull!!

Rebecca

Blir så glad i magen av att läsa detta <3
Stor kram!

Tina Månsson

Så fina ni är tillsammans Isabella! Önskar er all lycka <3
Jag har varit singel i snart 1 år och lärt mig massor under året om mig själv samt fått en bra självkänsla på köpet.
Även fått insikt att jag ej kommer hitta kärleken sålänge jag jagar, så nu har jag hittat ett annat lugn samt blir motiverad att höra från dig – att ni fann varandra av ren "slump", jag tror mycket på ödet – att allt har en mening. Ska bli kul att höra er kärlekshistoria samt följa hela din vardag, då han har varit "gömd" offentligt, med all respekt. Ta hand om er!

Rebecca

Vad roligt att läsa!! Önskar dig allt gott. Kram!

Lisa

Du ser gladare ut nu än vad du gjort på länge. Njut! 🙂

Monika

Så underbart Isabella! Grattis! Hampus ser väldigt fin ut måste jag säga och verkar ha de kvaliteér du eftersöker och behöver. Fortsatt lycka till i livet med Hampus och tack för att du delar med dig!

AE

Detta påminner så mycket om min nuvarande relation när du säger att du inte sökte en relation, var on och off men han stod ut. Wow. Önskar er det bästa!!!

Hanna Eriksson

Åh grattis! Så härligt att vara kär 😊

SÅ kul! Det ska bli så roligt att höra mer om hur ni träffades <3

Maya

Blev alldeles glad i magen! Härligt att du är lycklig!! Kärlek är så jäkla grymt!

Mikaela

Blev så glad över att läsa det du skriver. GRATTIS!
hurra för kärleken!!!

Stort grattis <333

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *