#IsabellaLöwengrip
Följ
Uncategorized
maj 7 2018 at 00:57

Hemma igen

Och så är helgen över. Jag landade nyss på Arlanda. Hela jag är fylld av ny energi och glädje. Att komma iväg såhär är verkligen nyckeln för att bli inspirerad och komma hem med ny kraft. Jag älskar det. Idag låg vi bara vid poolen i stort sätt, jag hann också gå på spa i två timmar. Massage och ansiktsbehandling. Köpte med mig några produkter som jag ska testa. Jag handlar skönhetsprodukter på alla resor jag gör, det är så jag får mycket inspiration till Löwengrip. På Hotell Arts spa i Barcelona testade jag en ögonkräm med fantastisk konsistens som jag skickade till våra kemister i Sverige. Doften till vårt saltvattenspray kommer ifrån en hotell-lobby. Jag plockar lite här och var. Idag föll jag bland annat för en kombinerad enzym-skrubb och ansiktsmask samt en kropps-mist som återfuktade rejält. Doften var ljuvlig.

Här kommer dom sista bilderna från helgen. Jag älskar att hotellet har hus som man kan hyra. Underbart att ha en egen trädgård, pool men ändå ha tillgång till att service. Den stora skillnaden på lyxhotell och vanliga hotell är just service. Det finns inget som inte går att ordna. Skulle jag behöva en ny klänning så åker dom och handlar. Vill jag ha en matchalatte så fixar dom det. Det är underbart att få leva i en bubbla då allt bara är ett samtal bort. Under spat så är det inga vanliga spa-menyer bara utan man uppger hur man vill ha det och så skräddarsys allt.

Shorts Stylein

Nu hoppas jag att väskan kommer snart för jag behöver hem och sova. Imorgon väntar en lång och intensiv jobbdag men jag är peppad!

16 Kommentarer

Du strålar som aldrig förr. Du njuter av livet totalt. Det är underbart att se dig så glad och avslappnad och du förtjänar all lyx eftersom du jobbar hårt.

Isabella Löwengrip

tack 🙂

Vad skönt att vara hemma igen och med energi. Härligt! Hotellet låter verkligen fantastiskt bra.

http://hannafialotta.blogg.se

Det ser verkligen underbart ut på bilderna! Måste genast ta tag i att boka lite fler resor jag också 🙂

Sara

en återfuktande kropps-spray hade varit super bra!

Ser ut som du haft en helt underbar helg med dina vänner! =) hoppas du får en lika bra arbetsvecka.

Ser underbart ut! Önskar man kunde göra såna små semestrar då och då, det behövs verkligen!☺️🌸

Skönt att få möjlighet att ladda!!

Lana

Jobbar din pojkvän i Stockholm? Är han arbetslös och bor bara där för att ni ska kunna ses?

Camilla

Eftersom han bor i närheten av hennes kontor tvivlar jag på att han är arbetslös.

Linda

Hennes pojkvän är börshaj. Varför tror du han är arbetslös?

Isabella Löwengrip

Yes han bor i Sthlm men är från Lund. Han jobbar som Day trader så kan jobba flexibelt som jag

Marika

Såklart är han arbetslös och bjuder henne på resor med lyxhotell och köper presenter från Chanel.

Bilderna ser magiska ut, ser riktigt härligt ut som en fin semester. Jag blir nyfiken på hur du (om det är du) hittar dessa hotell som har hus att hyra ut? Låter ju som en otroligt bra ide att göra när man har familj dessutom. 😀
Tipsa gärna.
ha en fin dag denna vackra sommardag i Stockholm. 🙂

Alltså vad lyxigt! Det skulle man helt klart vilja boka in någon gång 🙂

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *