#IsabellaLöwengrip
Följ
Uncategorized
maj 7 2018 at 22:34

Anders Wall

Ikväll åt jag middag med Anders Wall, otroligt roligt att få träffa honom. Han är en av de mest inspirerande människor i svensk näringslivs-historia. Vi är även båda två delägare i Guldkula Champagne och det var Håkan som bjöd med mig ikväll. Vi har pratat drömmar, visioner, utmaningar, blandat tuffa saker och skrattat så det runnit tårar. Anders Wall är 87 år men han hade lika gärna kunnat vara 60 år. Otroligt pigg, nyfiken och skarp. Jag njöt av att få lyssna in och passade på att ställa en massa frågor. Jag ska prata på Anders Wall-dagen i november, det blir spännande.

Anders Wall, Håkan Guldkula och Nicklas Dellham

Vi åt middag på Wedholms fisk vid Nybrokajen. Vit sparris till förrätt, abborre till varmrätt och nougat-tryffel. Tre timmar har nog aldrig gått så snabbt. Helt klart minne för livet. Jag är så tacksam över alla otroliga människor som jag får chans att träffa.

19 Kommentarer

Jag älskar din blogg
Du håller igång så myclet så jag blir glad.
Tänk om jag hade din energi..

Själv är jag nöjd om jag orkar jobba 8 timmar och kommer hem till familjen och gör lite trädgårdsjobb, fixar kvällamat och lägger sonen och aen däckar jag haha..

Trädgårdsmästaren

Wow! Vad häftigt att du tar dig in i de övre mansdominerade kretsarna. Och dessutom bidrar med en energistark och positiv förebild. Fint. Det behövs.

Älskar Anders, han är en riktig förebild!

Sara

Hej Bella! Kan man ha din fantastiska solskyddsfaktor i ansiktet och på barn? Den doftar så gott 😍

Isabella Löwengrip

Yes 🙂

Sara

Toppen att veta 🎉

Sanna

En hudläkare på TV i morse sa just att man inte ska smörja in barn under ett år.

Susanna

Du är så cool Bella! En riktig powerkvinna & en enorm förebild. Fortsätt med allt och ALL lycka till med allt du tar dig för!

Jag är verkligen avundsjuk på dig för att du får träffa så intressanta människor. Härligt att få ta del av deras kunskap, erfarenhet och få inspiration.

Malin

VAD du är vacker Isabella! Helt otroligt😊

Hanna

Häftigt med Wall! Coolt med drivna människor som inte låter ålder stoppa.
Jag hade tyckt det var intressant att höra om hur du upplever män när du är ute i affärslivet.

A.J

Vilken av Guldkulas champagner gillar du bäst?
Själv är jag inte så förtjust i champagner med Pinot Noir eller Pinot Meunier i blandningen (om man inte ska dircka den till mat, då kan det vara ok)
Föredrar blanc de blanc 🙂 Såg dock att en av Guldkulas champagner är just en blanc de blanc. Man kanske ska ta och prova den.

AnnaP

Har mött Anders många gånger i huset där han bor och har tänkt på att han är, trots sin höga ålder, en MAN och ingen gubbe. Hade gärna velat veta hur han lyckas hålla sig sån!!!! 🙂

Kan man bli annat än lycklig av att läsa om kvinnor som lyckas göra bra karriärer. Efter år bakom männen börjar äntligen kvinnornas tid. Så underbart att se 😊.

H

Kvinnor har alltid kunnat, men prioriterat annat.

Jh

Varför träffar du aldrig t ex sjuksköterskor, poliser och lärare? Dvs powermänniskor som kämpar varje dag?

@inredningsdesign / Instagram

Nej alltså jag räddar liv (bokstavligt talat) alla dagar jag arbetar som sjuksköterska. Jag gör skillnad i människors liv när de är som mörkast. Det tycker jag är ganska ascoolt… #tacksamhet

Låter som en underbar kväll och du såg verkligen fantastisk ut. Så fin klänning!

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *