Starka relationer

Vilken dag! Jag har hållit igång med jobb i 13 timmar, min enda paus var klockan 17-18 och då tränade jag med min nya PT Pontus. Efter att ha stått och pratat inför folk en hel dag var det så skönt att få lyfta tungt. Det blir ett enormt adrenalinpåslag efter stå-på-scen-jobb och den är skön att få träna bort. Alternativet är att ta ett glas vin. Men träningen är ju såklart att föredra.

Jag fick en energiboost under lunchen på At Six med gänget ovan. Jag träffar alla tre med jämna mellanrum och det var kul att ses vi fyra. Samma energinivå på oss alla (okej Petter ligger en nivå upp). Vi pratade mycket om hållbarhet och globala utmaningar. Gunhilds stora passion är ju EAT Forum och det är fruktansvärt imponerade vad hon har åstadkommit med den organisationen på kort tid. Hon får med sig presidenter och journalister runt om i hela världen och i juni samlas alla i globen för att prata om hur världen kan bli mer hållbar.

Det var fint att prata om relationen mellan Gunhild och Petter. Man kanske tror att det är han som gasar på i deras relation men det är faktiskt Gunhild. Att höra honom prata om deras team work och hur han backar upp henne var rörande. Det samma gäller Sofia och Carl Philip, deras relation är också bland de mest starka och kärleksfulla jag har sett. Det är faktiskt ovanligt med par som gör allt för att lyfta den andra och pusha varandra att lyckas med allt som man drömmer om. Som Petter sa så fint ”Jag vill ju hellre att Gunhild sitter på en global konferens med Michael Milken och saknar mig där än att hon sitter hemma”.

Nu ska jag sova. Alarmet är ställt på 04.30. Jag ska bila tidigt till Norrköping imorgonbitti. Det väntar framträdanden under Norrköping näringslivsdag. Godnatt!

 1. Vad menar du när du skriver ”hållbart”? Det är något som du ofta återkommer till. Innefattar det även ekologisk hållbarhet? Dvs ”en utveckling som tillfredsställer dagens behov utan att äventyra kommande generationers möjligheter att tillfredsställa sina behov”?

  1. Humor/tragiskt att någon som anser sig behöva konsumera så mycket och flyga så ofta låtsas engagerad i hållbarhet 😂…

   1. Pinsamt okunnig kommentar. Isabellas resor är en droppe i havet, hennes inflytande och (kommande) makt att påverka så mycket mer, i detta fallet handlar det om att resultatet blir större än medlet.

   2. @Lovisa – det är 2018 nu, man behöver inte resa överallt för att göra sin röst hörd. Dessutom faller ditt resonemang avseende en droppe i havet!

 2. Odd och du hade ju också en sån relation till en början, du skrev ju alltid om att ni var ett team, så vad hände?

 3. Tidig uppstigning blir mycket lättare med au-pair, ”hushållerska”, make up person, egen assistent (Simon?) m fl. Då funkar det ju!

 4. Men snälla. Sluta tjata om att hon kommer ”gå inn i väggen” och måste ”sakta ned”. Det Bella gör är inte ”jobb” hon glassar runt och är social, svarar på mail, osv. Hon gör det hon älskar. Det kan knappast kallas jobb. Vi väljer alla vad vi gör av vårat liv. Vad är hennes alternativ, sitta å glo på netflix 4 timman varje kväll? Ho. Lagar ju … inte ens mat! Tror knappas denna donna blir utbränd med det första.

 5. Du påminner så mycket om min mamma, dina barn kommer att bli stolt över allt du har övervunnit och för den starka kvinna du är. Jag tror och hoppas att du inte låter folk få mammahjärtat mer dåligt samvete än vad biologiska klockan och hormoner medför. Vissa mår bra av att köra två hundra, du har byggt upp det supportteam som behövs för att få det att fungera. Jag hoppas att du om tio år blir dagens Merkel.

  1. Skämtar du eller? Angela Merkel har en doktorsexamen i kvantkemi och leder ett land med 82 miljoner invånare. Jag har svårt att se Isabella på en motsvarande position…

 6. Hej! Eftersom du tar upp hållbarhet så undrar jag vad du anser om att minska flygningen. Och sen undrar jag vad du anser gällande överkonsumtionen i världen.

 7. Vad roligt att ni ska träffas och prata om hur man gör världen mer hållbar när du tar flyget var och varannan vecka och konsumerar kläder, bilar och prylar som en galning…. ironi! lol

 8. Om man är trygg i relationen, känner sig sed, hörd, pripriterad och älskad. Då är det lätt atg stötta sin partner. Men det krävs också att man själv är sysslosatt så man inte blir bitter och avundsjuk. Det viktigaste för attcen relation ska hålla r att man bygger upp sina liv tillsammans och lever samma liv. Annars kommer det inte fungera. Att man prioriterar varandra, kommunicerar och har roligt ihop.

 9. Idag hyllar vi framgångsrika mammor. Dem som gör karriär och får ihop familjelivet. I senaste numret av mama är du och drös andra framgångsrika mammor med och hyllas.

  Men vi andra mammor då? Dem som väljer att arbeta mindre eller inte alls för att finnas till där för barnen. Vi som jobbar heltid och finns ändå där för våra barn.Eller som jag; är frånskild och högskolestudent. Jag har mina barn varannan veckaå, studerar på heltid och sköter hushållet och barn själv.

  Är det inne att vara sin egen lyckas smed idag, vara rik och bli hyllad för sina framgångar?

  Jag skulle vilja att alla mammor som kämpar där ute hyllades och inte bara dem med känt namn och stor budget.

  Vi andra som kämpar, gör allt själva. Vi är riktiga hjältar vi med.

  1. Självklart! Jätteviktig poäng! Alla presterar efter egna mål och förmåga. Dessa kvinnor är ju hjältar i frågan att förändra och skapa. Men det finns ju olika nivåer och du eller jag är absolut inte sämre för att vi inte är på den nivån. Grymt kämpat av dig att dra hem som ensamstående. Det är nog lätt att det blir mycket fokus på prestationer i vår värld. Vi andra är bra vi med!

   1. Superhäftigt att du kämpar på med högskolestudier samtidigt som du har barnen varannan vecka. Heja dig! Och heja alla oss andra mammor som gör allt vi tror är det bästa för vår situation och våra älskade små barn 🙂

 10. var kommer det ifrån att det inte är vanligt i relationer att man stöttar varandra? man undrar om du haft otur när man läser sådant? eller jag som haft tur? Min man har alltid stöttat mig i min karriär, jag har alltid tjänat mer än honom och varit på en högre nivå men han kunde inte ha brytt sig mindre. När jag tvekade att söka ett ”future leadership program” för att vi har ett litet barn samt jag är gravid så pushade han mig att söka det trots att det skulle innebära mer tid borta från familjen. För mig är det det normala, är det inte så? Varför skulle man vara med någon som inte stöttar en?

  1. Håller med dig. Är man med någon som med olika medel håller en tillbaka lär inte relationen bli långvarig.

   1. Exakt. Min man tar hand om mat, städ och handling för att jag jobbar betydligt mer än honom just nu. Jag känner att jag bör göra mer hemms, men han säger då att jag ju försörjer oss och att det är tillräckligt. Han har aldrig hindrat mig från att nå mina mål.

  2. Jag håller faktiskt med dig här, jag är också som i din situation att jag är den som står för karriären och tjänar mer! Men VI gör detta tillsammans, det är våra gemensamma pengar.

  3. Håller med. Jag tjänar mer än min sambo men det är en ickefråga. Vi stöttar varandra i allt, både gällande karriär och annat. Men Isabella utgår från sig själv och hennes egna världsbild, både gällande relationer och andra erfarenheter.

 11. Jag tycker idén om betalningstjänsten är bra men enligt Crypto Concinnitys hemsida kostar tjänsten 5% av beloppet man betalar för varan – man får vara ordentligt slösaktig om man köper lyxvaror med det påslaget 😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..