Mors dag-tips

– I samarbete med Daniel Wellington –

– I samarbete med Daniel Wellington –

Vi närmar oss Mors dag! Jag antar att jag inte kan räkna med någon mors dag-present från Gillis och Sally än men jag ser fram emot om de kommer överraska mig med något om några år – Teckningar står dock i högt i kurs nu. Jag är ju ambassadör för Daniel Wellington och bär både deras klockor och armband med jämna mellanrum. Jag vet hur svårt det kan vara att komma på vad man ska ge bort i Mors dag-present så här kommer lite tips som jag vill att ni ska se.

Som ni ser så får man med en liten berlock som du sätter in i något av hålen på armbandet. På den här valde jag ett litet hjärta som berlock. Det finns dem det står Mamma på och även Love.

Just nu så kan du med koden ISABELLA få 15% rabatt på www.danielwellington.com – klickar här för att komma till deras Mors dag-erbjudande.

– I samarbete med Daniel Wellington –

 1. Fin klocka. Morsdag är en fin dag att hedra sin mor på.

  Jag har aldrig förväntat mig att barnen ska köpa saker till mig den dagen, utan jag önskar bara att dem uppskattar det jag gör för dem varje dag året runt.

  1. Rätt tänk av dig Therese 🙂 Bättre att bli uppskattad varje dag, istället för bara utvalda dagar på året.

   1. Precis. Mors dag, Fars dag, Alla hjärtans dag..Trams. Bara för att butiker ska få sälja. Vill jag uppvakta min sambo den 7.e Aug, el. 15 Okt. (ex.) gör jag det då.

 2. Förut kände du alltid att det kändes så lyxigt att få se barnen växa upp från första parkett. Känner du fortfarande att du får göra det efter separationen? Du missar ju 50 % av deras tid tänkte jag.

  1. Bara för att man missar 50% av sina barns tid betyder det ju inte att man inte sitter på första parkett längre. Man är ju fortfarande deras förälder! Jag tror att Odd och Isabella sköter det där skitbra och man behöver faktiskt inte lägga såna här elaka kommentarer. Alla föräldrar gör så gott de kan utefter deras egna förutsättningar, ibland fungerar det helt enkelt inte. Och det är väl helt fantastiskt att man kan ta ut skilsmässa så att barnen slipper växa upp med två missnöjda föräldrar. Hellre två lyckliga hem än ett olyckligt hem.

  1. Hur vet du att hon inte ska tillbringa dagen med sina barn? Ge upp med elaka kommentarer. Kram gör inte dina ord snällare

  2. Jag brukar inte kommentera andras kommentarer här men du fick mig faktiskt att reagera. Klart att hon (eller någon annan) kan avboka men det gör man väl om ens barn blir sjukt? På mitt jobb skulle det inte funka att någon valde att inte komma in. Man skulle typ få ljuga och säga att man vabbade/var sjuk, eftersom det innebär att vi får avboka patienter. Jag vet att en del ”styr sin tid” på ett annat sätt men ändå. Vi är många föräldrar som gör vårt bästa men ändå ibland känner att vi fattas lite här och lite där. Jag tycker inte att vi ska ge varandra dåligt samvete för det. Kram

  3. Ställer du in din jobbdag varje gång dina barn markerar att de vill vara med mamma? Vad tar du ens ut då, vabb? Så orimliga krav att ställa att just hon ska ställa in sina arbetsdagar medan alla som gladeligen klagar här säkert själva lämnar långa dagar på förskolan.

  4. Är det någon mamma som bokar av allt på Mors dag…? Blir så trött på alla elaka kommentarer om att hon inte bryr sig om sina barn, när hon så uppenbart gör det. Och sen avslutar du med ”kram”. Nej, det väger inte upp din sjukt elaka kommentar.

  5. Du kunde ju faktiskt ha avbokat den här kommentaren och spenderat en heldag på att träna trevlighet 🙂
   Kram!

  1. Fast det kan man göra de andra dagarna, just denna dag så tycker jag mammor förtjänar dyra presenter. Men, ja, vissa har ju hur många anledningar som helst till att vara cheap.

   1. Cheep? En puss från mina friska, lyckliga och fria barn är det absolut dyrbaraste jag har. Att se materiella saker som dyrbara, samtidigt som man ser en teckning/puss/kärlek från någon som älskar dig villkorlös som ”cheep” är bland det sorligaste jag hört!

   1. Exakt! Det ska vara från barnen och inte ytterligare en kommersiell högtid där man ska konsumera (tycker jag). Ett kort som barnen gjort själva, en frukost på sängen kanske och lite extra mys och kärlek. Varför denna ständiga köphets? Så bygger man definitivt inte lyckliga människor och hållbar miljö.

 3. Hej Isabella! Jag har följt dig och din blogg ett bra tag och detta är nog första gången jag kommenterar. Men, jag kände att jag måste bara säga att vilken imponerande kvinna och mamma du är! Dina barn har verkligen en stark förebild att se upp till! Som din dag idag, frukost med barnen, sen lunch med Petter, Gunhild och prinsessan Sofia till att stå på scen med Wikipedias grundare! Jag tycker du gör ett enormt jobb som kan blanda det privata livet och sen en sån karriär som du gör och få de att funka. Så grymt bra gjort och imponerande på alla dess vis! Jag ser fram emot att följa dig många år till och önskar dig all lycka. Du är grym! Med vänlig hälsning, Caroline

 4. Presenter till morsdag för över tusenlappen… det känns som att du riktar dig till en speciell målgrupp.

  1. Mina ungar har tyvärr inte så mycket pengar. Får en 20-lapp i veckopeng 😂. Ser fram emot frukost på sängen och vara med dem hela dagen (utan att kika på klockan hela tiden) 💜

 5. Alla dessa kommentarer om att det är en dyr present som det görs reklam för. Varför inte låta folk köpa det de vill? Och jag kan inte tänka mig att någon som klagar över dyra presenter hade krävt att en dyr present skulle lämnas tillbaka om de hade fått det själv.
  Min partner uppmärksammade morsdag ett år med att ge mig en riktigt dyr present som både han och barnen hjälpts åt att välja ut. Året efter fick jag teckningar från barnen och massor med pussar. Jag värdesätter båda morsdags presenterna lika mycket. Det är mycket kärlek och omtanke bakom båda!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..