Lansering nya Löwengrip

Jag var 40 minuter sen till Rutabaga imorse, barn som kände på sig att vi skulle säga hejdå för tre dagar och så trafik men så blir det ibland. Usch. Jag kom in till eventet på Rutabaga och andades ut två minuter vid kapprummet innan jag gick in till vårt frukostevent med Löwengrip. Det var Bindefeldt AB som arrangerade och det känns alltid extra lyxigt. De gör sina evenemang på ett proffsigt sätt och det var så fint på Rutabaga idag. Våra produkter matchade verkligen in till resten av interiören. Rutabaga är en vegetarisk restaurang som ligger vägg i vägg med min favorit matbaren.

Det bjöds på ägg och avocado-mackor, yoghurt med färska bär, äggröra med tryffle, kaffe, te och juice. Smarrigt! På toaletten hade de ställt upp vårt torrschampoo, volymspray, vår fuktmist och handkräm.

Dinah, som är hudterapeut hos oss och Hannah som är varumärkeschef pratade om varumärket och produkterna tillsammans med mig och Pingis. Vi pratade också om de nya produkterna vi lanserade i samband med nylanseringen. Våra serier Luminous Bronze och Healthy Glow. De finns att läsa mer om här. Efter frukosten på Rutabaga gick jag vidare till At Six där det väntade lunch med Prinsessan Sofia och Gunhild och Petter Stordalen. Jag berättar mer senare för nu väntar Friends Arena!

LOADING..