Intensiv dag

Idag väntar en intensiv men rolig dag. Dagens första är ett frukostevent med Löwengrip. Vi har bjudit in 40 personer till en frukost på Mathias Dahlgrens Rutabaga för att presentera vårt nya varumärke. Vid elva väntar en lunch med Prinsessan Sofia, Petter Stordalen och Gunhild Stordalen. Kul gäng som jag har sett fram emot att umgås med. Därefter ska jag kasta mig i en taxi ut till Friends Arena för att medverka på Bloxpo och prata Block chain ur ett investerar-perspektiv. Det är 1000 personer i publiken. En annan rolig sak är vi går live med vårt nya bolagsinnehav idag också.

Såhär såg morgonen ut hemma hos oss! Emelie gjorde ordning mig. Gillis åt frukost med Hayley i soffan och Sally ville sitta bredvid och äta.

 1. Hej Isabella! Jag skulle uppskatta ett nytt hitta-vänner-inlägg snart. Har kommit till en punkt i mitt liv där jag insett att jag inte har några riktiga vänner och skulle gärna vilja börja om på nåt på den fronten, men det är inte det lättaste när man är 30+
  (Och ett litet tips inför ett förhoppningsvis kommande inlägg är att se över kommentarsfältet som nog blir lite rörigt och svårhittat med många inlägg eftersom man inte kan inte se alla inlägg, iaf inte jag)

 2. Hej Isabella, jag vill bara flika in här med ett litet tips till dem på Löwengrip som hanterar webbsidan/IT att man inte får upp er nya site motsvarande LCC när man googlar. Ert mål kanske är att sälja mer hos era återförsäljare än direkt distribution, för dessa får man upp som topp 10.

  Men rent spontant är intrycket hos mig som om det är en liten miss. Jag hade önskat er sida som nummer ett (bortsett från din blogg) när man googlar Löwengrip eller LCC. Det är nämligen er egna hemsida man vill nå när man läser om en produkt, oavsett om jag sedan köper produkterna i fysisk butik eller på nätet.

  Ha en bra dag 🙂

 3. Åh vilken mysig morgon! Hoppas du får en fin dag idag också! Besök gärna min blogg där jag skriver om psykisk ohälsa, bland annat ätstörningar, depressioner och självskadebeteenden – allt för att vi ska kunna prata mer öppet om något som på ett eller annat sätt drabbar de flesta av oss i livet. Ta hand om er, kram

 4. Hej! Vore intressant om du skrev ett inlägg om hur du förklarar ditt arbete för dina barn. De ser dig bli väldigt tillpiffad varje (?) morgon – hur förklarar du varför du ”måste” sminkas, hårstylas, etc varje dag? När min son ser mig sminka mig säger jag själv att det är ”face paint” och är mer en lek än något jag behöver. Självklart ser dina barn dig bara för ”älskade mamma”, men intressant att höra hur du försöker nå balans i deras förståelse för att du som kvinna förbättrar ditt naturliga utseende varje dag. Ha det bra!

  1. Hon brukar väl bli sminkad. när hon kommer till jobbet. Det är väl bara vid speciella tillfällen hon blir sminkad hemma!

 5. Men alltså vad söt hon ser ut där hon sitter. Lilla go’ing, bredvid mamma.
  Lycka till idag, det kommer att gå superbra!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..