Träffa Richard Branson

Det är en dröm att få ha investerat i Stylein. Dels älskar jag kläderna och det finns så mycket fint som är på gång. Missa inte rean här. Sedan är det roligt att få ha möjligheten att sy upp klänningar i deras ateljé inför speciella tillfällen. I juni väntar tillexempel några dagar i London. Utöver en stor middag med Löwengrip för att kicka igång Amazon samt möte med ett riskkapitalbolag så ska jag på ett stort event ute på en gård som heter Founders Forum. Det är jag, Ola Ahlvarsson och Petter Stordalen som åker från Skandinavien. På plats är bland annat Emily Weiss (grundare av Glossier) och Richard Branson. Otroligt häftigt att få visas på samma event, workshops och galamiddag med så stora entreprenörer.

Till det eventet har Sascha haft en bild av en ljusgrå klänning i ett rakt klassiskt snitt uppe och ett elegant fall. Vi fick tillbaka skisser från Styleins chefsömmerska och det ska bli så spännande att se vad resultatet blir! Rent spontant så föredrar jag den utan armar. Nu väntar en skönhetsplåtning med Löwengrip hela dagen!

 

 

LOADING..