Strandhäng

Jag var hemma halv fyra idag, ställde bilen, bytte om till bikini och fick lite hjälp med en picknickkorg som innehöll middag. Vid fyra promenerade jag ner till förskolan för att hämta barnen. Sedan cyklade dom (jag gick) till stranden som ligger i närheten, riktig vardagslyx att få bada i maj (!) och äta middag i kvällssolen på en filt. Sally och Gillis hade många förskolekompisar som också kvällsbadade så det blev mycket bus och spring mellan alla filtar.

Jag fick flashbacks från när jag satt här för ett år sedan, mitt uppe i en skilsmässa. Trots turbulensen var det fina kvällar med barnen vid stranden.

När klockan närmade sig sju var det dags att cykla hem. Nu väntar jobb för mig. Jag ska gå igenom dagens mail som jag har missat, förbereda morgonens intervju till frukosteventet som Löwengrip har samt frågorna som jag ska få på scen under Blockchain-eventet på Friends Arena imorgon eftermiddag. Jag har verkligen haft en varierad onsdag med skönhetsplåtning, strandhäng och öva på olika sorts tal (prata om beautyprodukter som underlättar vardagen på morgonen och kryptovalutor på eftermiddagen) men jag gillar det. Imorgon under Bloxpo kommer förresten vårt acceleratorbolag Nordic Tech House gå ut med vår nästa investering. Jag kan ju avslöja att det har med blockchain att göra :- )

 1. Så otroligt härligt väder. Jag har dock inte hunnit ut på någon mysig utflykt men ni ser ut att ha det riktigt mysigt.

  Här är det skjutsningar och fram och tillbaka. Träningar och sådant som kommer med åldern.

  1. Jamen sånt tråkigt sysslar inte Bella med, hon ordnar så att nån annan fixar skjuts, serru..
   Hoppas att barna ändå fick en bra stund vid vattnet.
   Synd att du inte engagerar dig mer Isabella, såå ledsamt på nåt sätt.

   1. Hur menar du att hon inte har engagerat sig? Är det inte hon som sitter på stranden med sina barn?

   2. ”There’s a special place in hell for women who don´t help other women” Du verkar i alla fall ha gott om tid i tillvaron som hinner lägga tid på att skriva en kommentar som bara är till för att såra. Hoppas att det känns bra för dig.

   3. Va? Hon är väl verkligen engagerad i sina barn..till skillnad från många andra föräldrar leker hon med dem och tar ut dem på allt möjligt. Jag förstår inte varför de inte skulle ha en mysig eftermiddag på stranden med sin mamma? Riktigt taskigt skrivet faktiskt

   4. Inte engagerar sig? Jag tror att tiden Isabella ger sina barn är mer än många andra mammor i dagens samhälle. Hon har ju löst det med hjälp så att hon ska kunna ha den tiden när hon har barnen. Det enda som är ledsamt här är din kommentar. Hur kan du ens sitta bakom en dator och skriva något så elakt.

   5. Men hörrni sluta med alla dessa jämförelser hit å dit! Lägg bara ner!
    ”Hon gör mer än ändra föräldrar med sina barn”, vaddå, alla gör väl efter sin egen förmåga. ”Å jaaag klarar minsann av allt med karriär och högpresterande FAST jag lever ensam UTAN hjälp” Jaha…så bra!
    Vad har hänt med dagens kvinnor?! Ständigt denna jämförelse? Livet är inte en TÄVLING? Det ska levas efter bästa förmåga, tappa inte bort det i all jämförelse och klankande.
    Tror morsorna var gladare på 70-talet som slapp alla dessa outtalade högtänkare.

 2. Ser härligt ut! Det är kul att kunna hitta på nåt med barnen fastän det är vardag, njuta av varenda dag 😊

 3. Vem lägger barnen? Omöjligt att gå hemåt efter kl.19 (enligt InstaStorys) och hinna lägga barnen själv plus blogga innan kl.20. Outsource på läggningen oxå? 😝

  1. Det är väl inte alls omöjligt?! Det beror väl på vilka läggningsrutiner du har… Här ta läggningen 10 min med våra två barn!

   1. Ja vi brukar väl duscha (spec efter bad i havet och en heldag på förskolan i denna värmen), borsta tänderna, byta kläder, läsa en eller två eller tre böcker och sen sover även mina på 10minuter det är inget konstigt med det…men hela processen från stranden till bloggandet tar väl ju inte 10min det fattar du väl 😛

  2. Tror att hon ibland filmar / tar kort för att sedan lägga upp det på instastory någon timme senare. Smart för att folk inte alltid ska veta vart hon är just den tiden.

 4. Vad snabbt tiden går, vad långt du har kommit i ditt liv. Vad glad jag är för att du lyssnar så bra till din inre röst, vad du vill ha och behöver i ditt liv. Du går verkligen framåt och inte bakåt. Du har säkert dina svåra stunde rmen det är ju inget vi direkt ser jättemycket av så jag antar att du är en driven person att gå framåt och inte bakåt.
  Du är så bra, på många olika sätt.
  Kör på bara.

 5. Låter som en mysig eftermiddag! Är ändå rätt glad att mina barn är stora nu, när de var små fanns inte all den här pressen (t ex att dokumentera allt och visa upp allt).

 6. Undrar hur det kommer sig att du lämnar barnen på förskolan och sedan åker och tränar? Eller som här att du åker hem och förbereder en picknick-korg istället för att hämta barnen direkt? I min kommun får barnen endast vistas på förskolan när föräldern arbetar och ska hämtas direkt när arbetsdagen är slut! Ingen kritik i min kommentar utan endast bara nyfiken 🙂

  // Blivande förskollärare

  1. I Stockholm får man ha barnen heltid på förskolan (i praktiken från öppning till stängning) t.o.m när du är föräldraledig. Helt galet!

  2. Fast alltså tänk lite nu. Jag har flextid liksom många har. Jag har inte möjlighet att åka iväg o träna när barnen sover. Men jag kan jobba hemma när barnen sover. Så om jag på min arbetstid som e normalt 08-17 väljer att träna 1h o sedan ta igen den arbeta timman när barnen sover påverkar ju absolut ingenting. Barnen får inte vara mer på förskolan och missar ingen tid med mig då jag tar igen förlorad arbetstid på kvällen.

 7. Hej!
  Vad härligt med en kväll vid sjön!
  Jag har en fråga, hur fungerar att vara på en strand bland andra människor för dig? Tänker mest på om föräldrar/personer runt omkring ska komma fram och prata med dig för att du är Isabella Löwengrip eller för att du är förälder till Sally och Gillis? Hur reagerar dina barn på (om det i så fall är så) att människor ofta kommer farm och vill prata med dig?

  Ha en fin dag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..