Ett friskt hår

Det är faktiskt svårt att förklara att en plåtning är bland de mest energi-slukande jag vet. Det är fantastiskt roligt men att stå framför en kamera en hel dag är precis samma känsla som att stå på en scen och prata en hel dag. Hjärnan blir totalt mos. Klarade av dagen med mycket kaffe och en en hel marabou-kaka med sea salt 70% utöver lunchen som bestod av en bibimap med lax. Jag lever hälsosamt och rätt sockersnålt under vardagen men när energin sviker och det är en pressad vecka lossar jag lite på allt. Om det är choklad eller en glass på eftermiddagen i solen som gör att jag orkar hålla igång så äter jag det. Att vara snäll mot sig själv är A och O – Man får välja sina ”strider”.

Det är faktiskt svårt att förklara att en plåtning är bland de mest energi-slukande jag vet. Det är fantastiskt roligt men att stå framför en kamera en hel dag är precis samma känsla som att stå på en scen och prata en hel dag. Hjärnan blir totalt mos. Klarade av dagen med mycket kaffe och en en hel marabou-kaka med sea salt 70% utöver lunchen som bestod av en bibimap med lax. Jag lever hälsosamt och rätt sockersnålt under vardagen men när energin sviker och det är en pressad vecka lossar jag lite på allt. Om det är choklad eller en glass på eftermiddagen i solen som gör att jag orkar hålla igång så äter jag det. Att vara snäll mot sig själv är A och O – Man får välja sina ”strider”.

Älskar denna blus från Stylein

Vi plåtade mycket Beauty-bilder för Löwengrip. Det var fotograf Martin Petersson, Emelie som sminkade, Sascha stylade, Hannah var på plats eftersom hon är varumärkeschef och så hade vi vår byrå där som heter Good Luck Have Fun. Det är dom som har tagit fram hela nya Löwengrip. Fantastiskt duktiga.

Som ni vet har jag Hair Talk i håret för att fylla ut men jag använder Löwengrips produkter ändå eftersom de är så skonsamma. Nu på senare tid efter alla resor i solen har håret varit lite torrt så jag har varit duktig med inpackningen The Cure och vår hårolja i samma serie. Titta vilken glans längderna har fått igen! Jag skulle aldrig byta ut våra produkter, jag har aldrig haft ett hår tidigare som ser så friskt ut som det gör just nu!

 1. Jag är extremt kräsen med hårprodukter men har under senaste året bara använt LCC produkter och de håller väldigt hög klass.

  1. För att hon spraytannat sig inför plåtningen för att hon och många andra av oss tycker att det är fint att vara bruna.

   Ärligt, räckte inte din fantasi till möjliga förklaring till varför nån är så brun. Du till och med skrev en kommentar. Hysteriskt kul. Förstår inte ens varför det är viktigt för dig att få veta varför hon är brun.

   Är nån brun?
   De var då antingen solat i sol eller solarium, sprayat, eller använt brun utan sol. Varför? För att dom tycker att det blir finare så. Det är ditt svar.

 2. Jag började nyss använda The Cure själv, alltså vad otroligt bra den serien är, helt sinnessjukt. Jag har självlockigt hår så det är ganska torrt, men den serien plus den oljan med grå rand har räddat det. Det är så mjukt och följsamt. Tack för det, kommer aldrig använda andra produkter i håret 🙂 tack för en fantastisk blogg, du är stencool på alla sätt och vis!

  1. Jag gillade också the Cure för mitt lockiga hår, superbra! Dock luktade den illa men jag köpte gamla varianten. Ny doft nu????

   1. Håller med!! Lukten är hemsk på just the cure. Alla andra produkter jag testat har varit super och luktat gott. Kan inte leva utan torrscampot tex. Hoppas doften på den nya the cure är bättre.

 3. Tror säkert att dina produkter är jätte bra, absolut. Men på bild ser ju allt mycket mycket finare ut. Vissa effekter är säkert använda till den bilden. Vilket blir fusk.

 4. Ja håller med, man är ju på spänn hela tiden och ska ju leverera varje sekund på en photoshoot. När man tror att man är klar och redo så är det alltid hår eller make som ska fixa det sista haha. Samma sak framför kameran som programledare. Även om det är ASKUL så är man också på helspänn hela tiden tycker jag.

 5. Med risk för att låta gnällig men hur tänker du när du lägger upp instastorys när du kör bil och samtidigt har en kaffe i handen?

  Jag brukar inte kommentera men jag blir uppriktigt förbannad. Det spelar ingen roll om du sitter i kö eller på motorväg. Instagram hör inte hemma i trafiken!

 6. du har urfint hår vem gör ditt hår vilken salong färgen är superfin lite grått ser det ut som

 7. Jag förutsätter att dina kraftiga svängar i dina åsikter också bara är att sätt att få fart på kommentarsfältet, för OJ det finns nog ingen människa som ändrar sig så ofta som du. För en månad sedan hette det att du aaaaaldrig skulle äta skräpmat eller en hel marabou, nej en bit räcker gott och väl! Livet och vardagen är föränderlig, varför inte bara vara ödmjuk inför det?

 8. Men vänta lite nu… löshår ger oftast en effekti av glansigt hår. Plus detta är redigerat med olika ljussättningar. Hur ser dott naturliga hår ut irl.

 9. Problemet är bara att han man Hairtalk så kan man ej använda produkter än de som är just till löshår med tejpfäste…annars lossnar tejpen som är huvudmetod hos Hairtalk. (Egen erfarenhet, har jaft Hairtalk i 18 månader nu.)

  1. Jag har haft hairtalk i två år, använder inte löshårsprodukter. Däremot lossnar de med vissa produkter men hör man med certifierade hairtalkfrisörer om vad som funkar finns det flera produkter att välja på.

  2. Där har du faktiskt helt fel! Jag har använt hairtalk i över 3 år och aldrig haft några som helst problem oavsett produkter. Har använt dyra som frisören rekommenderade, medelpris från affären och till och med hotellschampoo/balsam i kristid och det har aldrig någonsin lossnat!

   Prata med din frisör och se om det kan vara någonting fel på fästena – det har däremot hänt mig och då reklamerade min frisör och vi fick nytt utan problem 🙂

   Tejpen ska inte vara ett hinder för din dagliga hårvårdsrutin!

 10. Fan vad jag inspireras av ditt ”tunnelseende”. Kan tänka mig att fokuserar på en sak i taget att beta av, en dag med mycket på agendan och lite sömn. Har jag sovit dåligt skiter jag i föreläsningen 8 på morgonen, trots att jag innerst inne vet att jag kommer ångra mig sen. Men som du tidigare nämnt, det är inte så farligt att vara trött. I mitt fall å andra sidan blev jag utbränd för tre år sedan och dålig sömn har hängt med sen dess. Blablabla, hur som.

  Tack för att du visar att man kan köra på även ”dåliga dagar”, så länge man är målfokuserad. Och tack för att du finns! Beyonce känner man inte lika ”bra” som du. Så ”What would Isabella do?”

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..