Uppdatera vardagsrummet!

I samarbete med Bohem

Har glömt att berätta om mitt besök hos inredningsbutiken Bohem som jag gjorde för några veckor sedan. Jag var i deras butik som ligger på Linnégatan och där fick jag hjälp av deras inredare kring materialvalen. De har otroligt många tyger att välja på och det går att skräddarsy det mesta hos dem. Som till exempel soffan som jag valt går att få i vilka mått och tyger man vill. Tycker inredning är kul, men det blir svårt när det finns så mycket att välja på. Då känns det skönt att man kan få professionell hjälp i deras butik.

Det kommer att bli nya soffor, prydnadskuddar, matta till soffgruppen och gardiner. Vilka material och färger jag valt får ni se när allt är på plats. Som jag längtar! Jag har verkligen tröttnat på mina gråa soffor samt mitt enorma matbord och skinnstolar. Nu är barnen så pass stora att jag inte behöver utgå från att tvätta bort kladd.

Leveransen med allt kommer troligtvis den här veckan, så kul! Ser framemot en förändring i vardagsrummet.

LOADING..