Min vecka

Jag väntar en intensiv vecka . Men jag är glad för den innehåller allt möjligt och variationen gör mig glad:

Veckans stora utmaning: Jag ska prata på Bloxpo som är på Friends Arena. Att prata på engelska i denna enorma sal kring Block Chain är inget jag vanligtvis gör. Jag kommer verkligen kliva utanför min comfort zone och just nu har jag en mix av pirr, pepp och kräkkänsla i kroppen. Simon såg mitt ansiktsuttryck imorse när vi gick igenom veckan och känner mig till 100%. Simon utbrast ”Isabella, du vet hur det kommer att bli, du kommer att kliva av scenen och tänka yes nu växte jag – Du älskar ju sånt!”.

Block chain-tekniken är något som jag tycker är väldigt intressant ur en demokratisk vinkel och ser hur vi i våra bolag kan använda oss av det i framtiden. Det SKA bli kul att prata om men visst känner jag en utmaning inför torsdag. Men det går inte att växa som människa om vi inte utsätter oss för saker som är svåra eller utanför vår comfort zone.

Veckans kreativa: Vi har en stor beauty plåtning på onsdag med Löwengrip. Det är 15 bilder som ska tas och det tar en heldag. Det är en del fix innan, naglarna gjorde jag förra veckan. I eftermiddag är det spraytan och kvällen innan preppar jag rejält med vårt serum och sleeping sensation i ansiktet. Sedan sover jag med The Cure-hårmask. Hemligheten för en hud och hår med lyster är verkligen fukt. Jag ser också till att dricka mycket vatten dagarna innan, annars blir huden lite glåmig.

Veckans mat och träning: Jag har tagit en helg utan träning och ätit allt jag varit sugen på. Väldigt härligt. Hampus och jag åt nog en hel plåt med äppelpaj i helgen tillsammans med god champagne. Och som jag ätit bröd och smör! Den typen av mat fungerar under en lugn helg men inte när jag behöver prestera på topp. Nu blir det mer äggröror, matiga sallader, mycket grönt och mer té istället för kaffe. Gällande träningen så körde jag ett styrkepass med fokus på ben imorse. Imorgon väntar träning med PT och så vill jag hinna ett tredje pass med yoga i veckan. Mer än så hinner jag inte men tänker vara ute med barnen efter förskolan på eftermiddagen och busa. Svårt att få till dagsljuset annars.

Skjorta Wakakuu, kjol Other Stories (adlink), klackar By Malene Birger (adlink)

Veckans sociala: Jag träffar mycket roliga människor i veckan. Dels bjuder Creandum in till en middag imorgon. Det är ett Investmentbolag som tillexempel var tidiga in i Spotify. Det är alltid många roliga entreprenörer på en sådan middag, det ger energi. På torsdag har Löwengrip ett frukostevent, jag äter lunch med Gunhild och Petter Stordalen och på fredag kväll (efter att ha medverkat på Norrköpings närlingslivsmässa) så har Pingis och jag efter fest för att fira våra sex år som bolagspartners!

Utmaningen för veckan är att hinna förbereda mig för allt. Att komma oförberedd är det värsta jag vet. Jag har bett Simon lägga in tider för det. Sedan är det en utmaning att stänga av jobb när jag hämtar barnen och verkligen inte tänka på allt för ens efter läggning. Det kommer att bli en balansfråga om jag ska jobba efter 21.00 hemma eller sova med barnen för att orka alla tidiga mornar längre fram i veckan. Det viktiga blir att lyssna in kroppen under veckan och inte stänga ute signaler. På fredag kväll behöver jag dessutom hålla koll lite på mig själv. Jag har en tendens att köra all in på jobbet under veckan och sedan när det blir fredagskväll (barnfri) och det vankas festligheter kan det bli för mycket vin på för kort tid. För att jag vill komma ner i varv. Min plan är att ta en promenad eller powernap efter min vistelse i Norrköping på fredag så att jag är lite mer lugn när vår fest drar igång. Hur som helst, en intensiv men rolig vecka väntar! Känslan är att ha ett ganska långt lopp att springa på hög fart. På lördag och söndag är det vila.

 1. Hur tänker du dig att du ”växer” genom att prata om saker du inte begriper på ett språk du inte behärskar?
  Om du ”växer” genom det har du förmodligen väldigt dålig självinsikt.

  1. Hur tänker du egentligen? Om man är nervös inför något man ska göra som känns läskigt och sedan gör det och det går bra så är det väl klart man känner sig stolt över det? Man ”växer” lite i självförtroendet och nästa gång man ska göra något liknande så känns der inte alls lika jobbigt. På vilket sätt har man dålig självinsikt för det? 😂

  2. Du Sigge, ta reda på mer innan du skriver sådana korkade kommentarer… att vara spydigt och otrevligt är inte bra för din karma!

  3. Men fy vilken tråkigt onödig kommentar.

   Man växer absolut som person genom att prova och genomföra något som är utanför sin ”Comfort zone”. Heja Isabella! Man lär sig genom att träna. Kram

  4. Det där var väl onödigt hårt skrivet? Bella gör väl föreläsningen ur sitt perspektiv, och för att bli bra på att föreläsa på engelska (eller vad som helst eg) måste man våga börja någonstans…

 2. Hoppas du får en fin vecka, och att vädret är lika bra som det har varit hittills 🙂 Besök gärna min blogg där jag skriver om bland annat psykisk ohälsa och allt vad det innebär – allt för ett öppnare samhälle där vi vågar prata om sådant som påverkar oss alla på ett eller annat sätt genom livet. Ta hand om er, kramisar <3

 3. Hej! Blir nyfiken på the cure hårmask, du sover med den i fuktigt hår, hur gör du när du vaknar? Läser på beskrivningen att den ska sköljas ur? Vore en dröm om man kunde sova med den!

  1. Jag sover med den och sköljer ut på morgonen 🙂 men i vinter kommer en hårinpackning som du kan sova med men som du INTE behöver skölja ut, fantastisk!

 4. Det knyter sig i magen när jag läser om din vecka är du inte rädd för att braka och gå in i väggen?!

  1. Okej att det är en välfylld vecka, men den är väl inte extrem på något sätt? En ganska normal jobbvecka tycker jag att det ser ut som…

   Hälsningar från hon som inte heller har ett 8-17-jobb

  2. Alltså ”återhämtning” som sådan kan man ju ha genom en mental paus. Men nån timme här och där hjälper knappast över kortisolet eller adrenalinet som ständigt finns i kroppen och som rusar på. Långsiktigt är det inte hållbart hur mkt man intalar sig om man inte pausar på riktigt under längre perioder. Gå in i väggen ger ju små skador på hjärnan också som är svåra att återhämta sig ifrån men allt handlar ju om prioriteringar. Den dagen det händer allvarligare saker är Isabella säkert så tät att allt kmr kunna rulla på och hon kunna bekosta dyra alt behandlingar själv ist. Många i vårt samhälle springer ju såhär på topp hela tiden så det är ju egentligen inget märkvärdigt i sig. Frågan alla ställer sig är väl snarare om det är värt det men det tycker hon ju så då är det ju inte mkt att fundera på eg.

 5. Låter som en otroligt spännande och intensiv vecka! 🙂 Vilket fantastiskt privilegium att få träffa så intressanta människor så ofta som du gör

 6. Såg klipp från Nyhetsmorgon igår, du är så bra och inspirerande! Tack för att du står upp för dig själv, du står upp för alla andra kvinnor samtidigt <3

 7. Hej!

  Jag tittade precis på klippen från nyhetsmorgon och känner sådan inspiration!
  Jag har läst din blogg i flera år nu och beundrar ditt driv och den resa du gjort.
  Att läsa om någon som inte är rädd för att ändra åsikt är så uppfriskande!

  Tack för den inspiration du sprider!

  1. Vad tycker du om att läsa om någon som säger att hon aldrig skall göra si eller så, men ändå alltid ändrar sig då?

 8. Vad är tanken bakom att du pratar om just block-chain, är det något av dina eller ditt bolags expertområden?

 9. Du skrev för nagon vecka sedan om AMFs satsning ”The Lobby”. Vad du skrev vad att du inte riktigt trodde pa konceptet da man beställde pa en ipad och fick hem det nagra dagar senare. Nu har ni funnits pa tyska Amazon en tid men fortfarande finns era produkter inte tillgängliga. Detta förklarade du med Amazons algoritmer. Hur tänker du där? Vad är skillnaden pa att vänta pa en produkt pa ”The Lobby” och att vänta pa den pa Amazon?

 10. För att utmana (!) din livsstil och tankesätt: Måste du verkligen utmana dig själv och utvecklas hela tiden? Googla boken ”Stå fast” skriven av en psykolog. Intressant tycker jag.

 11. Hej!
  Vad är Block Chain för något?
  Jag tycker att du ska utmana dig själv på festen genom att enbart dricka alkoholfritt.
  Mvh Ann

  1. Jag upplevde Isabella precis tvärtom! Har nu följt henne några år och har tidigare upplevt henne som lite osäker nästan vid intervjuer men i denna när hon medverkade på nyhetsmorgon så reagerade jag på att hon lät så lugn, harmonisk och van vid situationen. Det lät helt enkelt väldigt naturligt rakt igenom hela intervjun.
   (Sedan vad jag tycker om just intervjun i sig är en annan fråga. I min mening är Isabella en otroligt intressant person och det hade varit roligt att ta del av mer Isabella och lite mindre om att hon köper hushållsnära tjänster).

   Det är intressant hur olika personer kan uppfattas av olika personer. Det är himla bra att vi tillåts ha olika åsikter, livet blir bra mycket roligare och händelserikt så. Hoppas du får en superfin vecka med lika soligt som här i Sundsvall. ☀️

 12. Du är så duktig, driven och du är en otroligt stor inspiration för många kvinnor!! Fortsätt precis som du gör och ta inte emot någon negativ energi. Varma hälsningar! Evelina

  1. Men grattis stavpolisen! Vilken härlig attityd du har, berikar allas upplevelse av bloggen! Eller inte. Fint ändå att du inte har större problem att tänka på än att Isabella stavat te fel….

 13. Vad härligt att läsa det här inlägget, en bit av dig in i vardagen. Jag gillar att du delar med dig mer kost och träning just nu, men det kanske är för att det är vad som intresserar mig, fast bland ”vanliga” människor, inte pt bloggar, det peppar inte.

  Jag letade efter dina nya produkter idag, ville testa lite men hittade de inte på det apotek jag var inne i. Hoppas på att stöta på de snart, är otroligt nyfiken på hur produkterna känns, så som handkärm och sånt om du har lanserat nytt av det med. 😀

  Ha en fin kväll finaste

 14. Vad roligt att du ska prata på bloxpo, jag ska till Sverige endast för att gå på eventet så nu ser jag extra mycket framemot det!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..