Husidyll

Vi har haft en riktigt rolig eftermiddag. Jag hämtade barnen vid fyra, vi kom hem och Hayley hade skruvat ihop Gillis nya cykel. Han har lärt sig att att cykla utan stödhjul men så gick han ta med hans gamla cykel till sin pappa så det behövdes en ny här. Vi cyklade lite innan middagen och sedan åt vi middag vid fem hela gänget. Vid halv sex började det plinga i telefonen, alla grann-barn var påväg ut. Vi var fyra familjer som tog en promenad bort till lianen där alla barn (och vissa modiga föräldrar, se instastory) åkte.

Vid halv sju när vi närmade oss husen igen ville Gillis hänga på sin kompis August hem och vår andra granne Emma ville hänga på Sally och leka med lera. Det är så stort i mammahjärtat när barnen blir så stora att de vågar gå över till grannen.

Sally snubblade några gånger men gav inte upp. Hon är en liten kämpe.

Sedan fick jag ha två tjejer att mysa med på altanen.

Sedan kom Gillis tillbaka och då blev det lek med Barbies för alla tre.

Nu sover barnen och jag ska sätta mig och förbereda veckans tre tal inför en massa människor. Ska göra en kopp te och ta fram färska bär. Jag är förresten rätt brun från dagens spraytan. Det kommer att lägga sig lite inför onsdagens beauty plåtning.

   1. Isabella va du är vacker osminkad 🙂 mycket mycket snyggare utan allt smink 🙂 så rena fina drag <3
    Kram på dig!

 1. Så härligt med såna här underbara kvällar, att kunna vara ute extra länge med barnen. Älskar det. 😊 Dag efter dag känns helt magisk.

  1. Seriöst? Vem fan har tiden att ligga och pressa för att få en sådan bränna? För att inte tala om hur mkt bättre det är för huden/kroppen.

 2. Vilken härlig kväll!
  En nyfiken fråga, hur tänker du nu för tiden kring bilder på barnen här på bloggen? Jag har följt bloggen i många år och upplever att du visar barnen mer och mer. Som bilderna på Sally i det här inlägget där man kan se ganska bra hur hon ser ut.

  1. Vilken härligt positiv kommentar! Kul om det kunde finnas flera som va så peppande och glada som du 🙂

  1. Med tanke på att Isabella var attraktiv för Forbes 30 under 30 så skulle jag gissa på rätt välkänd. Onödigt spydig kommentar från dig, avundsjuka klär ingen.

 3. Vilken härlig dag! Vad mysigt att barnen har så många kompisar som är era grannar. Vi har också en hel del grannbarn i vårt radhusområde – kul att få ha många att leka med ute på gården när man blir lite äldre.

  Önskar dig en trevlig kväll!

 4. Hur tänker du med att plocka ihop leksaker och sådant? Lär du barnen att plocka undan efter sig eller lämnar ni bara framme till ”städerskan”? Jag blir bara nyfiken på hur man tänker när man har ”hjälp hemma”. Bär man bort sin tallrik och diskar undan när man ätit, eller lämnar man bara framme och så får den som har betalt göra det?

  1. Vi har bara städhjälp 1gång/vecka men då är det viktigt att vi hjälps åt att plocka undan så städerskan kan göra sitt jobb 🙂

   1. Det är skillnad på städhjälp 1 gång i veckan några timmar och som Isabella har, städhjälp varje dag heltid pluss en au-pair.

  1. Haha, tänkte samma sak. Minns klart och tydligt att Gillis ALDRIG skulle få ärva hennes dockhus t.ex. Det hände så mycket konstigt den tiden, skönt att det går att ändra sig (fast jag tvivlar på att de transpersoner som hon hånat någonsin fick en ursäkt)

 5. Hej! Är jättenyfiken på hur det funkar med au-pair. Bor hon hos dig? Vad gör hon isåfall när du vill ja egentid? På kvällarna när barnen sover? Pluggar hon eller har nåt annat jobb också? Tycker det är jättehäftigt faktiskt och väldigt nyfiken på hur allt funkar😊
  Följer dig varje dag i övrigt, och visst kan man tycka du behöver komma ner på jorden ibland men så läser man nästa mening och inser att du har faktiskt fötterna på jorden. Tycker det är så häftigt vad du gör och att du vågar, för som du säger så skulle ingen ifrågasätta om det var en medelålders man liksom. Blir SÅ inspirerad av dig, och du är så ärlig, så driven!! Det är så häftigt att du kommit så långt och aldrig ger upp – det kommer återspegla sig i dina barn. Härligt också att du hittat en ny kärlek utan villkor, där ni bara kan vara. Vore kul om du kunde svara i ett inlägg! Kämpa på Bella, ta hand om dig och skit i allt negativt för de är bara avundsjuka! Kram Cornelia

 6. Hur orkar du hålla igång en hel vecka om du bara får sova 5-6 timmar per natt? Känner du inte hur kroppen och hjärnan blir trött??

  1. Sover aldrig någonsin mer än 5-6 timmar per natt, har dotter, karriär och är gravid. Vi har alla olika sömnbehov

 7. Hej Isabella!
  Följt din blogg sedan 2008 och jag vill bara säga, jag tycker du är så himla cool! ❤️ Lycka till med din intensiva vecka! Kram!

 8. Hejsan! jag bor i Australien och undrar om man kommer kunna köpa lowengrip i butik i framtiden? jag vet att man kan beställa online men skulle vara kul om ni kommer ner hit också! 🙂

 9. Varje gång jag känner mig nere och vilse i denna stressiga värld brukar jag gå in på din blogg. Du har en så fantastisk utstrålning. Du är så stark och modig. En otroligt hängiven mamma. Tack för allt du ger.

 10. Den slokande hortensian – I’m not alone! Jag är en ung tvåbarnsmamma mitt i karriären som jonglerar lämningar, gympapåsar, KPIer, presentationer och två hushåll utan problem. Allt är möjligt liksom. Utom hortensior. Hortensior är omöjliga. Jag kan förmodligen hålla andan längre än jag kan hålla liv i en hortensia.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..