Helg med H

Imorse kom Michaela hem till mig, hon gjorde ordning mig innan Nyhetsmorgon. Emelie som vanligtvis gör mig är ledig i några dagar. Vid tio åkte jag till Tv4-huset som ligger på andra sidan Lidingöbron i stort sett och så var jag i sändning halv elva. När tv4 gjorde en förintervju med mig så ville man prata mycket om det jag tog upp i Schulman Show, kring mitt team runt omkring mig. Varför det får så mycket uppmärksamhet tror jag beror på att jag är en ung kvinna som kan på egen hand finansiera den livsstilen.

Hade det varit en känd gammal man från en fin släkt som hade haft hjälp hemma med städ och barn hade man inte tyckt det var märkligt men när det är en vanlig tjej som kommer från inget så blir det krock i folks huvuden. Lite ”Men va, ska denna 27 åriga tjej ha en person som lagar all mat hemma?”. ”Varför går hon inte till ICA som vanliga människor lägger en timma på laga och fixa i köket, hur svårt kan det vara?”.  Jag tror att det finns människor som blandar ihop min strävan efter effektivitet med lathet istället.

Målet är superenkelt; Ta allt bort sådant i vardagen som inte ger mig energi så att jag kan vara med mina barn och ha ork att bygga bolagen. Jag har inga ambitioner om att låta timmarna passera när jag är med Sally eller Gillis eller låta företagen sakta på utan tillväxt varje år. Jag vill att varje dag ska räknas i barnens liv och jag vill växa i en drastiskt takt. Jag vill bli en av världens mäktigaste kvinnor. Då behöver man ett team runt sig. Jag hade gått in i väggen annars.

Kavaj Stylein 

På tal om ambitiösa tjejer så sprang jag på Cecilia Salomon på TV4. Hon var anställd hos mig som journalist när jag drev min tidning Egoboost. Vi pratade mycket om dating på den tiden och jag minns hur jag sa att ”Cecilia, ditt liv är som en enda stor chic-lit, du måste skriva om det”. Nu har Cecilia kommit ut med en kvinnlig version av The Game, den heter Fuck Boy och fantastiska Hej Hej Vardag har illustrerat alla bilder i boken. Perfekt bok att läsa i sommar eller ge bort till sin singelkompis.

När jag var klar åkte Hampus och jag till Bockholmen för att äta brunch. Jag har varit barnfri sedan i fredags så vi har haft två dygn tillsammans. Vi ses kanske två dagar i veckan så det blir lyxigt när vi får en hel helg ihop. Oftast reser jag ju på mina barnfria dagar därav är det svårt att få till tiden men det är något vi båda tycker fungerar. När vi väl ses är det kvalité och vi har saknat varandra. När vi väl hittar en lucka brukar vi resa bort, just nu kikar vi på nästa weekend i Italien (igen) och i sommar är det Frankrike.

Förresten, jag fungerar på att åka till USA med barnen i sommar för då börjar vi äntligen ha varannan vecka. Jag tänker mig Florida. Har någon av er varit i Fort Myer? Det ska vara lugnt och familjevänligt.

 1. Jag hade faktiskt tyckt att det var konstigt med en gubbe som har en glamsquad som gör honom i ordning varje morgon också… 🙂 men handlandet och städningen hade jag också gärna outsourcat!

 2. Mina grannar har hus i Fort Myers ute vid stranden och det är så fint och familjevänligt. Spana in Sanibel och Captiva Islands. Underbara stränder, mysigt, perfekt för barn.

 3. Vi var där i vintras! Det är fint, men jag hade valt Sanibel eller Captiva istället! Så fint 😍!

 4. Hej! Jag vill bara dela några tankar om detta med varannan vecka. Jag vet att det nog är det vanligaste, för jag tror föräldrar tycker det är det mest praktiska. Rådet är att små barn inte ska ha det så, men jag tror faktiskt det gäller ”större” barn också.För mig är detta med varannan vecka väldigt onaturligt, både för mig och för barnen. Jag är skild och mina barn är 6 och 10 år. Det skulle smärta väldigt mycket i allas våra hjärtan att det skulle gå en vecka tills vi ses igen. (Att göra undantag ibland för att tex ress iväg tror jag är ok, då är det inget konstant utan ett undantag)
  I vår situation har jag barnen tre dagar sedan pappan tre dagar. Detta känns naturligt och minst smärtsamt för oss alla. Jag tycker inte det är rättvist mot barn att de ska vara utan den ena föräldern i en hel vecka i taget. (Ja, om den andra föräldern inte ens finns med i bilden alls är skillnad, och då vet ju barnen att det är så)
  Detta är mina tankar och jag vet att vi alla tänker olika. Jag respekterar era åsikter och tankar och hoppas att ni respekterar mina. Tack för en dynamisk blogg.

  1. Vad fint och bra att ni hittat ett sätt som fungerar både för barnen och de vuxna. Jag gror som du säger att alla är olika och man som föredetta familj måste hitta sina nya rutiner och om man kan göra det så friktionsfritt för barnen som möjligt så är det bra.
   Min kompis föräldrar separerade när hon var 5 år och de körde 2-2-3 väldigt länge tills hon var 11 och blev trött på att släpa sina hockey saker fram och tillbaka och önskade få ha varannan vecka 🙂 så jag tror att så länge man gör sitt bästa som förälder när barnen är små och lyssnar och anpassar när de blir äldre så blir det nog rätt så bra 🙂

  2. Mina barn trivs bäst med varannan vecka. Mina barn är 6 och 12 år gamla och de gillar när de får bo in sig och vara 7 dagar i sitt hem innan de byter. Det blir så hattigt och stressigt annars om barnen behöver tid till att anpassa sig.
   Vi har löst situationen att både jag och pappan bor nära varandra och i samma område som deras dagis och skola. Så de har samma vänner där de bor och de kan gå hem till den andra föräldern om de behöver hämta något som t.ex. cykel osv.

   Varje familj måste lyssna in på vad deras barn vill och inte på åsikter från andra föräldrar.

 5. Jag hade velat ha en britisk butler som strök mina skjortor, serverade frukost på bricka och gav mig en whiskey med id på helgen.
  Jag tycker du gör helt rätt i att prioritera ditt eget liv på det vis som passar bäst för dig och dina barn.

 6. Jag kom hem från Fort Myers för några dagar sen. Fantastiskt ställe där stranden är som mjöl och varmt i havet. Väldigt mysigt, kommer garanterat åka tillbaka😊

 7. Titta på att besöka Weeki Wachee (ca 45min norr om Tampa). Det finns en vattenpark där- ”Weeki Wachee Springs” med helt naturligt, kristallklart vatten, man kan se delfiner, sköldpaddor, sjölejon och massa coola fiskar. Dom har en ”mermaid show” där med levande sjöjungfrus, valdigt uppskattat bland barn 🙂 Och sen kan man hyra kayaker och åka på en 3h resa i kanalen och det ar som den vackraste regnskogen/djungeln. Jag bor här och vi gor det minst en gång i månaden nu under sommarmånaderna!

  1. Nu har jag inga kids utan är singel men det där lära om en dröm för mig, haha! Jag kommer 😍

 8. Omg. Ödjmuk Bella, vet du? Det är en fin egenskap. Men man ska sikta mot stjärnorna om man vill till trädtopparna. Måsts dina val alltid jämföras med män. Var det enbart därför du intervjuades i TV4? ( tittade inte)

 9. Västkusten på Florida är fantastisk så dit borde ni absolut åka! Anna Maria island är helt underbart liksom Sanibel men vill ni ha mer att göra så är Clearwater beach eller Treasure island också super!

 10. Jag tror inte det finns en enda ensamstående man som har kock, aupair, stylist, städerska, trädgårdsskötsel.

  Jag tycker det är en jättekonstig jämförelse, för det är inte som att det är standard ens bland manliga näringslivstoppar. De flesta hämtar sina barn pch lagar mat själva.

  1. Nä, det är inte standard därför att de brukar ha en fru som gör precis allt.
   Och manliga entreprenörer har inte 1000 hyenor som hela tiden försöker hitta fel hos dem och kommentera illsket varje steg de tar.

 11. Florida på sommaren är inte att rekommendera. Det är alldeles för varmt då. Räkna med 40 grader i skuggan minst, och åska minst varenda kväll.

 12. Jag förstår inte varför man reagerar på att någon tar hjälp utifrån då de flesta av ioss hade gjort likadant om man hade haft möjligt!

  1. Jag hade haft svårt för att ha en främmande person som tar hand om min smutstvätt och bäddar rent i min säng. Det känns alldeles för privat. Vill också känna att jag kan klara enklare sysslor som att sminka mig själv. Jag tror inte att ”de flesta av oss” vill ha främmande personer hemma som fixar med allt möjligt, då får man ju inget privatliv i ens eget hem.

 13. Tycker det är hur bra som helst att du har möjlighet att leva ditt liv på det sättet. Vem önskar inte mer tid med sina barn liksom.

 14. Jag vr i Fort Myers i februari, jag var ganska missnöjd. Visst, stränderna är fantastiska på Sanibel, men man måste ha bil, för att ta sig dit, och ha en exakt adress i gps-en för att hitta dit. Stränderna ligger inte precis vid vägen, och det är hopplöst att fatta var man ska svänga av för att komma ner till beachn. Parkering kostar massor där, men det kanske är ett mindre problem för dig. På Fort Myers beach är det ett myller av människor, det
  R som ett stort beach party, jag skulle bli vrålstressad av att vara där med två små barn.
  Det är otroligt varnt i Florida på sommaren, 35-40°, typ, i februari är det som svensk högsommar.

 15. Du är grym. Gör din grej, kör på. Folk är bara avundsjuka. Jag hade lätt skaffat avlastning med det mesta i livet om jag hade haft råd. Tack för att du inspirerar mig att sträva vidare i karriären!

 16. Gå till ICA som ”vanliga människor”? Tror mer det är sådant folk reagerar på, när man vid flera tillfällen gör uttalanden där man i jämförelse med andra anser sig vara något utöver en ”vanlig människa”. Att man outsourcar uppgifter är en sak som blir allt vanligare, men att dela upp människor i ”vanliga” och andra kommer aldrig bli populärt.

 17. Jag bor i fort myers, det är familjevänligt o mysigt. Men vill du ha fantastiska stränder och mera ”privat”så titta på Naples, FL – fantastisk mysig stad som har allt och stranden är så fin. Cape Coral är också ett bra tips, lite lugnt med mycket äldre o barnfamiljer, men många fina hus som man kan hyra. Tittar du på fort myers så titta på boende i Naples (30 min från fort myers eller 1.15 h från FLL/Miami. Från fort myers kan man ta en färja till key west över dagen! Fort myers ligger också ca 1.15 från tampa som har Bush garden o akvarium man kan besöka. Annars är Orlando med Disney endast 2.45 h från fort myers!

 18. Du vill att kvinnnor ska kunna vara mer självständiga kanske kan bidra till
  Organisationer för ensamstående mammor eller varför inte bjuda en ensamstående mamma på ett års abonnemang på en städfirma.

 19. Känns det inte konstigt att alltid ha folk runt omkring sig? Som igår kväll när du och Hampus skulle mysa på altanen. Vart var nannyn då? Blir det inte märkligt att ha henne tassandes runt? Samma med hon som lagar mat och städar. Känns det inte konstigt att ha henne runt ikring för jämnan?

  1. Nannyn är väl bara där när Isabella har barnen. Jobbar halvtid.
   Hon sa i intervjun att hon tycker om att ha folk omkring sig. Kan vara av säkerhetsskäl. då hon blivit hotad flera gånger och fått ha livvakt!

 20. Av ren nyfikenhet: Vad är det med att bli en av världens mäktigaste kvinnor som lockar dig? Vad vill du egentligen uppnå med det och vad får dig att tro att man blir lyckligare av det? En nyfiken fråga bara, för att få veta hur du tänker.

 21. Nja, det finns mycket bättre ställen än Fort Myers för barnfamiljer. Vi har hus i Naples och våra barn har vuxit upp med resor dit. Lugnt, vackert, välordnat och fortfarande säkert. Mycket att göra i omgivningarna. Ligger ca 40 min med bil från Fort Myers flygplats. Sommarens varm men ändå härlig.

 22. Hej Isabella,
  Läs gärna mitt reportage om Palmdestinationer i USA där jag bland annat skriver om Florida west coast. I Connoisseur nr 1/2017. Hoppas att du får några tips där!
  Glada hälsningar,
  Jenny

 23. Jag fattar inte varför du försvarar dig hela tiden med att du tar hjälp av olika personer i din vardags. Vi har förstått att det behövs för att du ska kunna jobba upp dina företag. Jag säger inget om det. Men det börjar bli lite tjatigt nu….

 24. Det här är INTE kritik för alla gör precis som dom själva vill, men jag såg intervjun på TV4 och blev lite fundersam.

  Du nämnde att du har alla dessa människor kring dig för att inte lägga tiden på vardagstråkiga saker (lyxigt och där skulle jag oxå vilja ha möjligheten 😆), men du nämnde att det var för att vara mer med dina barn. Till viss del förstår jag, men en aupair eller nanny är väl snarare att ha avlastning av just barnen(?).

  Att hen möjliggör att barnen inte får långa dagar på förskolan t.ex kan jag förstå, men när du har barnen så få dagar- är det inte desto viktigare att vara den som hämtar/lämnar och anpassar livet lite de dagarna?

  Jag lägger ingen värdering i det, utan jag som aldrig kommer ha nanny eller aupair (och vill inte det heller även om jag kanske skulle ”behöva” för min egen del ibland) har ju bilden av att en nanny är med barnen istället för vårdnadshavaren och det i sig rimmar ju illa med ”ha mer tid med barnen”?

  Eller är concepet med aupair/nanny annorlunda i Sverige jämfört med t.ex Centraleuropa och USA?

 25. Hej Isabella.

  Min familj (man och två barn) och jag åker till Florida varje vår och bor då i Cape coral som är grannstad till Fort Myers.
  Fort Myers är jättetrevligt och barnvänligt och jag kan verkligen rekommendera det som resmål!

  Vill du ha fler tips om just Florida får du gärna höra av dig😊

 26. Fort Myers är UNDERBART! Det står på min bucket-list att åka tillbaka det! Barnvänliga Hotel!

  Jag kan starkt rekommendera ett som heter Pink Shell Hotell! Det ligger precis vid vattnet och man ser Delfiner hoppa i solnedgången! DRÖM!

  Det finns en fin pool och det mest är gångavstånd och massor av mysigt att hitta på i närheten. Men en fantastisk natur och fantastiska vyer!

  ÅK DIT!

  Som sagt

  PINK SHELL HOTELL, FORT MYERS FLORIDA

  https://www.pinkshell.com

 27. Om det är den här livsstilen som gör dig och dina närmaste lycklig Isabella så kör på. Och att skapa arbetsplatser, oavsett om det är i kärnverksamheten/företaget eller hemma är toppen (räknar med att det är schyssta villkor och vitt). Dock kan jag inte undvika att tänka att du lever i en väldig speciell bubbla, se gärna utställningen ”Generation Wealth” om du får chansen (om vårt materialistiska samhälle och ständiga jakt på lycka/att lyckas/få bekräftelse) den gav mig (välavlönad i medelklassområde) många tankeställare.

 28. Sjukt bra intervju i Nymo Bella! Tycker det är tråkigt att du ska behöva prata om ditt ”team”. En man hade aldrig blivit frågad om hans markservice… I vilket fall, sinnessjukt bra intervju. You go girl!

 29. det är ju rätt självklart att man behöver hjälp i vardagen för att få ihop det. Speciellt om man är ensamstående och älskar sitt jobb.

  Jag är ensamstående också, har pojkvän på distans, men vardagen sköter jag själv. Barn varannan vecka. Jobbar heltid plus två kvällar som yogainstruktör och hade samtidigt tänkt utbilda mig vidare inom hälsa för att få leva min dröm. Men kommer aldrig ha råd med hjälp hemma. Man måste utgå ifrån sina egna förutsättningar. Dina är annorlunda än mina ekonomiskt, vilket jag tycker gör det självklart att du ska ta den hjälp du behöver.

  Hade jag kunnat hade jag definitivt lejt bort städning… =)

 30. Jag är lite nyfiken på varför du vill bli en av världens mäktigaste kvinnor. Är det av en särskild anledning?

 31. Trött jämförelse att ingen hade kritiserat en man. Jo det hade dem. Jag jobbade tidigare på Danmarks största företag som även är världsledande och deras CFO hämtade sina barn vid 16 varje dag. Du målar upp en värld som passar dig men som inte alltid stämmer.

  Dessutom känns det konstigt att tycka att förberedda en frukost tillsammans med sina barn bara är en energitjuv. Som man ser på din blogg sitter ni mycket framför tvn och iPad och för mig är DET verkligen en energitjuv. Min dotter på 20 månader har aldrig ens tittat på tv. Alla lever sina liv och det känns verkligen som om du tror på riktigt att du är en bättre människa och mamma än vi ”vanliga människor” (ditt eget citat)

  1. Bra kommentar. Barn utvecklas mer av att vara delaktiga i vardagssysslor än att titta på Pippa Pig eller vad det nuheter, en kvart per dag. Det går att kombinera båda, men underskatta inte vad vanliga sysslor ger ett barn.

 32. Såg dig på TV4 morgon precis.
  Jag blir lite orolig, jag upplever dig som skör, ifrågasatt från omgivning, ifrågasatt under intervjun. Hur orkar du sitta i tv och prata så om dej själv när skilsmässan och sår fortfarande är så oläkta?
  Jag blir rädd att du känslomässigt kommer gå in i väggen. Från en annan syster till en annan. Var rädd om dej. <3 Mitt bästa råd som själv gått igenom en skilsmässa är att inte springa ifrån allt och lyssna på din inre röst. Jag levde i förnekelse i över ett år, sen kom svåra panikattacker som varade i över 2 år. Nu har det gått 5 år och panikattackerna är över men jag har lättare att känna oro och ångest.

  I början var det roligt att vara barnfri, jag fick fokusera på mig, vara fri. Men sen när man gjort allt och hållt högt tempo under en period kände jag att det som ändå gjorde mig gladast var att vara med barnen. Och då började det göra ännu ondare att vara ifrån dem. Det gäller att hitta en balans mellan att vara barnfri och vara med sina barn. Man behöver ha tråkiga lugna vardagar under barnfria veckan också och inte bara ha kalendern fullbokat med roligheter varje dag. Och under barnveckan behöver man roliga dagar och inte bara tråkig vardag med en massa tidsbundna rutiner. En balans helt enkelt. Annars blir kontrasterna mellan barnfri och icke barnfri så stor att det blir jobbigt varje gång vid omställningen från att ha barn till barnfri och från barnfri till att få hem barnen. Det är mitt bästa råd utifrån mina egna erfarenheter. Du bad ju om råd i ett tidigare inlägg. Dock är det lättare sagt än gjort att hitta den där balansen det är något man får gå på känsla på och lära sig efter hand.

  Kramar

  1. Varför reagerar så många på att man tar hjälp i hemmet, det gör väl var och varannan människa idag (2018) om man vill.
   Det jag reagerar på är allt detta tjat från Isabella om att hon har hjälp i hemmet. Ingen annan berättar om detta så kanske är det ett problem för henne. För saker man tjatar/ ältar om mycket brukar vara ett problem annars tar man inte upp det!!!
   Tror att problemet sitter i att Isabella inte klarar av att sköta barn/hushåll själv ( sagt det många gånger innan) som oss andra ”vanliga människor”. Jag älskar att jag är en helt ”vanlig människa” med massor av tid med mina barn/ man, ett jobb jag älskar och njuter till fullo av livet.

 33. Fort Myers är supermysigt och om ni åker dit rekommenderar jag en tur till Sanibel Island. Otroligt vackert! Annars är Napels ett väldigt fint ställe. Hur som helst, åk till västkusten av Florida! Mycket finare än östkusten.

 34. Säger som Alfons Åbergs farmor: Det är bra, att ni har det lite tråkigt! För då märker ni ju när det roliga sen kommer! Om det va julafton varje dag, då skulle ju inte julafton vara rolig längre!

  Tänk att man kan finna en sån stor sanning i en barnbok!

 35. Hej!

  Jag tycker det är fantastiskt att du vill använda din plattform och makt till att påverka på olika sätt, helt rätt och heja dig! Men en sak jag irriterar mig lite på är att du reser, dvs flyger, så oerhört mycket. Det är ju enormt dåligt för miljön, och inte alls hållbart.

  Du har tidigare skrivit lite kring det, men inte så djupt, och att t ex äta vegetariskt väger ju tyvärr inte upp de stora koldioxidutsläppen som flygplansresor orsakar.

  Hur tänker du kring ditt inflytande där, vore det inte bra om du kunde använda din makt till att påverka människor att leva mer hållbart för vår planet? Eller tänker du att det inflytandet får någon annan sköta?

 36. Jag tror folk måste förstå att alla har olika förutsättningar och behov, känner du att det underlättar vardagen för dig så varför inte ha hjälp hemma! ☺️🌸

 37. En au pair har du väl för att kunna fokusera på ditt jobb mer o få
  Avlastning med barnen inte för att vara mer med dina barn. Lämnar aupariem på förskolan så missar du just den tiden med barnen så förstårminte riktigt det där.

  Varför vill du bli världens mäktigaste kvinna? Mäktig på vilket sätt? Oprah är mäktig inte för att hon är rik utan för att hon hjälper många andrA kvinnor. Vad tänker du när du tänker mäktig ?

  Jag har jobbat med en del manliga toppchefer och känner ingen av de som har aupair. De hämtar sina barn som alla andra och lämnar på förskklan

 38. Jag tycker att det är fantastiskt att resa och det är givetvis viktigt att se den värld vi lever i. Men slår det dig aldrig att det finns en klimatmässig baksida av att du reser som du gör? Majoriteten numera verkar ju dessutom vara rena nöjesresor bara för att det är roligare att pröva en restaurang i ett annat land än en utflykt i närområdet. Jag har själv dragit ner på mitt flygresande eftersom det faktiskt är helt ohållbart men när jag ser sådana som dig så känns det ju helt lönlöst att själv gå från tre till en utlandsresor per år när du gör 25 resor på samma tid, utan att ens tänka en tanke på allas vår miljö. Parat med en rätt omfattande konsumtion – drabbar klimatsamvetet aldrig dig? Och nej, en vegansk kost väger inte upp allt detta flygande…

 39. När du presenterades i Nyhetsmorgon lät det som att ni skulle prata mer om den kommande realityserien.. hur går det med den? När kommer den ut? Ska bli kul att se!

 40. Du måste åka till Anna Maria Island som ligger nedanför Tampa! Så vackert var där med min familj i höstas 🙂

 41. Hej! Jag upplever att du förändrats väldigt mycket senaste 2-3 åren. Det känns som att du verkligen har tagit makten över ditt egna liv och själv bestämt dig för exakt hur det ska se ut. Det känns som att du skaffat dig bättre vänskapsrelationer och en pojkvän som faktiskt passar dig på riktigt. På något sätt får jag känslan av att du själv ser ditt egna värde och tar för dig av allt på ett helt annat sätt än för 2-3 år sedan. Jag pratar inte om enbart jobb nu utan även i alla andra delar av livet också.

  Jag tycker att det är svårt. Om jag tittar tillbaka två år så kan jag absolut se en STOR förändring. Jag har skaffat mig lite fler vänner, ser till att hitta på saker 3-4 gånger i veckan, jag har påbörjat en karriär inom det jag vill och klär mig oftare i det jag vill. Jag pluggar heltid och jobbar 70% med det jag pluggar. Jag vill dock mer med mitt liv. Om 1,5 år tar jag examen och vill då vara tillräcklig redo att ta mig an ett roligt jobb.

  Jag vill ha ett bättre självfötroende, VÅGA ta för mig mer på mitt jobb som jag älskar, våga skaffa den där drömpartnern och få roliga kompisar. Jag har så otroligt svårt för att se mitt egna värde och förstå vem jag faktiskt är. Jag vill nå min fulla potential på samma sätt som jag upplever att du gjort.

  HUR gör man detta? Skulle bli så tacksam över tips!

 42. Hej!
  Jag tycker att du är inspirerande, men undrar av nyfikenhet hur du tänker kring att dina barn växer upp med denna typ av verklighet (syftar på outsourcingen)? Hur tror du att det kommer att påverka dem, fördelar och nackdelar? 🙂 För mig är och min familj är det så främmande och långt ifrån vår vardag, även om jag gillar tanken bakom, och jag kan inte låta bli att fundera på hur det ena eller andra sättet påverkar barnen.
  Kram

 43. Jag förstår dig helt när det gäller att välja bort sånt som du tycker är energikrävande och tråkigt och istället lägga den tiden på barnen. Jag skulle också vilja delegera bort vissa saker i vardagen, även om jag tycker det är rätt mysigt att gå och handla och laga mat tillsammans.

  Tycker fortfarande att det är varje familjs egen sak hur de väljer att nyttja sina timmar på dygnet. Heja dig som går din egen väg och som även banar väg för andra. Trevlig kväll!

 44. Ni pratade ingenting om din serie? Bara en massa om vad du outsorsar. Så jävla ointressant att höra om, ville veta mer om din serie inte att nån städar hos dig! Skäms TV4

 45. Fort Myers är mysigt och lugnt, MEN rekommenderar absolut inte att åka under sommaren/tidig höst då det är orkansäsong då. Bästa är att åka under vintern/tidig vår.

 46. Hej Isabella du sa i TV4 att det inte handla om pengar du är utefter . Vilket skit prata.det märks att du är en så tjej som är ut efter pengar .leva lyx liv så är det.

 47. Värdelös intervju (journalisten/tv4). Kändes som ayt de bara ville klanka ner. Mkt oklart att ta upp det där med kärnfamiljen helt utan kontext. Finns enormt mkt mer intressanta frågor att ställa dig, om bolaget, om entreprenörsresan etc. verkligen ”kvinnofrågor”. Stort grattis till 100m omsättning. Milstolpe! Kul att följa er framöver

 48. Jag tycker att det är FETT att du designar ditt liv på dina egna villkor och du har ascoola mål! Det som är det fina är att alla gör precis som de själva vill med sina liv och alla börjar på olika platser. Men allt börjar med tankarna, det är de som skapar våra resultat.

  Heja heja!

 49. Helt underbart ! Helt magiskt! Du lever ett liv de flesta drömmer om och Du har jobbat hårt för att ha det livet och du är på väg upp
  Hela tiden. Det är inte lätt i ett land som Sverige där all framgång sticker i ögonen på folk. Kör ditt race och du kommer nå dit Du vill. You are powerful so you Can create anything you wish for

 50. Vi var på Sanibel Island i vintras, jättemysig ö precis i närheten av fort Mayers. Rekommenderas:)

 51. Vi är Florida-älskare. Har varit där många gånger, med och utan barn. Vi tycker dock att Fort Myers är lite väl avskilt. Vi kan dock rekommendera Treasure Island. Älskar stället. Bra avstånd till allt från shopping till nöje för barnen. Buchgardens (nöje och djurpark) ligger ca 40 min från stranden.
  2h till Orlando om man vill roa sig på Disney tex. Kritvita stränder och långgrunt.

 52. Usel intervju som bara var pinsam att se. TV4 borde hålla en högre nivå än det här. Tycker det kändes som när du var 18 år gammal & fick göra ”reklam” för att du bokade café opera för att fira din dag. For real. Här försvann allt kämpande & att det faktiskt finns en driven kvinna bakom dessa företag & att det nu skall komma en serie som skildrar vardagen & kan inspirera andra att hitta sin kraft.
  Här klankades det ist ned på en kvinna för att hon valt en livsstil som inte passar jante Sverige. Fy!! Aldrig skulle vi se en man år 2018 få försvara städhjälp på en seriös kanal som TV4.
  Blir på riktigt arg

 53. Fort Myers är toppen. Vi hyrde hus och låg vid poolen 😊 Envarning dock för att orkansäsongen börjar där efter sommaren så åk inte för sent. Sen kan jag ändå tycka att ska man åka till värmen på sommaren så kan medelhavet fungera lika bra och kortare resa. Florida kan man spara till mars när det ändå är kallt i Europa ☉

 54. Tror mycket av det som sticker i andras ögon är avundsjuka också. För vem skulle inte vilja kunna ha ett team som stöttar en i sitt dagliga liv så att man själv kan fokusera på det man tycker mest om, vilket i många fall är barn och karriär. Jag hade inte ens tvekat en sekund om jag hade den möjligheten själv.

  Grymt att du har den möjligheten och också ser den och utnyttjar den! Spar energin åt barnen och att ta över världen! ♡

  1. Kluven till det faktiskt. Tror att många som kommenterar ”negativt” till det upplägget inte alls behöver vara avundsjuka utan helt enkelt bara tycker att det är skumt att lägga över så mycket av sin vardag på andra. Jag hade lätt velat ha någon som klippte min gräsmatta och kanske städning två gånger i veckan. Men att ha någon som kommer varje dag och handlar, lagar mat, hämtar barnen, gör frukost till barnen… Nej! Det är ju skitmysigt att göra frukosten tillsammans, laga middag tillsammans och prova nya recept, strosa i mataffären. Att BB inte gör det är ju hennes val såklart, men att utgå från att alla som inte säger ”hurra vilket bra val!” är avundsjuka tror jag inte är korrekt.

 55. Jag var i Fort Myers mer min farmilj för några år sedan i juni/juli, det är en himla luftfuktighet men så fint och mysigt! Finns små hamnar att äta mat i och promenera. Tips är att hyra ett helt hus m. pool etc. Vi bodde i hus vid floden/vattnet och såg sköldpaddor och dylikt varje morgon och kväll.

 56. Spenderade en vecka i Fort Meyers Beach (som jag antar att du menar) förra året. Vi har två barn som är 8 och 11. Vi gillade det men tveksam till om det är det bästa för mindre barn.

 57. Både Fort Myers och Naples är väldigt barnvänligt, hade jag åkt igen hade hag valt ett ställe mitt på Fort Myers Beach. Så fint! Semesterparadis.

 58. Vi har varit med barn på Fort Myers Beach och det är fantastiskt! Jättelugnt, breda vita stränder och mycket barnvänligt. Rekommenderas!

 59. Du är magi Isabella! Det är så spännande att följa dig.
  Och jag tror det är många som försöker effektivisera sina vardag. Idag vill många så mycket och då gäller det att kunna planera och sålla bort sådant som tar energi och kanske tillochmed tid.
  Heja dig!
  Kram <3

 60. Åk dit när barnen är lite större, det är lättare att resa med dem och de kan uppskatta resan mest. Personligen tycker jag att många föräldrar skyndar på vad de skall göra med barnen. Det räcker för dina barn att gå till 4H gården och titta på djur istället för att åka till Skansen och trängas. Att bygga en barkbåt och låta den flyta i en liten bäck. Ta tillvara det som finns i närområdet istället för att använda massa tid av din barnvecka till just resandet.

 61. Det är inget fel att vara så rik som du är. Du har nyttjat dina kanaler, arbetat dig fram, skapat allt du har omkring dig idag.
  Men jag tror många tycker det är svårt att hänga med i hur rik du har blivit, därav mycket kommentarer. Du har liksom gjort en resa från att vara en vanlig tjej som bloggar till att bli känd och nu en av Sveriges mäktigaste kvinnor.

  Jag har själv följt dig sedan 10 år tillbaka dagligen och tycker det går upp och ner i hur jag tycker om din förvandling.
  Ena dagen blir jag glad och inspirerad när jag ser hur fint du har det med huset och allt. Tänker att ”så vill jag också ha det”. Tänker så för att jag kommer ha möjlighet till det, då jag lever ett hyfsat medelklassliv. Kommer ha råd med en villa någonstans, kanske inte just på Lidingö.
  Andra dagar kan jag tänka ”Hon är så långt ifrån mig som det bara kan gå”. Exempelvis när jag ser hur du reser vecka efter vecka, för att du kan. När du köper en bil i miljonklassen. Då blir jag oinspirerad och har ingen lust att läsa vidare för jag vet att jag aldrig kommer ha ekonomin till att göra sånt.

  Kommer säkert följa dig så länge du bloggar, men det var mina tankar om det hela.
  Jag är glad för din skull oavsett.

  Mvh en gammal läsare

  1. ska oxå till usa en vacker dag men har kids i samma ålder som dig o känner ändå att d e för långt. de kan va brutala i bilen en timme tom så palla långflyg…. (dock har du ju hjälp med dig iofs lol) du har ju stålar så åk till nån sån där supertjusig grekisk ö med turkost vatten ist. medelhavsresa känns ju ganska lagom ändå med såna småttingar. if i only had los dineros…

 62. Så bra intervju! Hoppas du får en fin dag idag också! Besök gärna min blogg där jag skriver om psykisk ohälsa för att vi ska kunna prata mer öppet om något som på ett eller annat sätt drabbar de flesta av oss genom livet. Bland annat depressioner, ätstörningar och självskadebeteenden – ta hand om er! kram <3

 63. För ovanlighets skull fick jag möjlighet att titta på nyhetsmorgon idag. Vilken fin intervju med dig. Jag blev så inspirerad av din ärlighet, om separation, ensamhet och om att lära känna sig själv. Jag har inte ditt ekonomiska läge, men förstår att jag också borde prioritera om lite mera i livet. En liten fråga, Hur hittar du självförtroendet innan du var där du är nu? Tack för att du delar med dig!

 64. Har inte varit i Fort myers, men i Naples som ligger där i krokarna. Där är det väldigt fint och amerikanskt med pampiga villor närmast vattnet, vackra stränder och främst rika amerikaner där. Det kan man tycka vad man vill om, men det är inget stök utan välordnat och säkert vilket jag tycker är viktigt när jag reser med mina barn. Massa shopping och trevliga restauranger.

 65. Kan det inte vara så att ‘en gammal man från en rik släkt’ ses som en kvarleva från ett segregerat klassamhälle? Att det förvånar när en ung modern tjej väljer att anställa tjänstefolk trots att vi borde röra oss mot jämställdhet?

  1. Varför skulle det vara ojämställt att anställa servicepersonal? Isabella anställer ju professionell personal som gör sin karriär på sitt serviceyrke, det finns inget ojämställt i det. Jag ställer mig dock väldigt frågande till din benämning av att de skulle vara tjänstefolk? Den benämningen är starkt förlegad och jag tvivlar på att lokalvårdare, kockar eller makeup artister(som Isabella anställer) skulle tycka om att bli inkluderade i den benämningen.

 66. Förstår inte riktigt hur du menar i intervjun att det skulle vara kontroversiellt att få hjälp av kvinnor hemma? Hade du bott i ett kollektiv med andra kvinnor istället för en man kanske det hade stuckit ut lite men att anställa kvinnor för att städa, laga mat och passa barn är väl knappast ngt nytt eller kontroversiellt? Jag har själv som ung kvinna haft städhjälp hemma när jag jobbat mkt. Ibland känns det som att du väldigt gärna vill att din livsstil ska vara kontroversiell. Men det är kanske en del av imagen? Egentligen är du bara en välbeställd person som köper hushållsnära tjänster i stor utsträckning. Eller har jag missat något?

 67. Var i Fort Myers beach med våra småbarn förra veckan. Var väldigt barnvänligt gällande stranden och havet. Men lite tråkigt restaurangutbud och för bohemiskt för min smak. Träffade dock inte på en enda skandinav på hela veckan, plus för en offentlig person antar jag.

  Kommer definitivt åka tillbaka till Florida med barn, men väljer då något närmare Naples som vi besökte ett par dagar. Fler o bättre restauranger och lite mer städat och snyggt. Kommer också undvika att åka dit mitt i sommaren då det ofta är närmare 40 grader varmt.

 68. I grew up in Stockholm but have lived in Florida for 23 years first on Miami Beach, then in Naples and now in Fort Myers since 2001. We travel a lot and like staying at nice resorts and I can highly recommend The Ritz Carlton in Naples (the beach resort, not the golf resort).

  The hotel is right on the beach and the food, spa and dining is world-class. They also have a great Kids Club with activities all-day and evening babysitting services. I really think Isabella would love it, and it’s close to The Naples Pier and the cute downtown 5th Ave. We do stay-cations here all the time and the resort is nicer than the Ritz in Orlando and Miami (IMHO).

  Based on Isabella’s travel preferences as shown on the blog, I would not recommend Fort Myers Beach (lower-end and Spring Break destination).

  Have fun and feel free to reach out if you want any Florida travel tips!

 69. Jag har tillbringat ca 20 jular och ett tiotal andra semesterresor i Bonita Springs (ligger mellan Fort myers och Naples). Jag tror att Naples skulle passa dig och barnen bättre än Fort Myers. Det är lugnare och trevligare område 🙂

 70. Skulle inte rekommendera Fort Myers under sommaren. Många som bor där ”flyr” Florida på sommaren för att det blir så varmt. Satsa istället på höst eller vår!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..