#IsabellaLöwengrip
Följ
Uncategorized
maj 25 2018 at 11:42

Tack GP Bullhound!

Nu är jag trött! Somnade vid ett och hade ett alarm ställt på 04.30. Flyget gick 07.30 så det var bara att sminka sig snabbt och svepa en Nespresso. Jag hade planerat ett träningspass med min PT vid fyra men jag kände imorse att det är bättre att låta kroppen vila. Jag är strax på kontoret, har lite avstämningar och ett möte men sedan tänkte jag faktiskt ta helg. Börjar fredagsfirandet med manikyr och pedikyr, sedan ska jag hem och hoppa i sköna myskläder, äta en massa god mat och bara ta det lugnt fram till imorgon eftermiddag då jag hämtar barnen. Underbart att få lite helg ihop.

Jag är så tacksam över dessa två dagar med GPBullhound, det är en riktigt cool investmentbank. Per och Cecilia Roman är ett fantastiskt par som jag blev väldigt inspirerad av. Dom är så varma och inbjudande, inte så konstigt att eventet kändes så avslappnat och intimt. Jag knöt många nya kontakter!

71 Kommentarer

Anita

Bra beslut. Ta det lugnt och njut av tiden med barnen

Sanna

Kära Bellis! Det gör du all rätt i, vila och koppla av en helg i pyjamas är aldrig fel!
Trevlig helg Kram.

Annika

Fin klänning! Tycker dock att den hade sett lite lyxigare ut om spännen uppe vid bröstlinningen hade haft strass eller något.. Nu ser det ut som vanliga bh-band..

anne

Är det inte härligt att få business, utland och barn samma vecka 🙂 Med veckoschema skulle det ju inte fungera ! Klokt av dig avoka av PT hård träning är ytterligare ett stressmoment för kroppen något som man inte tänker på. ha en riktigt mysig helg.

Angelica

Var är alla kvinnor? Så mycket män! Go girl, go! 🤗

Z

Sitter här och kommenterar 😂😂

Hilma

😂😂

Lisa

Varför äter du och barnen bara vegansk mat?

E

Det gör de inte – Bella äter mestadels vegetariskt och barnen äter ju allt.

C

Did you ever consider why you eat meat? You probably let someone else make that decision for you…and now it is natural to you.

Sandra

Rimligare fråga är ju varför man inte skulle äta veganskt om man har möjlighet?

Agnes

Så himla fin klänning! Är det Stylein eller vart kommer den ifrån? 🙂

Nataliew

Hej! Jag är lite nyfiken på hur du tänker kring skillnaden mellan män och kvinnor vad gäller krav på utseende på arbetsplatsen. Då tänker jag smink, klackar osv som vi kvinnor ”förväntas” bära av samhället. Känner inte du att du har en grym möjlighet att vara en förebild för så många andra (genom din offentlighet och fantastiska karriär) att lägga mindre fokus på utseende och gå emot alla krav?
Jag förstår givetvis att så många väljer att lägga krut på utseende utan press från andra för att man helt enkelt naturligt gillar det. Men har du reflekterat själv över om DU gillar det eller om du gillar det för att du är van från start osv som så många andra? Bara en tanke att du som är så mycket powerkvinna kan bryta en norm och nå ut till många.
Jag själv har börjat tänka vad gäller mycket: ”hade en man behövt lägga tid och energi på detta?” Blir svaret nej tar jag en funderare varje gång om JAG vill det eller om det förväntas. Bara så himla skönt. Hoppas inte detta blev alldeles för rörigt nu och att du vill komma med ett svar 🙂

Jenny

Jag tänkte samma när jag såg dessa bilder. Kvinnorna dressade till max medan männen har shorts och en skrynklig piké…. Männen är knappaste sminkade heller. Eller har rakat ben och armhålor. Varför måste det vara sån skillnad? 😕

Ella

De värderas efter vad de åstadkommit inte efter hur de ser ut

Anonym

Jag har också reagerat på det. Nästan alltid huvudet lite på sned, ena foten/benet lite ”kvinnligt” vinklad. Hon skulle kunna utstråla mer power med annat kroppsspråk. Eller?

J

Kvinnornas val.

Sara

Bella utstrålande enorm power innan hon gjorde om hela sitt utseende. Då var hon jättefin men denna koll kanske säljer bättre? Det behövs verkligen kvinnor på höga positioner som är sig själva! Hoppas det kan bli så snart. Bella du som är så klok och framgångsrik, trodde du hade modet att vara dig själv! Svara på dessa frågor, de är viktiga! Män är skalliga och feta men deras karriärer ich respekt blomstrar! Suck!!

Lisa

Vem röstar du i valet?

Emma

Annie Lööfs parti såklart. Hon har skrivit det förut.

m

Hon hinner ändra sig. 🙂

Lana

Har du och Odd pratat om att du har barnen 2 veckor och han 2 veckor? Låter som en bra idé för hela familjen Bellis

Jenny

Menar du att detta skulle vara bra även för barnen??

m

Stackars barn att vara ifrån ena föräldern i hela 2 veckor i taget….

Sophie

Det låter som en dålig idé eftersom barnen är så små fortfarande. Två veckor är lång tid, både för barnen att vara ifrån den ena föräldern och för Bella/Odd att vara ifrån barnen.

Hanna

Menar du allvar?! Låter ju helt jävla galet med 2 veckor…

Ella

Bellis!?

JP

Hej Lana, har du barn? Ja? Föreslår i så fall att du har dina barn 2 veckor sen utan 2 veckor. Kul va? Ah, inte? Men oj, varför var inte det kul? Eller: Du har inte barn? Skaffa ett och se sen till att vara utan barnet i 2 veckor. Oj, det var inte så kul va? Hm, undrar varför…

Hanna

Finns det någon ”visa fler inlägg” knapp om man är inne på dator? Går in via mobil och då kan jag bara läsa ett antal inlägg sen tar det stopp. Ser även bara halva sidan när jag kommenterar. Går inte zooma ut så ser bara mitten av vad jag skriver inte på kanterna. Har Samsung S9.

Blir exakt likadant för mig!

m

Är det bara jag som har svårare att hitta era produkter i hyllorna nu när ni bytt design? Den tidigare vita designen såg man direkt men nu är många produkter snarlika.

Monica

Fin du är😀Trevlig helg❤️

Lana

Vsdför pluggar du inte till förskollärare? Du har ju sagt att du hade kunnat jobba med det Bella Bella

Jenny M

Varför skulle Bella vilja gå till en lön på 25000? 😂 Tänk efter lite!

Anita 2

Jenny M, 25 000 skr är bara under 2500€ och det är verkligen ingenting. Du kan inte leva med det.

1 000 000 skr är bara under 100 000€ det är också ingenting.

Michaelaer

Asså what??

Sarah

Det kanske är lite skillnad på att arbeta på en förskola med 25’ i ingångslön mot ett eget företag som omsätter miljonbelopp månadsvis…?

Tycker det är så roligt att få följa dig i det du pysslar med. Förstår ju att det vi ser i bloggen inte är allt utan en utvald del. Kram

Carro barnskötare

Fast O är ju alltid med barnen på hans dagar till skillnad från Isabella hon brukar ju vara ifrån barnen på sina ”dagar”

Tess

Bara en fråga hur vet du vad o gör på sina dagar? Känner du honom personligen?

Mrs T

Bra fråga Tess!
Alltså vissa människor här inne……

m

Tess, är det någon som tror att han inte är med sina barn när han har dem? 😉

Selma

Hur mycket räkningar har du i månaden? Jag som lagerarbetare får 20:000kr månadslön som ska täcka hyra etc … då jobbar jag heltid medan du glider på en räkmacka orättvist

Alex

I en intervju i Schulman Show sa hon att hon har fasta kostnader på ca 120.000kr.

Paulina

Vadå glider på en räkmacka? Hahahaha! Asså vissa människor 🙄

Maria

Räkmacka?! 😂😂😂 Hon jobbar ju garanterat 200%

Sofia

Tror KNAPPAST att Bella glider på en räkmacka som jobbar nästan dygnet runt med både bolag och kanaler.

Helan

Hett tips: var grymmast av alla på jobbet så kommer det gå bra. Kämpa, slit, gör alltid det lilla extra. Annars blir det inget mer än 20kkr…

Charlotta

Tror du verkligen att hon glider på en räkmacka? Att hon inte jobbat hårt för att komma dit hon är idag? Jag tycker att det känns hopplöst att jämföra vem som borde tjäna mer än vem – jag jobbar i vården och tycker förstås att jag har ett arbete som är viktigt – men vi kan ju inte förvänta oss att alla yrkeskategorier ska tjäna lika mkt som Bella. Det kommer aldrig vara rimligt. För mig gör det inget, jag älskar mitt jobb och vill inte byta med någon. Jag värderar arbetsglädje högre än lön. Men vi är ju alla olika och tur är väl det.
Är du nöjd med ditt arbete eller funderar du på att få utvecklas någon annanstans? Kram och lycka till i vilket fall!

Annie

På en räkmacka? Eh va?

Helen

Selma, hur kan du säga att hon glider på en räkmacka?
Det var något bland det dummaste jag har hört. Hon har ju jobbat sig till sin position. Det kan du också göra, det handlar om vilja.

Sara

Människor som du blir man ju bara trött på. Har du följt Isabella länge, borde du veta att hon om någon inte glidit på någon räkmacka. Sluta följ om du blir så avundsjuk och bara kommer med negativa kommentarer. Inspireras och gör något åt ditt eget liv så du tjänar mer istållet om det är så orättvist. Tänk en gång till innan du kommenterar något så idiotiskt.

Sofia

Härlig blogg! Jag är 21 år och är i startskottet för att starta ett eget projekt nu. Du är en av de som definitivt inspirerat mig till att våga ta det steget!

Kram Sofia

Du ser så lykkelig og tilfreds ut Isabella! Det er så fint å se. Jeg vet selv hvordan det er å ha tøffe dager, og blir alltid så glad av å se folk i lignende situasjoner smile og reise seg igjen! Good for you <3 Det man alltid må huske på når ting er jobbigt er at ingenting varer for alltid 🙂

Ta gjerne en titt på min historie her:
mariasvalastog.blogg.no (dere finner det i april arkivet)

Lena

Fina, härliga Isabella. Jag trivs med mitt liv men måste erkänna att jag är lite avundsjuk på ditt. Du lyckas verkligen med att få in allt bra i livet. Du är vacker som en modell och dina barn verkar ha ärvt sin mammas fina utseende. Din villa ser verkligen både stilren och mysig ut. Du har hittat kärleken, som dessutom är en man som skämmer bort dig. Du arbetar med ett yrke som du älskar, du får resa mycket. Dessutom tjänar du bra med pengar, tillräckligt för att kunna betala folk för att göra det du tycker är trist och i stället kan du göra sådant som du tycker ät roligare. Det hjälper även dig att kunna ge dina barn tid som både ger kvantitet och kvalitet. Jag tycker verkligen att du har ett underbart liv. All kärlek till dig.

Catrine

Är du så naiv???

Britt

Och så måste man nedvärdera en annan människa bara för att hen inte tycker som dig, känns det bra nu? Gav din kommentar värme i hjärtat?

Mirjana

Härligt när kvinnor lyfter varandra! Var inte avvis på Bella, njut av hennes framgångar!

Det där såg ju inte mysigt ut!

Underbart!☺️

Sofie S

Är du inte ute och festar ikväll?

pixie

Är du inte läskunnig?

Monika

Varför frågar du ?

Karin

Tycker det är segt/glest mellan uppdateringarna på sista tiden 😒

Ania

Knäppt att kvinnorna är klädda sexigt/festklädda och männen i arbetsstil. Helt sjukt ju? Varför håller du på så när det är jobb?

Ebba

Hennes val av kläder påverkar inte hennes prestation. Så onödigt att sänka andra kvinnor istället för att lyfta. Dessutom ser hon helt fantastisk ut!

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *