Parera inte planera

Jag har några intervjuer denna vecka, imorse var det hos bolaget Consid och deras Youtube-kanal, imorgon ska jag prata hos Berghs school of communication samt Tv4 på söndag. Dagens samtal handlade om att vara en digital entreprenör och jag och Consids VD pratade om hur man idag som företag måste parera hellre än planera. Allt går så fort idag att tre års planerna inte fungerar. I vårt fall har vi en sex månaders-ambition och sedan gör vi om den för mycket hinner ändras under tiden. Framtida storbolag kommer att vara dom som har i sitt dna att vara snabbfotad – Att vara konsekvent i sin föränderlighet.

Jag har några intervjuer denna vecka, imorse var det hos bolaget Consid och deras Youtube-kanal, imorgon ska jag prata hos Berghs school of communication samt Tv4 på söndag. Dagens samtal handlade om att vara en digital entreprenör och jag och Consids VD pratade om hur man idag som företag måste parera hellre än planera. Allt går så fort idag att tre års planerna inte fungerar. I vårt fall har vi en sex månaders-ambition och sedan gör vi om den för mycket hinner ändras under tiden. Framtida storbolag kommer att vara dom som har i sitt dna att vara snabbfotad – Att vara konsekvent i sin föränderlighet.

Dagens outfit! Klänning Caliss och skor Rizzo.

Nu väntar event hos The Lobby och sedan middagen. Detta är en rätt klassisk dag för mig, intervjuer, strategi, kreativa processer, event och nätverkande. Mixen gör allt så roligt!

LOADING..