Hemma igen

Och så är helgen över. Jag landade nyss på Arlanda. Hela jag är fylld av ny energi och glädje. Att komma iväg såhär är verkligen nyckeln för att bli inspirerad och komma hem med ny kraft. Jag älskar det. Idag låg vi bara vid poolen i stort sätt, jag hann också gå på spa i två timmar. Massage och ansiktsbehandling. Köpte med mig några produkter som jag ska testa. Jag handlar skönhetsprodukter på alla resor jag gör, det är så jag får mycket inspiration till Löwengrip. På Hotell Arts spa i Barcelona testade jag en ögonkräm med fantastisk konsistens som jag skickade till våra kemister i Sverige. Doften till vårt saltvattenspray kommer ifrån en hotell-lobby. Jag plockar lite här och var. Idag föll jag bland annat för en kombinerad enzym-skrubb och ansiktsmask samt en kropps-mist som återfuktade rejält. Doften var ljuvlig.

Här kommer dom sista bilderna från helgen. Jag älskar att hotellet har hus som man kan hyra. Underbart att ha en egen trädgård, pool men ändå ha tillgång till att service. Den stora skillnaden på lyxhotell och vanliga hotell är just service. Det finns inget som inte går att ordna. Skulle jag behöva en ny klänning så åker dom och handlar. Vill jag ha en matchalatte så fixar dom det. Det är underbart att få leva i en bubbla då allt bara är ett samtal bort. Under spat så är det inga vanliga spa-menyer bara utan man uppger hur man vill ha det och så skräddarsys allt.

Shorts Stylein

Nu hoppas jag att väskan kommer snart för jag behöver hem och sova. Imorgon väntar en lång och intensiv jobbdag men jag är peppad!

LOADING..