Anders Wall

Ikväll åt jag middag med Anders Wall, otroligt roligt att få träffa honom. Han är en av de mest inspirerande människor i svensk näringslivs-historia. Vi är även båda två delägare i Guldkula Champagne och det var Håkan som bjöd med mig ikväll. Vi har pratat drömmar, visioner, utmaningar, blandat tuffa saker och skrattat så det runnit tårar. Anders Wall är 87 år men han hade lika gärna kunnat vara 60 år. Otroligt pigg, nyfiken och skarp. Jag njöt av att få lyssna in och passade på att ställa en massa frågor. Jag ska prata på Anders Wall-dagen i november, det blir spännande.

Anders Wall, Håkan Guldkula och Nicklas Dellham

Vi åt middag på Wedholms fisk vid Nybrokajen. Vit sparris till förrätt, abborre till varmrätt och nougat-tryffel. Tre timmar har nog aldrig gått så snabbt. Helt klart minne för livet. Jag är så tacksam över alla otroliga människor som jag får chans att träffa.

LOADING..