All in

Tjej-weekend all in! Dans igår på Le Suite, jag som somnade när det var ljust ute, nutella till frukost, poolhäng på hotellet och läsning, dagsfest på Ocean Club och sedan pizza och rödvin i vårt hus (efter att jag hade badat med kläderna på… ). Jag njuter till fullo. Precis vad jag behövde.

Tjej-weekend all in! Dans igår på Le Suite, jag som somnade när det var ljust ute, nutella till frukost, poolhäng på hotellet och läsning, dagsfest på Ocean Club och sedan pizza och rödvin i vårt hus (efter att jag hade badat med kläderna på… ). Jag njuter till fullo. Precis vad jag behövde.

Nu ska jag fortsätta läsa trots midnatt och sedan sova ut, hörs imorgon!

 1. Hej, delar du och vännerna på alla kostnader för resan? Är de lika rika som du? Eller bjuder du?

  1. På Lidingö har väl de flesta ekonomiskt svängrum 🙂
   Obs de flesta. Men antar ingen vill åka me som snyltare? Såvida detta inte är ett samarbete å Isabella inget betalar..

   1. Som uppväxt och fortf boende på lidibgö kan jag tala om att långt ifrån alla har svängrum i ekonomin. Snarare enbart de som bor i monstervillorna. Finns grymt mkt hyreslägenheter med folk som inte har det allt för bra och folk som lever medelmåttligt och klarar sig men absolut inte åker på 14 utonlandsresor per år.

   2. Dessutom finns det ju områden på många ställen där det finns dyyyyra hus, där det så klart bor folk som har råd att bo i dessa hus. Så dom har ju en bra inkomst.
    Om Bella frågar, eller kanske det rent av var någon av dom andra tjejerna som kom på iden om en tjejresa, så har dom väl råd?
    Och Sara, det har du inte med att göra!!

  1. Näääää,säkert inte 🤭💩. För då måste hon skriva det i varje mening 😊. Puss pårej 😍

  2. Varför fråga? Vilken extremt onödig kommentar. Vill du späda på hennes eventuella saknad ytterligare? Bara för att isabella har det roligt på en semester med hennes vänner och inte ligger hemma i huset på Lidingö och gråter (och anta att hon bloggar om det) behöver inte betyda att hon saknar barnen mindre. Du har antagligen inte barn själv. Jag har själv barn men saknar dem inte alltid hela tiden när jag är borta längre perioder.

  3. Men herregud!! det är väl klart att hon saknar sina barn. bara för att hon inte är med dem hela tiden kan hon inte sluta leva. förlåt, men det är en riktigt elak fråga!

  4. Finns inget att sakna. Lev livet! Njut! Man är bara ung en gång och kidzen har man resten av livet.

  5. Vad har det med saken att göra? Det kanske hon visst gör, gör inte alla föräldrar det? Men för det kan man resa bort också. Hade du ställt samma fråga till Odd?

  6. Man saknar alltid sina barn när de inte är hos en. Men man måste också få vara borta en sväng och ladda batterierna för att orka med allt. Man blir gladare som människa, you should try it some time.

  7. Men ärligt? Vad e det för en fråga? Jag skulle sååå gärna vilja veta hur ni tänker som sitter och kommenterar och frågar dessa frågor? Vad vill du få ut av denna fråga?

  8. Jag tror hon saknar sina barn lika mycket som vilken mamma som helst. Måste hon skriva ut det i VARJE inlägg de dagar hon inte har barnen, att hon saknar dem? Du behöver nog inte vara så orolig.
   Jag förstår inte syftet med varför dessa kommentarer dyker upp när man ser att Isabella mår bra och gör något för sig själv på hennes barnfria dagar, hon är dem på deltid och inget kan göras åt saken. De har det bra hos sin pappa.

  9. Det gör hon säkert. De flesta föräldrar saknar sina barn när de är ifrån dem. Är det inte fint att hon trots det lyckas njuta av sin resa?

  10. Ska hon skriva i varje inlägg där hon inte är med sina barn att hon saknar dom tycker du? Då blir det nog en sjukt tråkig blogg..

  11. Man kan tycka och känna saker, trots att man inte säger det konstant. Lite som om något inte skulle vara sant bara för att det inte syns på sociala medier. Lite onödigt att detta pikas på varenda inlägg.

  12. Att ni orkar gå igång på kommentarer som bara är inlagda för att öka trafiken till bloggen.

 2. Ser underbart härligt ut. Den beige baddräkten och randiga kjolen var ju verkligen en superfin semesteroutfit!

 3. ”Jag skulle aldrig äta smågodis, sylt, lightprodukter, läsk eller pizza.” Skrev du senast för en dryg månad sen. Så trött på att du alltid ska måla upp en bild av dig jämnt och ständigt som perfekt. Kollar aldrig Netflix och äter aldrig skräpmat osv osv.

   1. Alltså du är nog den sista jag skulle vilja åka på semester med. Är det någon gång man bryter sina vanor så är det väl på semestern. Du låter så grymt tråkig så man blir helt förundrad.

   2. jennifer – precis som Hanna reagerade jag på att någon som väldigt nyss och väldigt starkt (”jag skulle aldrig…”) uttryckt en viss åsikt sen visa upp en helt annat bild, det gör något med hela trovärdigheten för personen i fråga. Självklart kan man unna sig än det ena än det andra på semestern eller vid andra tillfällen och ändå ha en sund livsstil, men då får man snarare skriva ”jag skulle aldrig äta/dricka/göra till vardags/när jag ska jobba/regelbundet/mer än vid speciella tillfällen etc.

  1. Det är Bellas sätt att utrycka sig så absolut om saker och sedan ändå göra det efter en tid.
   ”Jag skulle aldrig äta…” istället för lite mildare
   ”Jag äter aldrig till vardags…”.

   När man.lär sig hennes sätt att utrycka sig tar man det ibte så hårt. 😉
   Hon har också sagt att hon ”aldrig mer kommer att vara sambo” ,
   så troligtvis blir hon just precis sambo inom ett år :D. Det är bara hennes sätt att uyrycka sig. ;). Ta det inte så allvarligt.

  1. Hon får äta vad hon vill! Att du anstränger dig och spanar kring det är ju sjukt! Pizza är gott!

   1. Så drygt med såna människor! Ska aldrig äta det osv. Har en vän som påminner om Isabella, kanske får hon inspiration här i från. Alltid något nytt hon inte äter, sen äter hon det ändå. Klarar inte av sådana dryga personer! 🤢

 4. Men åh så sugen jag blir på att åka utomlands nu, även fast det är helt ok väder här i Sverige 😉 Hoppas du får en fortsatt skön resa, ta hand om dig! Besök gärna min blogg där jag skriver om psykisk ohälsa och vad det innebär, bland annat återkommande depressioner, självskadebeteenden och ätstörningar, allt för att vi ska kunna prata mer öppet om något som på ett eller annat sätt drabbar de flesta av oss genom livet. Kram <3

 5. Seriöst!! Det verkar vara en bunt småungar som skriver här inne. Bara för att man har skaffat barn betyder det inte att man slutar vara sin egna person. Det förstår till och med jag som har valt att leva mitt liv utan barn. Istället har jag valt ett liv med djur och jag saknar dem när jag inte är med dem – men det betyder inte att jag inte njuter av att vara ensam utan dem då och då! Allvarligt talat – jag tror nog att Isabella kan ta hand om sig själv utan era dumma kommentarer. Hon verkar vara en hängiven mor och karriärskvinna. Jag önskar jag hade halva hennes energi, hehe! Låt Isabella vara i fred nu och njuta av tiden med vännerna! Alla människor är värda ett par dagar med sina bästa kompisar! Livet blir alltså INTE bara ett liv med barn efter att de fötts. Lär er det nu!

  1. Det är klart att man inte slutar vara sin egna person. Och det är klart att man ska kunna åka på semester utan sina barn.

   Samtidigt undrar man ju lite varför Bella det senaste året åkt på typ 14 utlandssemestrar utan barnen och ingen med barnen. En inte orimlig förklaring vore ju att en semester själv med två barn känns som att ta sig an för mycket såhär första året som skild. Men Bella skriver ju vitt och brett om att allt är så mycket enklare när hon är själv med barnen. (Även om Bella bara är ”själv” med barnen, men ändå).

   1. Det många reagerar på är väl inte att hon reser iväg när Odd ändå har barnen utan att hon många gånger väljer bort någon/några barndagar för att resa iväg. Det skaver väl att hon inte ens har barnen halvtid? Inte för att nån har något med det att göra egentligen men det är väl detta ständiga bortprioriterande av barnen som ifrågasätts.

   2. Anna!! Du kanske ska sluta fundera så mycket över andras val och fundera över dina egna val i livet istället? På vilket sätt tror du dina spekulationer bidrar till DIN uppfattade förbättring av en annans livsval? Ta ansvar över dig själv nu så tar Isabella ansvar själv. Tids nog kommer även du att gå igenom saker i livet som gör att du väljer på vissa sätt under perioder, och på andra sätt andra perioder. Du vet – livet är föränderligt. Önskar dig allt gott.

   3. Sofia man märker att du har svårt med att förstå vad som skrivs.
    Dessutom har du ju fel.
    För att inte tala om att du är otrevlig…
    Tror du att barnen små som dom är, har ett behov av att resa utomlands i stället för att vara hemma med sin mamma, på sina mammadagar?
    Bete dig inte som om du vet bättre än Isabella. Hon sköter det bra!

  2. SKB – det var det bästa jag läst på länge. Snacks om att det är många bitterfi**or här inne som skulle behöva ett liv. Bland annat. 😂😂

 6. ISABELLA! Snalla lagg ut en vlog eller blogginlagg hur din typiska dag/vecka ser ut med din kost. Jag ar sa intreesserad. Hur lang tid tog det for kroppen att sluta crava husmanskost osv osv.

  Tack, Madde fran Afrika

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..