Semester

Det blir inget långt inlägg, passar på att unna mig semester denna helg och skippa mailen. Men vi är framme och jag känner mig lycklig. Sol, vänner, god mat, vin, massa choklad och läsa nerbäddad i sängen. Vi har inte bord förrens halv elva ikväll så jag stannar här i sängen ett tag till bara för att jag kan. Om ni vill se vårt hus kan ni kika in min story på instagram.

Baddräkt Daisy Grace

Trevlig fredagskväll!

 1. wow! Du strålar! otroligt vacker i den röda baddräkten.
  du är sååå vacker och du ser mycket lycklig ut
  du förtjänar det bästa i livet

  1. Hur kan man vara för mycket sminkad för dagen? Varför skulle man någonsin bry sig om vad någon annan tycker gällande om man har för mycket smink eller inte!? Hahahahahahaha, så sjukt.

   1. @Viktoria – av samma patetiska anledning som att du och andra vill ha på sig samma kläder som Bella t ex.

 2. Härligt! ☀️ Du ser genuint lycklig ut! Härligt att se 😊 kolla av och njut ordentligt nu med fina vänner

 3. Alltså det här har eg inget med inlägget att göra (såg dina bilder iof, snygg!). Men!!!! Folk e såna jävla bitterfittor och avundsjuka och allt så jag kräks! Alltså tänk för några år sen när du precis började blogga-att du blev så stor! Stolt över dig! Lycka till med allt 🙂

  Kram

 4. Så vacker du är- dina ögon är magiska! Vilken tjusig baddräkt 👌
  Ha en underbar semester med tjejerna.

  Hälsar småbarnsmamma som i smyg drömmer om att åka på spa alldeles själv

 5. Så glad för din skull att du hittat kärleken! Är 23 år och känns som jag vuxit upp med dig som förebild. Fortsätt vara du Isabella, för du inspirerar oss alla. Stora kramar

 6. Förstår inte att du frivilligt missar en kväll/dag med dina barn, inte första gången det händer. Är själv skild med barn som nu är vuxna och säger bara i all väl mening, ta vara på tiden med dem

  1. Men Anita…
   Om du har följt Bella under flera år, så borde du veta att Bella är en person som ständigt söker balans i livet mellan jobb, barnen, sig själv, vänner och nu pojkvän också. Ni har inte samma prioriteringar i livet och varför ska hon få skit för det? Alla gör upp sina egna regler för hur man vill leva sitt liv.
   Bara för att man är mamma, ska hela ens liv då handla om barnen?

   Dessutom, tänk om det är Odds helg att ha barnen och Bella då passar på att träffa sina vänner?

   Sluta döm andra för att de inte lever och prioriterar som du.

   /Maria, förskollärare.

  2. Men allvarligt talat! Den här skuldbeläggningen, vad är den bra för? Varför inte istället stötta varandra och glädjas åt varandras glädje? Allt blir så mycket roligare både för en själv och för de personer man stöttar. Jag är nästan dubbelt så gammal som du Isabella men har karriärsmässigt inte nått hälften (långt ifrån😄) så långt som du har. Är, för att använda sönernas uttryck, sjukt imponerad av dig som person.

  3. Hahah asså orka va så avundsjuk! Du tror inte Odd har barnen ? Hon har dom inte på heltid så ska hon sitta o ruttna när hon är utan barn ?

  4. Anita? På riktigt? Ta av dig den blöta offerkoftan för sen luktar unket. Gläds med andra kvinnor som – precis som du? – gör sitt allra bästa och förtjänar vänskap, kärlek och skratt som paus i allt!!

 7. När barnen är med sin pappa vore det dumt att inte nyttja tiden till något kul. Livet är pågående och kan man så ska man. Skilsmässor får konsekvenser. Inte bara negativa. Barnen är älskade av båda sina föräldrar och när de inte är hos dig DÅ ska du tanka in allt du bara kan, bara för att du kan. De som inte kan….avund.

  1. Så du menar att Isabella inte ser ut av njuta av just detta? Hon vet nog om själv vad hon bäst mår bra utav!

  2. Precis, min mamma åkte till Thailand första julen vi firade med pappa när de skilt sig. Hon såg alltid till att vara upptagen på helgerna vi var hos honom och även om det inte innebar resor utomlands så var ändamålet detsamma, att inte fastna i huset och deppa.

 8. Ser helt underbart ut,njut och ta verkligen inte åt dig av alla ”tips” som folk ger. men jag vet att du vet bättre efter schulman podden. Du e helt amazing

 9. Språkpolis: tips till alla er inkl. Isabella som skriver ”förrens”, ”förens”, ”förräns”… Korrekta är f-ö-r-r-ä-n! Allt annat är talspråk och felstavningar som ser väldigt oproffsigt ut i skrift. En lär sig så länge en lever.

 10. Jag blir lite chockad över vad folk lägger sin energi på i kommentarsfältet. Kan ur min erfarenhet efter antal jobb som Au-pair och förskolelärare i olika kulturer och situationer se en sak gemensam i de flesta barn och det är att barnen ofta speglar sina föräldrar. Lyckliga barn har lyckliga föräldrar. Därför tycker jag att du gör hejdundrandes rätt i att prioritera dig själv för att på det viset prioriterar du även dina barn på lång sikt Bella, även om det eventuellt innebär en extra dag med pappa så är jag övertygad om att de är lika lyckliga ändå.

 11. Hej Isabella! Ser ut som ni har en underbar resa! Hur får man tag i dina produkter när de slutar säljas på apoteken? Använder både schampo och lotion och är supernöjd! Vill fortsätta använda dina produkter. Mvh Sofia

 12. Tycker det är fantastiskt att du firar semester ihop med dina vänner. Ser att många har frågor som rör ekonomiska förutsättningar. Frågan är självklart avgörande för många men semester kan firas på olika sätt. Hög budget är inte ett ensamt kriterie för en lyxig semester. Lyx är så mycket mer än standarden på rummet. Självklart spelar det en avgörande roll vilken budget man har. Men det går att göra lyxigare resor med mindre budget. Vi har hittat ett sätt som vi trivs med i vår familj. I år åker vi för sjätte året iväg. Eget hus med pol och bra möjlighet till både utflykter och aktiviteter. //🍏 http://nouw.com/nanda

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..