Marbella

Och så är vi iväg! Vi gör om vår helg som vi hade i Marbella förra året. Samma hotell, mitt favorit Marbella Club. Jag har hyrt en villa igen där med egen pool. Förra året var vi tre trötta småbarnsmammor som behövde sova då så vi orkade aldrig ut efter middagarna. Jag var dessutom mitt uppe i en skilsmässa så hela jag var ett enda stort virrvarr. Nu är vår plan att varva poolhäng med läsning och sena nätter ute på klubbar. Det ska bli superkul och precis vad vi tre behöver. Vi har haft svårt att ses under året trots att vi bor så nära, fullt upp på allas håll. Men nu får vi en helg tillsammans.

Vi hörs när vi är framme! Förresten, igår lanserade Löwengrip hos Kicks 🙂

 1. Så roligt! Det är alltid härligt med resor eller get aways med sina tjejkompisar. Hoppas att ni får det magiskt fint och att ni denna gång orkar ha roligt också 🙂 Jag ser fram emot att få ”följa med” på resen genom bloggen och IG. Ha en fin helg!
  Karin

 2. Ha en supertrevlig semester!
  Kan du göra ett inlägg med dina bästa boktips?
  Både nya boktips och sånna böcker man bara måste läsa innan man dör? 🙂

 3. underbart med en liten resa, hade gett vad som helst för att få komma bort en stund med maken, vi skulle verkligen behöva det. 🙂

  Hoppas du får en fin helg. <3

 4. Hej!
  En sak jag tänkt på… Har dina vänner lika mycket pengar att spendera på resan ni gör tillsammans? Om inte, hur planerar ni för resor ni vill/ska göra?

  1. Eller hur?! Det hsr jag också tänkt på! Bjuder Bella på hela kalaset eller betalar alla var för sig…?

   1. Nej det där är en fördom skulle jag vilja säga.
    Jag känner massa medelklass svensson som inte alls lever ett så gott liv på Lidingö, som en kan tro (det trodde jag också en gång i tiden)

   2. Nej det där är en fördom skulle jag vilja säga.
    Jag känner massa medelklass svensson som inte alls lever ett så gott liv på Lidingö, som en kan tro (det trodde jag också en gång i tiden)

  2. Skulle du vilja att din privatekonomi diskuterades öppet på en av Sveriges största bloggar? Klart hon inte svarar på sådant. Att hon är relativt öppen med sin egen ekonomi är ju självvalt men att skriva om kompisarnas ekonomiska förutsättningar vore inte särskilt snällt.

  3. Huset kostar ca 18 000 kr per natt (och innan någon börjar härja om att orka kolla upp det etc, så har jag precis själv bokat samma hotell så såg priserna för de olika rummen). Eftersom Bella har ett rum och hennes vänner delar betalar vännerna förmodligen ca 4 500 kr var per natt, vilket förstås blir mycket pengar om man skulle bo länge, men för en liten lyxresa på ett par tre nätter ändå fullt överkomligt för skulle jag tro.

 5. Vad roligt att ni finns hos kicks… Njut av resan, att komma bort och bara hänga, göra det som känns roligt i stunden…

  Lite avis där jag ligger nedbäddad men magsjuka.. =(

 6. Va kul för er att åka iväg! Hoppas ni får njuta ordentligt och får riktigt roligt med sena kvällar och poolhäng!
  Kul att ni lanserat på Kicks nu! Love it!
  Kram!❣️

 7. Hejsan! Jag har läst din blogg i många år nu och tycker det är så kul att få möjlighet att följa dig genom livets alla faser! Tack för allt Du delar med dig av!

  Jag har frågat detta förr på ett annat inlägg när ni var i London men har inte sett svar så frågar igen, av ren nyfikenhet! Du har ju en ganska exklusiv livsstil, vilket man absolut ska ha om man kan! Men när du då reser med vänner, matchar deras ekonomi din? Tänker på dyra hotell och fina resturanger osv! Har du vänner som har olika ekonomiska förutsättningar (ekonomisk trygghet blandat med Svensson inkomster dvs) eller har alla ungefär den samma? Och om dom har en inkomst som kanske inte matchar resornas kostnader, bjuder du då eller hur funkar det? Kram!

 8. Jag ser att flera kommenterar och frågar om hon bjuder eller om alla betalar sin del. Om det nu skulle vara så att hon betalar så är väl det inget konstigt? Om en har råd att bjuda så är ju det bara härligt. Allt går inte att mäta i pengar eller, hennes vänner bjuder säkert tillbaka på sina sätt. Om det nu är så att Isabella bjuder.

  De kanske bjuder på hemmalagad middag, bjuder in till en helg på landet eller barnpassning, hjälp med gräsmattan eller att beskära träden om våren. Vi har ingen aning men min poäng är: vänner bjuder efter sin förmåga och pengar behöver inte alltid delas lika.

  1. Med tanke på hur många bilder hon visar från hotellet skulle det inte förvåna mig om hon är sponsrad. Märka reklaminlägg är ju inte Bellas starka sida. Publiceras inte denna kommentar bekräftar det bara min teori.

  2. Jag tror hon bjuder. Jag tyckte det såg så härligt ut så funderade om jag o maken skulle åka dit i sommar. Jag kollade bokningssidan och en villa med egen pool går på 350 000 för fyra nätter! Så det får bli ett simpelt dubbelrum utan egen pool för vår del 🙂

   1. Den största villan med 4 sovrum kostar strax över 30000 kr per natt så vet inte var du går 350 000 kr från? Bella må framstå som förmögen men den typen av pengar har hon ju inte.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..