Kärlek är inte rationellt

Jag har precis nattat barnen. Så mysigt att ha dom här, de fick träffa vår blivande aupair. Nu tänkte jag berätta lite om det jag valde att gå ut med igår.

Hampus.

Jag skulle kunna säga att jag kan dela upp mitt liv i tiden innan och efter jag träffat Hampus. Det finns en sådan häftig passion som knockat mig totalt av stark förälskelse men som stundtals fått oss att må ganska dåligt också. Ska jag vara helt ärlig så var jag inte alls på jakt efter en relation. Jag har ju skrivit en massa gånger om hur viktigt det är för mig att vara själv. Men så från ingenstans så kommer han in i mitt liv och sveper bort allt annat. Jag försökte länge hålla det borta. Övertala mig själv att det var för tidigt. Det har varit mycket on och off från mitt håll. Nu i efterhand förstår jag inte hur han stod ut. Men han stod där stabil i mitt liv när det var som allra mest kaos och mötte upp med kravlös kärlek.

Jag har velat hålla honom borta från offentligheten så länge som möjligt. Men tillslut blev livet i skymundan mer krånglig än att faktiskt berätta hur det låg till. Hampus har träffat barnen och dom älskar honom. Han älskar dom. Men det är inget samboliv utan han bor i närheten av mitt kontor sedan årsskiftet och jag har mitt hus på Lidingö. Vi ses främst när jag är barnfri (och jobbfri) men ibland med barnen. Relationen mellan dom har fungerat bättre än jag kunnat drömma om. Dock har barnen sin pappa redan, men jag är glad över att dom får en helt annat typ av sund förebild i deras liv.

Hampus och jag är extremt lika som personer, samtidigt som vi har sidor som skiljer oss åt. Det vi delar är värderingar och syn på livet. Vi umgås bara när vi väljer varandra. Aldrig krav eller slentrian-häng. Han öppnar upp min värld och får mig att tänka större vilket jag älskar. Men jag måste erkänna att det känns så märkligt att gå från fru till flickvän (hjärnan hänger knappt med trots att det gått ett år). Jag kommer att presentera honom för er allt eftersom. Då ska jag också berätta om våra fantastiska resor ihop och hur vår kärlek uppstod vid första ögonkastet vid en trappa.

 1. Fantastiskt! Oftast dyker dom upp när man minst vill, haha. Hade varit singel ett år när jag träffade min nuvarande sambo. Ville verkligen inte erkänna för mig själv att jag kände något för honom i början men sen växte allt och nu är han hela min värld ❤

  http://nouw.com/sjosefine

 2. Så härligt, blir genuint glad för din skull! Kärleken slår oftast till när man minst anar det, kanske när man behöver det som mest! Njut av den och se vad den leder till! Unnar dig allt gott! Kram

 3. Detta inlägget var ett sådant där som värmer en ända in i själen, du äg så värd detta!

  Kärlek är för fint för att inte ta tillvara på.

 4. Så roligt och befriande det måste kännas att äntligen ”visa upp” din kärlek. Stort grattis till er båda – ni verkar vara ett härligt par!
  Kan dock inte sluta tänka på det du sa i Schulman show om hur du planerar dina inlägg… Helt genialiskt och väldigt roligt! Nya Löwengrip är förresten så mycket snyggare än gamla. Kommer se mycket lyxigare ut på badrumshyllan!

  1. Ja, det hela faller ngt platt.
   Hursomhelst så ser jag en värme mellan er på bilderna som jag gillar. Ni ser harmoniska ut och det förtjänar du, lycka till!

 5. Jäklar, Isabella (ursäkta ordvalet). Blir så enormt lycklig av att läsa detta. Ni ser genuint glada ut tillsammans och jag önskar er all lycka.

 6. Är en slump att du går ut med detta samma dag som nylanseringe av ditt varumärke? Eller har det legat inlagt i excelarket sedan länge? 🙂

 7. Blir på riktigt lycklig över att se hur lycklig du ser ut och verkar vara! Är det inte alltid så? När man minst anar det slår kärleken till <3 vad fint!

 8. Du ser världigt lyckligt ut, jag är så glad för din skull! Skulle inte du kunna skriva ett inlägg om hur du hade gjort om du haft ett 7-16 jobb men haft drömmen och ambitionen att dra igång eget, hur du lagt upp din tid och energi. Du är en stor förebild för mig, behöver lite pusch just nu. Kram!

 9. Ååh det verkligen strålar om er båda, så vacker och fint! Grattis till din nya kärlek! Jag blir varm inombords och glad för din skull. Så härligt att det fungerar bra med barnen också, och att ni format er relation så att den passar er båda! <3 <3

 10. Älskar dina känslo-inlägg eller va man ska kalla det. Du skriver SÅ himla bra. Och grattis till kärleken 🙂

 11. Ni ser verkligen jätte fina ut ihop och lyckliga 🙂 önskar er all lycka. Jag träffade också någon när jag absolut hade tänkt det. Jag ville vara ensam men nu är jag kärare än någonsin 😊

 12. SOM du strålar och det klär dig verkligen, så här bra som du ser ut att må just nu har jag aldrig sett dig under alla år och då har jag följt dig sedan sommaren 2009 samt träffat dig en gång när du signerade din första bok Egoboost på PK-huset 😌 Det här är du värd! ✨

 13. Guuuud vilken gåshud jag fick! Sååå glad för era skull, ni rä himla fina ihop. Blir verkligen spännande att läsa historien om er! ❤️ Ta hand om er varandra!

 14. Du är en helt fantastisk förebild Isabella! Följer din blogg dagligen och blir så inspirerad av dina kloka ord. Tror och hoppas att du når dina fantastiska mål! Önskar dig all lycka och blir så varm i hjärtat av att få läsa om din kärlek. Så fint och äkta! Tack för allt du bidrar med!

 15. Wow! Så underbart med kärlek! Man ska bara vara med människor som lyfter en.. Ett supercitat av Cristina Stenbeck är: ”Lyssna inte på nej-sägare. Det är då du kommer skapa stordåd.”

 16. Så jävla fantastiskt. Blir glad i hela kroppen. Kärleken övervinner allt!

  PS. Han är galet snygg!!! Kap! Kram på er och lycka till med relationen. Värna om varandra så som ni verkar göra så väntar en ljus framtid er.

 17. Helt fantastiskt! Gråter när jag läser ditt inlägg!!!!!!!!! Han är otroligt vacker och ni ser mycket fina ut ihop och han ser ut som en snäll omtänksam
  Man. Jag har blivit lämnad av en kille så jag sitter här i min ensamhet och har förlorat allt hopp men när jag läser ditt inlägg inser jag att det finns hopp där ute trots allt. Hoppas ni får ett långt vackert liv tillsammans

 18. Men Ååh va härligt det låter! Han låter så bra som stod vid din sida hela tiden! Precis så kärlek ska vara! Kul att han funkar med barnen, och ni är sååå fina! Glad för er!❣️

 19. Brukar inte kommentera men alltså, gud vad roligt! Den där kärleken kommer ibland när det liksom ”passar” som sämst. Som min sambo som funnits i mitt liv i så många år men som blev han med stort H när jag precis blivit hjärtekrossad av han jag trodde var min framtid. Då bara fanns M där, som det mest självklara i hela världen. Kärlek är allt fint <3

 20. Men hallå där, HUR gosiga ser ni inte ut att vara tillsammans?? Man blir ju såå glad! 😀

 21. ooooh my goooood vad härligt det låter. Vad spännande och vilken historia. Du ser så glad ut, så lycklig, så kär. Jag älskar att se de här bilderna. Bästa inlägget på såååå länge. Jag älskar din blogg, jag tycker om dig och det du skriver och ditt sätt att vara men det som slår igenom på bloggen är alltid det privata/personliga. Det man gillar är ju att lära känna bloggaren, att veta känslor, tankar och livet. Tack snälla för att du delade med dig, tack för att du delar med något du inte är tvungen till att dela med dig. <3
  Stort lycka till med kärleken, han ser underbar ut, snäll och mogen. Hoppas det stämmer.
  Kram

 22. Fast du har ju tidigare skrivit att du tillät dig själv att dejta, dejta massor direkt efter skilsmässan. Och nu säger du motsatsen. Känns som att du glömmer vad du säger…
  Alla är vi olika och gör olika val. Men att inom ett år presentera en ny kille för barnen, det hade jag inte gjort. Du säger ju själv att det känns konstigt i hjärnan att gå från fru till flickvän..vad tror du barnen känner…

  1. DM. Idiotisk kommentar. Hon vet nog bättre vad som funkar för hennes barn än vad du gör. Sluta vara bitter.

  2. JAG TROR att barnen är jätteglada när deras föräldrar är jätteglada! Alla tycker alltid så synd om barnen, stackars barnen för det är så förvirrande, mina föräldrar skiljde sig när jag var 4 och jag har aldrig tyckt något annat än att det har varit jättekul när det fått nya partners för då är de själva väldigt glada och det märker man som barn – om mamma och pappa inte passar ihop längre så börjar man förstå det och även fast man är så liten märker man att det känns fel när mamma och pappa faktiskt är tillsammans på typ kalas, det känns bara på låtsas och oftast lite obekvämt (och då har mina föräldrar alltid varit nära vänner), man får två vardagar som går in i en och det är inget fel med det. Sluta försöka ge skuld för barnens skull, jag skulle säga att det förmodligen är bättre för dem att ha två glada föräldrar (+ kanske någon extra vuxen – ny partner till förälder) och två glada hem än ett olyckligt hem 🙂

  3. Jag tror inte barnen komplicerar det så mkt som vi vuxna gör. För barn är det mesta helt naturligt. De har sina föräldrar som älskar dem mest i världen och de får se sin mamma lycklig igen. Tror inte det är så tokigt jag

 23. Åååhhh kärlek! Ser han inte lite ut som Mr Darcy? Jag menar det positivt såklart! Snygga båda två är ni!

 24. Det är nog med en viss avundsjuka jag skriver detta (för varför hade jag annars brytt mig om att kommentera…).

  Men kan du inte förklara lite varför, när och hur du tänker använda en au pair?
  Du träffar bara barnen på halvtid. Av vilken du jobbar 09-16. Vilka av dygnets resterande timmar tänker du leja ut barnen? Nattetid, lektid, hämta/lämna?

  Som sagt, är nog lite bitter själv som måste umgås med mina barn 24/7, kanske innerst inne vill ha au pair jag med…

 25. Jag blir så imponerad av resan du gör både professionellt och på det privata planet. Vilken förebild du är!

 26. Hej Isabella
  När jag separerade så träffade jag en ny efter ca 6 månader. Jag hade ännu inte ”kommit över” alla sår efter min dåvarande relation.
  Så när jag träffade ”den nya” tampades jag med ständigt dåligt samvete mot han jag lämnade.
  Eftersom du varit gift och skaffat 2 barn med din tidigare man kan jag tänka mig att även du ibland kan sakna de ”som en gång” var.
  För är de inte så att kärleken bara inte dör ut?

 27. Var rädd om honom, han verkar vara en drömman!
  Tycker också att du är genialisk när det gäller PR. Du skrev igår att du skulle berätta om honom idag. Det driver så klart massor med folk till din blogg. Då passar ni på att lansera nya varumärket. Smart drag!

  1. Men alltså – om någon i din närhet skulle träffa någon ny och berätta hur glad hen är för detta – är DET det första du skulle säga till hen?! Det du beskriver är ju något som kan hända vem som helst som är i ett förhållande. Känns mest tråkigt att läsa i samband med detta… =(

 28. Underbart för er!! Och för oss bloggläsare som nästan spruckit sönder av nyfiktenhet 🙂

  Nya produkter också.

  De 2 nyheterna ovan gör mig glad.

  Om du fixar fram mascaran igen skulle jag bli ännu lite gladare 🙂

 29. Bra tajming att berätta i samband med lansering av nya Löwengrip
  ( älskar alla produkterna!!)
  Smart PR! Grattis till kärlek! ❤️

 30. Vad härligt med kärlek!

  En helt annan sak: Såg att du är positiv till basinkomst i ett tidigare inlägg. Det hade varit superspännande att få höra mer om dina åsikter om basinkomst!

 31. Grattis till kärleken! Jag blir så glad av att läsa det här, nästan som att man själv blir lite sådär pirrig i magen när man kan känna någon annans glädje & förälskelse. Så himla härligt!

  PR smart eller inte, kärlek är något av det bästa som finns & borde spridas mer ofta här i världen ♡

 32. Jag är så lycklig över att DU har träffat en sådan fin pojkvän! Jag ser att hans VACKRA BLICK är så ÄKTA och SANN KÄRLEK strålar från dem när han tittar på DIG! Han ger mig bra vibrationer – Var rädd om honom och låt aldrig KÄRLEKEN bli slentrianmässig! Var lika omsorgsfull med honom som du är till dina barn och ditt växande företag! Barnen kommer förstås i första hand i ditt hjärta men låt din uppmärksamhet till din livskamrat inte känna av ”bihangs-syndromet!” Små tips från mitt hjärta sagt med ditt BÄSTA för mina ögon! LYCKA TILL NI som är så VACKRA TILLSAMMANS! ” KÄRLEK är det enda som ÖKAR när man slösar med den”

 33. Länge leve kärleken!

  Grattis till lanseringen av den nya versionen av löwengrip.
  Även jag saknar mascaran och skulle bli överlycklig om den kom ut på marknaden igen. Överlägset bästa mascaran som jag provat ⭐

 34. Kul för er ❤ förälskelse och kärlek är så fint och man blir alltid lika glad att höra när någon är kär 😊

 35. Så härligt, kravlös kärlek är det bästa som kan hända. Förstår om du inte haft det så lätt att tänka i dessa banor. Som kvinna kan det vara tufft att vara drivande, entusiastisk och självständig. Det gäller att hitta en man med en självkänsla och ett självförtroende som klarar detta, inte bara i tre månader. Jag vet inte hur många jag dejtade innan jag träffade min man. Många sade inledningsvis att det tyckte det var inspirerande, men efter några månader så tärde det på deras självförtroende. Jag funderade stundtals på om det skulle finnas någon för mig. Det gjorde det, jag snubblade över honom i en hall på en fest, helt oväntat. När jag blev sjuk, finnas han där, när jag och mina tidigare kollegor ville starta en organisation, fanns han där både för mig och för barnen. Man ska kyssa många grodor innan man hittar sin prins. Jag önskar dig all lycka och välgång. Inget är större än kärledeken, det är den som är livets drivmedel i välgång som motgång. //🍏 http://nouw.com/nanda

 36. Nya hemsidan är jättefin och produkterna ser super ut! Märkte dock när jag kollade runt att det inte står utskrivet någonstans hur många ml det är i flaskorna. Kollade på schampo och balsam och kunde inte hitta någonstans där det står hur mycket det är i dem. Lycka till!

 37. men!! <3 inte kikat in här på säkert ett år, och det första inlägget jag möts av är detta. Så underbart! All lycka till er 🙂

 38. Vilket härligt inlägg! 😀 Ser fram emot berättelsen om första mötet 🙂 Underbart med love at first sight, det är så det skall vara.

 39. Livet blir inte alltid som man tänkt sig, ibland blir det till och med bättre! Vad härligt att du verkar ha kunnat acceptera att det faktiskt kan bli bra även om man inte riktigt tänkt så från början. Ta hand om dig och följ ditt hjärta <3 Besök gärna min blogg där jag skriver om psykisk ohälsa – bland annat ätstörningar och depressioner, allt för att vi ska kunna prata mer öppet om hur vi känner i dagens stressiga samhälle. <3 kram

 40. Åh vad fint. Har följt dig i så många år, så det känns som att det är ens kompis som blivit kär? Jag är väldigt glad för din skull!!

 41. Så fina ni är tillsammans Isabella! Önskar er all lycka <3
  Jag har varit singel i snart 1 år och lärt mig massor under året om mig själv samt fått en bra självkänsla på köpet.
  Även fått insikt att jag ej kommer hitta kärleken sålänge jag jagar, så nu har jag hittat ett annat lugn samt blir motiverad att höra från dig – att ni fann varandra av ren "slump", jag tror mycket på ödet – att allt har en mening. Ska bli kul att höra er kärlekshistoria samt följa hela din vardag, då han har varit "gömd" offentligt, med all respekt. Ta hand om er!

 42. Så underbart Isabella! Grattis! Hampus ser väldigt fin ut måste jag säga och verkar ha de kvaliteér du eftersöker och behöver. Fortsatt lycka till i livet med Hampus och tack för att du delar med dig!

 43. Detta påminner så mycket om min nuvarande relation när du säger att du inte sökte en relation, var on och off men han stod ut. Wow. Önskar er det bästa!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..