Heja!

Nu är jag stolt över mig själv! Jag klarade nämligen av 90 minuters bikramyoga. Jag har bara kört i en timma innan och det har varit tufft, man tränar ju i 38 graders värme. Men idag kände jag i varenda cell att det var precis det här som jag behövde. Styrka, stretch och mentalt fokus. Jag var barnsligt stolt när läraren plötsligt sa att vi var klara med alla övningar. Efter det gick jag till garaget (med ett stort leende), åkte hem och lagade en tonfisksallad. Barnens är hos deras pappa. Jag var lite rädd att det skulle kännas ensamme ikväll men klockan har redan hunnit bli halv tio och jag känner mig sådär lugn och harmonisk som man blir efter träning.

Jag gillar denna yogastudio på Linnégatan, personalen är väldigt gullig. Nu väntar kvällsjobb! Kram.

 1. Hej!
  Jag tycker om att läsa om ditt solsideliv trots att det är helt olika mitt strävande lönearbetande. 😆 Småbarn har jag, lika, gillar att läsa, älskar mitt arbete, lika. Ställer en fråga som jag tycker ger bloggläsare huvudbry. Blir du aldrig rädd att du blir fartblind när du framgångsrikt utvecklar företagandet? Och då menar jag stunder för att stanna upp och betrakta det man utfört? Tänker som att du är ganska sparsam också numera med att beskriva eller nämna att du har en innre sida. Ibland skriver du om mycket att bearbeta. Men du har väl tagit nästa kliv till en förhoppningsvis hållbarare relation även om den är skör och du är försiktig? Om jag leker med tanken och skulle vara din nya relation skulle jag känna mig ledsen över ”allt” du uttrycker, att du behöver bearbeta så mycket fast du släppt det förfluta och datear en ny? Det gör mig som bloggläsare förvirrad. Antingen är man väl skild och jobbar på det nya innan man går vidare, eller träffar man en ny och bearbetar det gamla. Som 40+ är jag inte din målgrupp men den som har råd att köpa dina produkter.
  Det vore kul om du kunde göra en fotografering med typiskt manliga poser för att visa på skillnaden som man kan se.

  1. Nå er ikke jeg Isabella, men når jeg leser henne skrive om relationer og at hun har mye å bearbeide, tolker jeg det ikke som at hun skriver om romantiske forhold, men mer livet generelt og relasjoner til venner og familie.

 2. Första gången jag testade Bikram visste jag inte om jag skulle svimma eller kräkas efteråt. Men det var nåt som ändå fick mig att gå tillbaka och nu är jag fast. Har inte tränat Bikram på länge nu (pga graviditet) men längtar efter att komma igång igen. 🙂

 3. Hej, kan fortfarande ej scrolla ned på äldre än ditt tredje/fjärde inlägg tyvärr… jättetrist 🙈 när ska det fixas?

  1. Jag har också det problemet. Jag får uppdatera sidan minst 3-4 gånger innan de äldre inläggen kommer. Segt! Har varit så sedan lanseringen av denna plattform och jag har väntat då jag trott att det ska bli bättre, men icke. Likadant på mobil, iPad och dator. Bor centralt så tror inte det beror på någon uppkoppling.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..