Den lilla svarta

Jag har aldrig varit speciellt modeintresserad men jag älskar den klassiska looken. Att se plagg som Birgitte Bardot eller Prinsessan Diana bar tycker jag är roligt och inspirerande. Jag älskar att bildgoogla deras outfits. Just den här svarta klänningen med det raka snittet har jag letat efter. Stylein släpper en topp i juni som har precis den skärningen, jag hade på mig den på en middag för någon vecka sedan om ni minns.

Det har varit svårt att hitta fler av den här typen av av klänning, men jag tror att denna kan fungera:

.. Den är härifrån (adlink). Imorgon har vi en AW här på kontoret tillsammans med vår branschkompis Maria Nila och sedan väntar en date night så det blir nog en perfekt outfit för kvällen. Det är väldigt roligt att jobba med Sascha som är min stylist. Vi pratar looker och bollar med varandra. Hon kommer med ideér och jag berättar vad jag känner för och så möts vi någonstans i mitten. Det blir en ljus vår i alla fall med vitt, beige, kamel och så svart ibland. Jag gillar inte mönster och för cool look utan vill behålla det tidlöst, hög kvalité och kvinnligt. (ej romantiskt/flick:igt)

Jag bär klackar från morgon till kväll (minus tiden med barnen) och det fungerar om man har en bekväm klack – Sedan är Kitten Heel-höjden perfekt. Knepet vid en högre klack är att klacken inte får sitta för långt ut på hälen utan gå lite inåt. Då blir det ett bättre stöd när man behöver gå i flera timmar, eller som jag gör reser och flyger. Sedan handlar det om att vänja foten. Efter att Sally föddes kändes det helt omöjligt att gå i klackar, men nu kan jag gå i det mesta. Jag älskar ljudet av klackar som går över ett golv. Jag älskar det nästan lika mycket som när jag gasar på med min Porsche. Två saker i vardagen som gör mig peppad!

 1. Älskar din stil och har precis som du en väldigt klassisk stil.Bär helst svart, enkla mönster/ enfärgad. Nu har jag totalt kärat ner mig i kortärmade blusar med volang eller liknande på axeln, kommer bli så snyggt i vår/sommar med jeans eller svarta byxor/shorts. Igår sa en vän till mig att hon gärna vill att jag hjälper henne köpa kläder och få en bättre klädstil, jisses vad det värmde.

 2. Jag vet inte om du svarat på detta tidigare.. men jag undrar hur du gör med sminket när du tränar på lunchen eller efter jobbet? Tar du bort det och sminkar om dig inför kvällen eller resten av dagen? Eller hur gör du! Kram

 3. Åh vilken vacker kvinna, förr så fanns det verkligen vackra kvinnor.
  Jaja, nu också men inte alls så klassiga som på den tiden. Nu är det något helt annat.

  Du kommer nog att se hur vacker ut som helst i din fina klänning! Ha det bäst

 4. Jag skulle ta hand om dina fötter mer om jag vore du. Efter att ha gått i klackskor under serveringen(oftast under dag och kvällen gick jag i ett par trånga svarta klackskor) under gymnasiet var ett fotbad givet varje kväll, efter varje sittning för att klara av vardagen. Jag insåg tidigt eftersom jag gick så pass länge varje dag med dom att jag aldrig kommer gå runt så igen. Stackars fötter. Idag går jag i sneakers mest eller vinterskor med en liten klack(hanterbart).

 5. Med klackar var dag så kommer en Hallux valgus som på posten senare i livet. Då blir det operationstoffla i månader och kanske inga klackar alls därefter.

  1. Jag fick hallux valgus när jag 22 redan pga fel skor/klackar varje dag. Jobbar fortfarande i klackar och har så fruktanssvärt ont men läkare sa att operationerna hjälper sällan. har en tåspridare.

   1. Jag har opererat ena foten, kommer inte operera den andra då det inte blev helt lyckat. Däremot har jag flera bekanta som är väldigt nöjda.

 6. Lite orelevant för inlägget kanske, men skulle du kunna skriva om HUUUR man ”går in” ett par ballerinaskor gjorda av läder? Får BARA skavsår och inget hjälper (Använt compeed också). Eller någon läsare som har något bra tips? 🙂

  1. Du kan fylla en påse med vatten som du sedan placerar i skon och sedan in i frysen! Googla på det så kanske det kommer fram exakt hur man gör 🙂

 7. Hej, hur gör ni som vill läsa ikapp på bloggen? Jag kan alltid bara se de tre-fyra senaste inläggen….. sjukt störande att bloggen inte verkar fungera ännu…..

   1. Nej, det funkar inte för vissa. Jag har försökt det många gånger och har säkert missat många inlägg.

 8. Jag tycker din variation i bloggen är så bra! Personliga inlägg, jobb, mammalivet, karriär och såklart mode! Jätteroligt 🙂 det skulle vara kul om Sascha kanske skulle kunna gästblogga och kanske ge lite tips på alltifrån kläder till kroppsformer och kanske trender till vår och sommar? Bara ett litet tips!

  Tack för en bra blogg
  / kram från en trogen bloggläsare since Nils-tiderna/classifed/bellme 😍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..