#IsabellaLöwengrip
Följ
Business Food & travel
mars 14 2018 at 17:32

Stylein i Oslo

Vilken dag i Oslo, antingen skiner solen alltid här eller så har jag bara tur. Direkt när vi landade mötte NRK upp oss på flygplatsen, dom myggade mig och sedan har de hängt på som en fluga på väggen samt gjort ställt några frågor ibland. Programmet kommer att sändas på lördag vid 19.00 som ett längre inslag i Lördagsrevyen. Sedan blev det lunch på Bølgen & Moi. Stylein med Elle Norge bjöd in några fantastiska influencers att visa upp senaste kollektionen. Allt var så fint!

Kavaj från Stylein, topp Filippa K (adlink), byxor FWSS

Jag är med i senaste Elle i Norge

Jag var på plats i egenskap av investerare i Stylein. Jag är otroligt stolt över att få jobba med Elin som är grundare. Det är så roligt att höra henne berätta om visionen med plaggen och hur hon vill klä Stylein-kvinnan. Skandinaviskt minimalism med med kvinnor dekadens. Åh!

Tack alla ni som kom, otroligt trevligt! Nu ska jag flyga hem. Dock är min fot/vad enormt svullen och jag har svårt att gå på den. Inbillar mig att det är en dum propp som väntar men antagligen har något hänt när jag började springa. Ska kolla på foten/vaden imorgon hos min läkare. När jag landar väntar en taxi in till stan, det blir en middag ute på ett italienskt ställe som jag inte har provat än.

40 Kommentarer

H

Varför spammar en klick läsare kommentarsfältet med referenser till Schulman-podcasten?!

Elin

Lyssna på podden om ni inte gjort det. Det var ett väldigt bra avsnitt. Jag fick mer respekt för Isabella efter avsnittet och hon kändes mer ”down to earth” än vad som syns i bloggen.

Ellinor

Hejsan!

När man läser din blogg via Bloglovin på telefonen, så ser man alltid bara första bilden i dina inlägg, resten kommer inte med!

/ Ellinor

Eva

Kvinnors dekadens? Vet du vad dekadens betyder?

Såg din fot på din instastory, såg riktigt svullen ut! Hoppas det inte är något allvarligt

Pplly

Dekadens?

Marie

”dekadens”?! 😂

Marie

Utveckla ”dekadens”? 😂

A.J

Hihi…tror knappast att Stylein tänkte att ”dekadens” var ordet som skulle beskriva deras kläder! Tryckfels-Nisse I presume?

Ewa

Du kanske bör slå upp vad ord betyder innan du använder dem.

”Dekadens, ibland stavat dekadans, betyder ungefär förfall, fördärv, fortskridning till (moralisk) undergång.”

Mia

Träffar du en läkare IRL eller fungerar KRY?

Haren

Hon har egen dr

Anna

Dekadens(= fördärv, förfall, fortskridning till (moralisk) undergång.) blandat med skandinavisk minimalism. Spännande kombination. Oväntad men vad vet jag 😂

Vicky Berry

ÅÅHH kul! Vad härligt

kram

AjerV

Vad är grejerna med bara anklar och pumps när det är snö, isiga gator och minusgrader? Varför inte satsa på varma härliga vinterskor och sen köra pumps inomhus? Rätt korkat om jag får säga de själv fast det är ju inte första gången man ser dig malplacerad gällande klädsel. Även om det är snyggt känns det helt fel ute.

Lisa

Varför har du klackar om foten är svullen?

Frida

Om du misstänker blodpropp så ska du söka akut. Proppen kan vandra till lungan vilket är är farligt! Överlevde själv blodproppar i lungorna för några månader sedan. Det är en lång väg tillbaka.

Jeg gleder meg til å se deg på Dagsrevyen på lørdag!

wow, vad stilig du är! de rutiga byxorna är kanonfina.

Jen

Kvinnors dekadens 😋😂

Sandra

Från att vara totalt otränad och börja från noll,till att springa 5 gånger i veckan..säger sig självt att skadorna kommer.Har själv gjort nybörjarmisstaget och vila benet är det enda som hjälper.Du borde kanske anlita en PT senare som kan hjälpa dig göra upp ett tränings-schema.

Så fräscha kläder och frisyr du har

Livia

Dekadens? Utveckla

Så härligt det ser ut! Du är lika snygg som vanligt =) ♡♡♡

Maria

Kan ju vara en inflammation. Är riktigt riktigt dumt att som du gjort gått från noll till hundra på inte särskilt lång tid med intensiv löpning. Som någon annan skrev, du kanske kan anlita en PT som kan hjälpa dig utvecklas med inte skada dig. Är det däremot en propp du är orolig över skulle jag inte gå ut på middag utan åka direkt till akuten eller få hem ”din” läkare direkt. Proppar kan gå rätt långt rätt fort.

Emelie

Vad anväder du för consealer under ögonen ? Superfint!!:)

Majja

Jag förstår att du visar upp dina skor/andras och att du älskar skor. MEN det verkar ju heldumt och nästintill fånigt att aldrig, som jag som läsare ser det inte använda strumpor. Kalla ben blir ömma och påverkar hela välmåendet. Snälla människa sätt på dig vinterskor till vardags och byt sen. Var inte starten av Flattered idén om coola, snyggare skor som man enkelt byter om till när man är inne/inomhus?
Eller byter du om inför varje bild? Brrr. 🙂

Va härligt att solen skiner där! Måste påpeka att din outfit är ju såå himla snygg! Gillade verkligen kavajen och väskan! Kul att du får jobba med grundaren, och super fina bilder! Hopps det inte är någon fara med foten/ vaden. Trevlig kväll!🌺

Katja

Du borde söka akut för din svullna fot.

Katarina

Ni som undrar om ”dekadens”: läs på lite till, ta inte den första definitionen från ordboken. Det är ett djupare och mer innehållsrikt begrepp än ni tror.

e

Nej solen sken även jättelångt från Norge hemma i Swedenlandet med. 😀 😉

K

Dekadens, ibland stavat dekadans, betyder ungefär förfall, fördärv, fortskridning till (moralisk) undergång.

För att minska svullnader i benen brukar jag använda kompressionsstrumpor både vid löpning och speciellt vid flygningar. Alkohol, brist på sömnn, återhämtning och för ensidig/intensiv träning då man är ovan är bara att be om svullna ben….

Det finns kompressionsstrumpor som är speciellt framtagna för löpare. Trycket är högre längst ned i ankeln för att avta längre upp. Trycket gör att blodet lättare/snabbare pumpas upp till hjärtat igen och syresätts snabbare igen efter att ha lämnat av syret i musklerna. Genom att använda strumporna minskar man risken för ödem (svullnader) och återhämtningen är snabbare när man använder strumporna.

Det finns 2 klasser, klass 1 är med lägre tryck vid ankeln och klass 2 har högre tryck. Det beror på vilket stöd man behöver och känner sig bekväm med.

Några märken är t ex: Medisox (klass 1) och JOBST Sport Sock (klass 1 eller 2). Det finns andra strumpor så klart men utan märkning kan det vara svårt att veta att de verkligen hjälper.

Isbehandling, högläge av det svullna benet samt stretch är andra tips för att få ner svullnaden snabbare. De som läser till massörer, naprapater, kiropraktorer etc får lära sig hur man ska behandla dessa åkommor: RICE (Rest Ice Compression Elevation – alltså Vila Is Kompression och Högläge). Mycket användbart även för oss andra. Lycka till!

Lily

Isabella, du måste komma oftare till Oslo om det är du som kommer med solen! Igår var första dagen på alltför länge som solen kom ut. Nu är det grått igen. Vi har knappt sett solen här i Oslo på månader! PHU!

Fryser du inte eller har du tjockare kläder off Cam? Jag är en riktig fryslort ❄
Hur har det gått med foten?

Lollo

Varifrån kommer de svarta sandaletterna du har i Elle Norge reportaget?
You rock!

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *