Stylein i Oslo

Vilken dag i Oslo, antingen skiner solen alltid här eller så har jag bara tur. Direkt när vi landade mötte NRK upp oss på flygplatsen, dom myggade mig och sedan har de hängt på som en fluga på väggen samt gjort ställt några frågor ibland. Programmet kommer att sändas på lördag vid 19.00 som ett längre inslag i Lördagsrevyen. Sedan blev det lunch på Bølgen & Moi. Stylein med Elle Norge bjöd in några fantastiska influencers att visa upp senaste kollektionen. Allt var så fint!

Kavaj från Stylein, topp Filippa K (adlink), byxor FWSS

Jag är med i senaste Elle i Norge

Jag var på plats i egenskap av investerare i Stylein. Jag är otroligt stolt över att få jobba med Elin som är grundare. Det är så roligt att höra henne berätta om visionen med plaggen och hur hon vill klä Stylein-kvinnan. Skandinaviskt minimalism med med kvinnor dekadens. Åh!

Tack alla ni som kom, otroligt trevligt! Nu ska jag flyga hem. Dock är min fot/vad enormt svullen och jag har svårt att gå på den. Inbillar mig att det är en dum propp som väntar men antagligen har något hänt när jag började springa. Ska kolla på foten/vaden imorgon hos min läkare. När jag landar väntar en taxi in till stan, det blir en middag ute på ett italienskt ställe som jag inte har provat än.

  1. Lyssna på podden om ni inte gjort det. Det var ett väldigt bra avsnitt. Jag fick mer respekt för Isabella efter avsnittet och hon kändes mer ”down to earth” än vad som syns i bloggen.

 1. Hejsan!

  När man läser din blogg via Bloglovin på telefonen, så ser man alltid bara första bilden i dina inlägg, resten kommer inte med!

  / Ellinor

 2. Hihi…tror knappast att Stylein tänkte att ”dekadens” var ordet som skulle beskriva deras kläder! Tryckfels-Nisse I presume?

 3. Du kanske bör slå upp vad ord betyder innan du använder dem.

  ”Dekadens, ibland stavat dekadans, betyder ungefär förfall, fördärv, fortskridning till (moralisk) undergång.”

 4. Dekadens(= fördärv, förfall, fortskridning till (moralisk) undergång.) blandat med skandinavisk minimalism. Spännande kombination. Oväntad men vad vet jag 😂

 5. Vad är grejerna med bara anklar och pumps när det är snö, isiga gator och minusgrader? Varför inte satsa på varma härliga vinterskor och sen köra pumps inomhus? Rätt korkat om jag får säga de själv fast det är ju inte första gången man ser dig malplacerad gällande klädsel. Även om det är snyggt känns det helt fel ute.

 6. Om du misstänker blodpropp så ska du söka akut. Proppen kan vandra till lungan vilket är är farligt! Överlevde själv blodproppar i lungorna för några månader sedan. Det är en lång väg tillbaka.

 7. Från att vara totalt otränad och börja från noll,till att springa 5 gånger i veckan..säger sig självt att skadorna kommer.Har själv gjort nybörjarmisstaget och vila benet är det enda som hjälper.Du borde kanske anlita en PT senare som kan hjälpa dig göra upp ett tränings-schema.

 8. Kan ju vara en inflammation. Är riktigt riktigt dumt att som du gjort gått från noll till hundra på inte särskilt lång tid med intensiv löpning. Som någon annan skrev, du kanske kan anlita en PT som kan hjälpa dig utvecklas med inte skada dig. Är det däremot en propp du är orolig över skulle jag inte gå ut på middag utan åka direkt till akuten eller få hem ”din” läkare direkt. Proppar kan gå rätt långt rätt fort.

 9. Jag förstår att du visar upp dina skor/andras och att du älskar skor. MEN det verkar ju heldumt och nästintill fånigt att aldrig, som jag som läsare ser det inte använda strumpor. Kalla ben blir ömma och påverkar hela välmåendet. Snälla människa sätt på dig vinterskor till vardags och byt sen. Var inte starten av Flattered idén om coola, snyggare skor som man enkelt byter om till när man är inne/inomhus?
  Eller byter du om inför varje bild? Brrr. 🙂

 10. Va härligt att solen skiner där! Måste påpeka att din outfit är ju såå himla snygg! Gillade verkligen kavajen och väskan! Kul att du får jobba med grundaren, och super fina bilder! Hopps det inte är någon fara med foten/ vaden. Trevlig kväll!🌺

 11. Ni som undrar om ”dekadens”: läs på lite till, ta inte den första definitionen från ordboken. Det är ett djupare och mer innehållsrikt begrepp än ni tror.

 12. Dekadens, ibland stavat dekadans, betyder ungefär förfall, fördärv, fortskridning till (moralisk) undergång.

 13. För att minska svullnader i benen brukar jag använda kompressionsstrumpor både vid löpning och speciellt vid flygningar. Alkohol, brist på sömnn, återhämtning och för ensidig/intensiv träning då man är ovan är bara att be om svullna ben….

  Det finns kompressionsstrumpor som är speciellt framtagna för löpare. Trycket är högre längst ned i ankeln för att avta längre upp. Trycket gör att blodet lättare/snabbare pumpas upp till hjärtat igen och syresätts snabbare igen efter att ha lämnat av syret i musklerna. Genom att använda strumporna minskar man risken för ödem (svullnader) och återhämtningen är snabbare när man använder strumporna.

  Det finns 2 klasser, klass 1 är med lägre tryck vid ankeln och klass 2 har högre tryck. Det beror på vilket stöd man behöver och känner sig bekväm med.

  Några märken är t ex: Medisox (klass 1) och JOBST Sport Sock (klass 1 eller 2). Det finns andra strumpor så klart men utan märkning kan det vara svårt att veta att de verkligen hjälper.

  Isbehandling, högläge av det svullna benet samt stretch är andra tips för att få ner svullnaden snabbare. De som läser till massörer, naprapater, kiropraktorer etc får lära sig hur man ska behandla dessa åkommor: RICE (Rest Ice Compression Elevation – alltså Vila Is Kompression och Högläge). Mycket användbart även för oss andra. Lycka till!

 14. Isabella, du måste komma oftare till Oslo om det är du som kommer med solen! Igår var första dagen på alltför länge som solen kom ut. Nu är det grått igen. Vi har knappt sett solen här i Oslo på månader! PHU!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..