Surprise på Bardot

Det har verkligen varit en tisdag utöver det vanliga! Vi har firat Pingis rejält och så ska det ju vara när man fyller 40 år. Vid 19.00 hade hennes närmsta samlats på vårt favvoställe Bardot för att överraska henne. Hennes pojkvän David hade styrt så fint med middag, en massa fina tal och operasång (!). Superkväll med mycket känslor och skratt. Jag är så stolt över att få ha Pingis som bolagspartner.

Klänning Filippa K och väska Chanel

2018… och här kommer en bild från …

… 2012! Hur kan hon inte ha åldrats :- )

Jag fick dock smita halv tio för jag har ett alarm ställt på 05.00. Imorgon väntar en heldag i Oslo med event för Stylein och en massa press gällande min utmärkelse som Sveriges mäktigaste affärskvinna. Kul!

 1. Hej alla följare!
  Jag är 56 år, har intresserat följt den här bloggen i många år, jobbar med PR, kundnöjdhet och marknadsföring.
  Jag fullständigt baxnar av alla elaka, dumma och fullständigt ointelligenta kommentarer här.
  Vi har en begåvad, framgångsrik kvinna som generöst och smart delar med sig av sitt liv. Vi vet att det är marknadsföring men vi dras till glimtarna vi får av framgång och privatliv.
  Hur orkar så många av er läsare spekulera elakt? Tycka så mycket dumt? Varför lägger ni ner tid på småaktiga tjyvnyp när ni ju faktiskt verkar att läsa regelbundet? Vad har ni själva åstadkommit?

  Man skall vara snäll. Och generös. Och låta saker passera som inte har ett viktigt värde. Sluta tycka så mycket negativt och börja utföra goda saker i stället. Ni kommer att växa som människor.

  /Lena H

  1. Håller fullständigt med dig Lena, bra skrivet.

   Och när jag kommenterade häromdagen att man ska låta bli att ha åsikter om folks privatliv och val – åsikter som man sannolikt inte kunnat delge personen öga mot öga – då ska man vara tyst och hålla det för sig själv. Reaktionen blev intressant, minst sagt, plötsligt blev folk kränkta och tyckte sig ha rätt att kommentera bara för att infon finns upplagd.

   Jag börjar väl bli gammal. Så otroligt skönt det är i det här sammanhanget!!

 2. Grattis Pingis! Ser ut som att ni hade väldigt trevlig dag!
  Jag läser din och andras bloggar lite sporadiskt och en tanke som kom upp var varför du tror att så många faktiskt läser bloggar, lägger sin tid på att kommentera, sätta sig in etc.
  jag tycker att det är rätt facinerande hur jag själv gör det, och jag vet ju varför jag personligen gör det valet. Men varför tror att du så många gör det? 😃 vore riktigt intressant att höra hur en influenser ser på den saken!
  Massa kramar, Veronica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..