#IsabellaLöwengrip
Följ
Food & travel
februari 12 2018 at 10:21

Morgonrunda i Hyde Park

Sheila och jag hade en underbar söndag igår. Vi strosade runt i London, njöt av solen, drack kaffe och åt en massa goda saker hela dagen. Ni kan som vanligt se mer av mina dagar på instastory, uppdaterar nästan dygnet runt (när jag inte sover såklart). Vi var tillbaka på hotellet vid fyra och då tog jag ett bad och läste. En av mina favoritsysslor i livet. Det blev extra roligt senare när vi skulle göra oss ordning för middag för min make up artist Emelie hade nämligen shoppat:

I flera år hade jag ju målet att bli sminkad varje morgon och så är det nu. Häftigt att kunna bocka av. Dock kan Emelie inte hänga med på alla resor (än) så då behövde jag lite nytt att ta med mig. Jag ska visa senare vilka produkter Emelie använder på mig. Sheila och jag gick loss igår bland alla burkar och färger, barnsligt roligt.

Vid sju väntade middag på Sexy Fish vid Berkeley Square. Ett fantastiskt bra ställe, riktigt partyställe med god asiatisk mat. Rekommenderas starkt! Min klänning kommer ifrån Filippa K (adlink) och klackarna från Stinaa J.

Imorse var klockan ställd på halv sju, Sheila packade resväskan (hon åkte hem tidigt idag) och jag snörade på mig joggingskorna och sprang mot Hyde Park. Det blev 25 minuter vanligt jogg och sedan intervaller för en backe. Så himla roligt! Vilka lyckokänslor det ger. Jag ser fram emot att få springa på alla olika platser i världen.

Nu är jag på hotellet och får mitt hår fönat, strax väntar ledningsmöte på hotellet. Vi har ett helt LCC-gäng som körde weekend här som jag, några landar nu på morgonen. Idag väntar möten för Löwengrip och ikväll har ett bolag som Pingis och jag investerat i – Brandbassador en middag. Vi kommer att berätta om Löwengrip på plats och hur vi jobbar i sociala medier med Brandbassador. Jag tänker alltid ekosystem när vi investerar, bolagen måste kunna dra nytta av varandra.

Rolig måndag!

21 Kommentarer

Det låter som att ni har haft det helt fantastiskt! <3 Kram Jessica

Låter som en mysig dag. Skönt att slippa slasket som är i (mellersta) Sverige just nu med.

Elin

Får en obehagskänsla när jag läser att du ”såklart ligger före andra 27-åringar eftersom du har fler arbetstimmar”. Före på vilket sätt då? I vilka mått mätt? I dina mått. Du ligger långt efter andra i din ålder om man tittar på andra faktorer men det är ju helt irrelevant eftersom vi alla har olika mål. Helt meningslöst att jämföra sig på det sättet, som att alla skulle sträva efter samma mål som dig.

Linda

Är den bilden tagen idag? Ser jättegrönt och härligt ut 🙂

Sandra

Ja det är grönt och fint I södra England, bor också här och igår kändes som vår 🙂

Åsa

Åh härligt att höra. Får hoppas att det blir en tidig vår här 😊 Kanske dags att vika en liten weekend ner i Europa och möta våren ☀️

Låter som en härlig dag!

Härligt!! <3

Jag undrar om det finns någonting på din lista över saker att göra i livet som du känner att du kanske inte klarar av eller har möjlighet att göra, eller upplever du att du kan uppnå alla dina mål när som helst? Tänker på privata saker nu och inte arbete.

Stor kram <3

Skönt att kunna bryta med lite löpning, det ger energi för resten av dagen!

Evy

Verkar vara många som är missnöjda med hur Brandbassador fungerar – eller snarare inte fungerar.
Hoppas verkligen dessa synpunkter tas upp när ni träffas.
Finns bl a kritik mot hur det hela fungerar rent tekniskt, att användarna inte får sina pengar och att
det inte finns support/feedback från Brandbassador.

Karin

Men åh, det är ju vår där, på riktigt! Ser härligt ut! Här har vi 60 cm snö så några snödroppar lär vi inte få se än på några månader 🙂

albina

I Malmö är det ingen snö. Och snödropparna har kommit upp i trädgården!

Karin

Sverige är verkligen ett långt land från norr till söder! 🙂

Vilken härlig dag:)
Vi har också haft en jättehärlig idag i Melbourne. Har massor med bilder på bloggen om ni vill se:)
Idag var vi på jätttefina vinprovningar och fick även se massvis med Käruru, ska lägga upp ett inlägg imorgon om det.
Trevlig dag på er alla<3

Vilken härlig måndag det låter som! 🙂

Upptäcka världen löpandes är bland det bästa jag vet!

Emelie

Vart kan man se om ni söker ny personal? Eller skriver du alltid ut det på bloggen?

Beatrice

Men alltså, var inte du ute och festade till 03 i London senast nu i helgen? Och nu skriver du att jobbet alltid går före fester? Motsägelsefullt.

Och det här med att du ligger före andra 27-åringar, det beror helt på hur man jämför och det är rätt löjligt att ens göra det.

Camilla

Oj. Du kunde inte skriva den frågan eller ge din åsikt/input utan största möjliga bitterhet. Märkligt. Säger mer om dig än om mottagaren för din attityd.

På vilket sätt valde hon fest FÖRE jobb inatt? Är det jobbigt för dig att hon ändå unnat sig en enstaka utgång med kollegor? Måste hon avstå till 100 %? Hon har alltså inte själv koll på när och hur en enstaka gång ute påverkar arbete. Det här är en kombinerad resa av privat och arbete. Måste kännas jobbigt att hon inte måste göra uppoppfringar på exakt alla plan 365 dagar om året utan kan göra undantag till regeln. Jag tror inte att hon skulle använt den tiden för att arbeta. Och det verkar som att hon är uppe, tränar och är redo för en intensiv arbetsdag. Det här är första dagen på hennes resa som är det. Vad är problemet?

Hon jämför sig med andra 27-åringar som försöker bygga bolag som hon gör och av vilka anledningar hon ligger före många av dem. Du kan tycka att det är löjligt, men att sitta på nätet och skriva det är bara sorgligt. Att inte ens kunna ha den åsikten utan att tala om den för henne är bara sorgligt. Är det så du gör med alla du ser runt omkring dig? Med människor du inte känner? Eller är det bara på nätet du tar dig friheten att vara sån mot människor? Vore helt otroligt om det är din personlighet IRL. Gå fram till folk du tycker gör något löjligt och måste berätta det för dem. Men det är lika mycket en människa du skriver till på internet. Det säger lika mycket om just dig.

Jag ser inte problemen här. Förutom dina egna.

Angelica

Fast… Vart står det att jobbet ”alltid går före fester”? Kan bara hitta det hon skrivit att om att när hon var yngre och andra gick på hemmafester så jobbade hon, och nu när andra ser på serier så jobbar hon. Det har inget att göra med att hon var ute till 3 på natten EN kväll i London. Hon spenderar ju tex tid med vänner ibland på kvällarna även om hon jobbar de flesta kvällar, ja helt enkelt fast att hon sagt att hon ”jobbar när andra ser på serier” det betyder att hon generellt sett gör det. Det stämmer ändå vare sig du vill eller ej. Hon tar ut semester som hon gjorde över jul och gör då & då för att kunna orka jobba som hon gör – fast att hon sagt att hon jobbar när andra ser på serier på kvällarna. Att hon generellt jobbar de flesta kvällar är inget som säger att hon måste göra så och aldrig göra på något annat sätt en kväll. Att hon byggde upp bolag i gymnasiet medan andra var på hemmafester är något som gör att hon ligger före många andra 27-åringar, inget som gör att hon inte får ta en enstaka kväll ute som 27-åring, vad har det med hennes tidiga karriärstart att göra då hon valde jobb före hemmafester. Får hon inte ta en utekväll då när hon är vuxen? Eller va? Det är inte motsägelsefullt! Sen hur hon menar när hon jämför sig med många andra 27-åringar orkar jag nästan inte förklara. Det är inte alla som väljer samma väg som hon i livet. Hon har inte talat mindre om dem. Men de som har det, de som är i samma business som hon, de ligger hon oftast ”före” i processen. Pga tidig start och pga kvällsjobben hon gör efter dagsjobben. Det är väl ändå självklart att hon inte jämför sig med en 27-åring som jobbar på Ica och kämpar på sitt eget sätt och har ett bra liv på sitt eget. Inget som säger att hon kommit längre som en människa. Äsch tro och tänk som du vill. Du verkar vilja vara lite sur. Men att vara det för att hon varit ute en kväll och varit motsägelsefull är så himla roligt.

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *