Bästa underkläderna jag har testat

Något som alltid gör mig lycklig är när kvinnor väljer att starta eget. Att få lyssna in stora ambitioner och få stötta längs vägen. Idag åt jag lunch hos Faye och Jacob utanför stan. Faye har startat ett eget underklädesmärke som heter Lace Laboratory! De påminner lite om Hanky Panky men kvalitén är betydligt bättre samt att de kostar mindre. Jag har bytt ut alla mina undies till Lace trosor nu. Jag är helt såld! Dom sitter fantastiskt på och känns otroligt lyxiga.

Jag älskar idéen med att ha en påse till trosorna. När jag reser använder jag alltid en dustbag för skor till mina underkläder men nu har jag denna.

Så fina nyanser. Heja dig Faye! Hoppas att du tar världen med storm nu. Ni kan spana in Lace Laboratory här.

Efter blåbärspajen fick jag mata deras får, dom var mysiga och förvånansvärt tama (se film på instastory). Nästa gång får barnen hänga på, Sally och Gillis hade älskat det.

   1. Textilinsamling på HM/Lindex/Kappahl/Hemtex får ALL textil som går isönder hemma hos oss. För varje lämnad kasse får man presentcheck på 50 kr. Allt från söndriga/fläckiga handdukar till noppiga kläder etc läggs i på ren rutin nu efter att ha hållit på i några år. Mvh

   1. Ja, men det var inte så jag menade. Jag har inte råd att kasta alla gamla trosor. En del har nog gått ut före bästa datum men duger ändå. Jag kan inte bara byta märke och kasta alla gamla.

   2. Wow! Och om ett år hittar du en modell som du tycker är snyggare – byter du ut alla igen då? Tänk om alla som lever på det här stackars jordklotet kunde hjälpas åt och försöka leva lite miljösnällare.

  1. Jag använder enbart string och gjort sedan tonåren, är 29 år gammal idag. Man använder ju det man själv tycker är bekvämt och inte för att något är trendigt, eller?

  2. Jag gör. Jag tycker att de är sköna. Du behöver ju inte bry dig om vad andra människor har för underkläder 🙂

  3. Bitter kärring.
   Vill inte du använda det så gör inte det då men sluta lägg så dryga kommentarer bara för att du är avundsjuk.

 1. Hej angående lace trosorna, skickas dem från Sverige? Otydlig sida. Vad har du för storlek om man får fråga? Jag brukar vara en Medium, men finns endast medium, Large. Osäker på Large. Och xs small, alltså xs är jag väldigt osäker på! Svara gärna. Tänkte lägga en beställning.

   1. Michaela…du har problem om du tyckte att P,s kommentar var ett klagande?!
    Varför så otrevlig? Så klart är det företaget som har svar på dessa frågor , inte Isabella.

 2. Hade vart kul om du lagt ut en bild på hur dom ser ut utanför förpackningarna. Vart lite förvånad när man bläddrade för att få se dom men visades inget. Självklart kan man kolla in hemsidan för att se hur dom ser ut, men blev lite paff bara då det kändes självklart. 😊

 3. Väldigt fina. Lite tråkigt för detta företag bara att jag är en size 3 eller kanske sida 4…. så denna kund gick tyvärr bort. Annars var tanken rolig och produkten fin. Heja kvinnliga entreprenörer osv

   1. Och de återvinns och tillverkar sig helt utan energi då, eller? En onödig förpackning är en onödig förpackning. Hur snygg den än må vara.

  1. Alla får är inte tama. Det beror ju på hur mycket tid som ägaren har spenderat med dom. Inga djur föds tama, de blir tama.

 4. 1. Smalt storleksutbud (med tanke på att störst storleken motsvarar endast upp till 38-42.

  2. Oseriöst uttalanda i fråga om materialet. Ett företag som beskriver sitt material som ”magiskt”, på riktigt? Inga seriösa underklädesdesigners i branchen (exempelvis Empreinte, Lise Charmel, Aubade) skulle uttala sig så om sina produkter, utan istället utförligt beskriva de kvalitativa fördelarna i den chantilly spets de använder.

 5. Vilka härliga trosor, de sitter så bekvämt, I just love them! Och det lilla extra är att min kille tycker de är sexiga och är så fint skurna kring mina höfter! 👍❤️😎😊

  1. Det här kändes otroligt genuint 🙄

   Tycker det är bra med folk som vågar starta eget men ditt inlägg om att känna sin kundgrupp verkar inte stämma här. Sidan är på engelska trots att de bara shippar inom Sverige? About historien kunde funka för 10 år sedan men nu krävs det mer. Detsamma när det kommer till förpackningen och stl. Har man begränsat antal stl måste produkten vara unik.

   Vad är det som gör dessa trosor speciella? Hanky panky var rätt i tiden.
   Jag förstår att det här är dina vänner men det känns som det påverkar din åsikt, istället för att tänka business.

 6. Alltså alla dessa förpackningar för ett par trosor?
  Plaströr / glasrör med metallskruvlock?

  Känns verkligen inte som ett bra val för den
  Medvetna kvinnan!

 7. Så onödigt med massa extra förpackningsmaterial (även om det är av återvunnen plast.. men det går ändå energi åt att tillverka – och sedan kommer kunden sannolikt bara slänga det). Skulle aldrig köpa den här produkten av den anledningen.

  1. Dem skrev på sin Instagram att det kommer att komma flera modeller under året, dem har bara hunnit göra en modell hittills. 🙂

 8. Blä för stringtrosor, och även blä för små tygstycken i rör.. Tacka vet jag sköna bomullstrosor i hipstermodell, underbart skönt ju…. 🙂

 9. Åh, vad jag hoppas att det är fuskpäls på din jacka. Det ser så otroligt märkligt och hemskt ut att du står och glatt matar djur medan du (kanske?) bär andra, mördade djur på dina kläder. Djur i pälsindustrin tvingas bo i trånga små burar och lider oerhört innan de dödas, allt för att vi ska få en totalt onödig detalj på våra kläder. Låt oss visa kärlek till alla djur, de behöver inte lida för vår skull. <3

  Lite mer info: https://www.djurensratt.se/djur-i-palsindustrin

  1. Det är förmodligen äkta päls. Bella brukar vara moga med att skriva ut vart hennes plagg är köpta men inte nu. Kan vara för att hon inte vill visa att hon använder päls.

   1. Så otroligt tråkigt när en person som på många sätt verkar ha hjärtat på rätta stället och dessutom är en intelligent, tänkande individ, stöttar så vidriga industrier. En sådan pälsdetalj värmer inte ens den som bär plagget – den blir endast en accessoar. Känns det inte rätt sunkigt med likdelar på kläderna..?

   2. Hon har ju skrivit typ 100 ggr under vintern vart jackan kommer ifrån, hur mkt den kostar osv, Max Mara, köpt på Jackie för ca 10 000 kr och ja pälsen har diskuterats i kommentarerna ett antal ggr.

 10. Finns vissa faktorer som gör att jag inte vill köpa dessa trosor:

  Finns bara i string.

  Sajten borde vara på svenska, alternativt ha det som valmöjlighet.

  Rören är faktiskt inte så snygga och känns inte bra med tanke på att det är plast, även om det går att återvinna.

  Stavfel på hemsidan.

  Ingen ångerrätt, bytesrätt och när väl ordern är lagd får man inte ångra sig?

  Dyra plus att frakt kommer till.

  Material som inte andas.

  1. Tänkte också på det, massor av stavfel på hemsidan. Borde inte det vara enkelt att få hjälp med om man själv inte kan?

 11. Stör mig på det otroligt torra försöket att vara rolig, eller vad som nu är grejen, angående leveranserna.
  ”Lace Laboratory is using PostNord with tracking number and your package will be delivered directly to you mail box, depending on if your post man likes you or not. If not, the package will be delivered to your local access point.”
  Att ett paket som måste hämtas via ombud beror på om brevbäraren tycker om dig eller inte, så jävla lågt. Jag förutsätter att företaget ser till att paketera ALLA försändelser, även om man beställer 30 par trosor, så att det går in även i de minsta postfacken på lägenhetsdörrar osv. Eller skicka 10 små paket istället för ett stort trots fraktkostnad bara för att passa alla postfack. Annars är det snarare Lace Laboratory som inte tycker om kunden.
  Nä, där tappade det företaget sin chans till min respekt iaf.

  1. Fast alltså va? Så gör inget företag, vore ju helt sjukt onödigt att paketera i flera små paket för att det ska passa allas brevlådor. De flesta av oss förstår nog att när paketet är lite större så får man hämta det hos närmsta postombud 🙂

   1. Såklart tycker jag inte att de ska skicka på det sättet, det var bara att vända på det de skrivit för att visa hur puckat jag tycker det är. Jag menar bara att det är sjukt av ett seriöst företag att säga att paketen alltid levereras till brevlådan, om det inte är så att brevbäraren inte tycker om personen – då måste man hämta på ombud. Jag menar det handlar ju inte om brevbäraren utan om vad dom skickar för paket. För att kunna garantera att man får det i brevlådan måste man ju skicka paket som får plats i alla typer av brevlådor. Jag tyckte bara det var osmakligt att som seriöst företag skriva så om brevbärarna eftersom det är företagets paket som styr var det hamnar. Hoppas jag var tydligare nu vad jag menade, har såklart inget emot att hämta på ombud, det fattar ju alla att det är så vid större paket. Jag tycker bara det var plumpt skrivet om brevbäraren.

 12. Detta är en trosa som ser ut som vilken stringtrosa som helst och som går att köpas i de flesta klädbutiker. Och denna trosa finns i 7 olika färger. Jag förstår inte varför du säger underkläder när det är egentligen handlar om en stringtrosa?! Underkläder tänker jag ska vara några olika trosmodeller plus behå. Hursom, så hoppas jag att det går bra för dem. Jag blir förvånad att man kan bli självförsörjande på en sådan fattig businessidé.

  1. Och Happysocks såldes precis för lite över 700 miljoner kroner och det är ju bara en ”fattig” strumpidé. Allting går

 13. Jag får krupp av att läsa de fejkade recensionerna på alla trosor.
  Ska man fejka recensioner kan man ju göra det snyggt. Troligt att detta nya icke omtalade företag får 5/5 och utropstecken! i alla lyriska kommentarer över ”perfekt isblå färg” m.m
  Skämskudde

 14. Urdumt av dig att rekommendera detta, särskilt med tanke på att du bland flera andra produkter valt att satsa på en intim-serie, det vet ju varenda jäkel att string och andra trosor gjorda i typ spets/lycra/polyester är rena döden för fiffi?!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..