Barnfri helg

Det blev en väldigt rolig kväll igår, efter AW:n på kontoret mötte jag upp Michaela och Martina på Riche för middag. Jag älskar deras palsternacka, supergod vegetarisk rätt med en massa svamp och nötter och tryffelmayo. Efter det blev det Ling Long där Linus spelade, han är en av grundare av Nordic Tech House samt en nära vän till mig. Det blev dans och drinkar och det som var så roligt var att ett stort gäng från kontoret var där. Alltid kul när vänner och kollegor mixas. Körde dock Askungemetoden och var hemma innan midnatt.

Jag vaknade vid sju, låg och läste och åkte sedan till Sturebadet för träna. Målet är ju 30 minuter om dagen och idag sprang jag intervaller. Jag älskar det! Nu sitter jag och får håret fönat på Daisy Grace, idag väntar lunch utanför stan med några vänner och sedan middag ute ikväll. Jag har en barnfri helg i Stocholm dessutom så jag passar på att träffa mina nära.

   1. Bella skriver ju om det? Om allt? För oss som inte har nåt med det att göra? Ska vi bara heja o beundra? Eller kan man ifrågasätta? Vad är annars iden med blogg o kommentarer, om allt ska glittra, pyntas o smöras?

   1. Då blir du ledig nästa helg med?. O barnen är du bara med i veckorna o då lämnar du dem på dagis. Saknar inte du barnen.

   2. Ja varanan vecka o då ska du ha nanny till dem. Fast dem går hela dagarna på dagis.känner du inte ibland att du kanske inte va redo att skaffa barn?. Du verkar ju prioritera dig o endast dig. Dina barn kommer ju alltid sist tycker jag.

   3. Hur skulle det vara om flera kommenterade dina val Cornelia och ifrågasatte dig varje dag? Du känner inte Bella och om du själv har barn hoppas jag inte att de tar efter ditt smaklösa beteende att se ner på andra mammor. Vad hände med systerskap? Tryck inte ner andra – vad tänker du att din kommentar ska höra förutom att få Bella att må dåligt? Du vet inget om hennes liv, ingen av oss gör det. Fan sluta trycka ner andra så mycket, fokusera på ditt eget.

 1. Skönt att ändå komma hem i ”bra” tid och få en skönt och lugn morgon=)
  Hoppas hela din lördag blir bra, låter som att det kommer bli så i alla fall =)

 2. Ordet barnfri som du ofta använder beskriver ditt liv utmärkt.
  Jämför skuldfri, sladdfri. Glad och lycklig när man har dom ur vägen.
  Eller ?

  1. Det handlar väl om att göra det bästa av situationen. Sluta leta efter ”fel” hos andra – det kommer inte att göra dig lycklig.

  2. Tagga ner.
   Jag har barnen- jag har barnen
   Jag har inte barnen- jag barnfri
   Fri-från-barnen över helgen.
   Alltså! Folk! Har ni inget bättre för er än att sprida massa negativitet på internet under namnet Anonym?! Låt henne kalla det vad hon vill.
   trevlig helg! 🙂

  3. vad är det för FEL på er som kommenterar negativt om ordet ”barnfri”? Som stör sig så mycket? Det betyder BOKSTAVIGEN att helgen är fri från barn, ingenting annat. Det är ju ni som kommenterar som lägger en värdering i det – inte Bella. Det är bara ett jävla adjektiv och det är faktiskt inte ett värdeord alls. Det är neutralt och beskriver bara att hon inte har en ”barnfylld” helg. What’s the deal.

  1. Brukar inte läggamig i sånna hör diskutioner men nu kände jag att jag behövde skrivanågot. Varför är det inte OK att skriva ordet barnfri? Vi har min sambos barn varannan vecka så vi är per aoutomatik barnfria varannan vecka. Så är det när man har skilda biologiska föräldrar och man måste då uppskatta tiden både med och utan barn…ska man gräva ner sig dom dagarna man inte har barnen? Sluta bli kränkta av ett ord! Vad ska man skriva då, ofrivilligt barnfri??

  2. Vad otroligt onödigt att vara så otrevlig. Jag förstår inte varför man måste kommentera om man inte har en god ton.

  3. Vad är ett bättre ord tycker du?
   Som skild förälder är det väl det bästa för alla inblandade om barnen får spendera lika mycket tid med båda föräldrarna och ja då blir det uppdelat. Den ”barnfria” föräldern måste motvilligt infinna sig i att plötsligt ha ”barnfria” dagar där hen inte träffar sina barn. En för de flesta föräldrar en hjärtskärande ny verklighet till en början. Då är det väl bättre att lära älska dem på sitt sätt än att gräva ner sig och deppa de dagarna så barnen får lyckliga och energiladdade föräldrar under de ”barnfyllda” dagarna. Eller?

 3. Härligt när kollegor och vänner mixas, och framför allt när man gillar sina kollegor så mycket att man gärna hänger på fritiden också! Trevlig helg 🙂

 4. Barnfri helg. Det brukar jag och sambon ha några gånger per år. Du är utan dina barn var och varannan helg och ordet ”barnfri” då låter rätt så smaklöst.
  Man kan säga ”barnen är med sin pappa eller vad som helst…

   1. Varför kör ni inte tex att jämna veckor har du barnen mån tis, samt fre lör sön och odd ons tors. Ojämna veckor tvärt om. Du har ons tors. Då blir det inte heller så länge ifrån varje förälder och det är lättare att planera framåt än att behöva räkna ut hur dagarna faller sig, och så får man en hel helg med barnen varje gång 🙂 det tipset fick min vän från BVC iaf när han separerade och deras dotter var 2 år 🙂

  1. Eller så fortsätter dom med tre dagar tills i sommar när dom går över till varannan vecka. Dumt att slå om dagarna igen nu när de ska ändras om några månader igen.

  2. Men spelar ROLL om hon skriver ”barnfri” eller ”de är inte med mig” – det är ju det det är. Såklart du och din SAMBO har färre barnfria dagar än Isabella och hennes EXMAN. De bor ju inte tillsammans. de har delad vårdnad. varannan vecka kommer hon ju vara barnfri för att hon är skild? fruktansvärt smaklöst av dig att insinuera att det gör henne till en sämre mamma? gud. hoppas inte dina barn lär sig att sitta och kommentera negativt på andras liv online av dig. vi behöver inte mer sånt.

 5. Hoppas du får en fin kväll, ser alla kommentarer om hur du uttrycker dig, och vill bara säga att jag tror på att du vet exakt vad du pratar om, och ta hand om dig. Besök gärna min lilla blogg där jag skriver öppet om tillfrisknandet från bland annat depressioner, självskadebeteenden och ätstörningar – allt för ett öppnare samhälle där vi vågar prata om det vi känner och tycker. Ta hand om dig, kram <3

 6. Förstår mig inte på folk som ska lägga in sig i andras mammaroller. Och om hon är barnfri? SO WHAT? Hon är ju barnfri eftersom barnen är hos sin pappa. Bella, din livsstil sticker i folks ögon, jävla värdelösa nollor som ska se fel hos andra hela tiden. Dessutom tycker jag inte att du ska behöva förklara dig för dessa hjärndöda idioter

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..