Viktiga personer

Fredag idag! Något som jag är tacksam över är mitt team. Inte bara anställda i bolag utan alla runt om som jag har blivit väldigt trygg med under åren. Som Johan som sköter all redovisning och ekonomi, Ludvig som är min advokat sedan många år och hjälper mig med alla förhandlingar, fotograf Martin som plåtar alla större tidningsuppdrag och kampanjer. Jag är så tacksam över Emelie som gör mig fin varje dag. Lina som bokar alla bolagens resor, det är ett jätteuppdrag med tanke på hur alla reser. Allt rullar på så smidigt idag tack vare dessa fantastiska människor.

Jag tror att det kan vara svårt att ta in för er som inte är här på dagarna men vi börjar bli en rätt stor apparat. Vi behöver ett starkt team runt omkring oss också som personerna som jag nämnde ovan (det finns flera). För mig som började i tonåren med bolagen och inte haft en mentor har det varit guld värt att hitta nyckelpersoner som jag kan lita på till 100%.

Dagens outfit från Gina Tricot ,både topp och byxa (adlinks). Nu ska jag gå och köpa mellanmål, sedan har jag möten fram till 18.00 och då väntar After Work här på kontoret med hela teamet. Vid åtta väntar tjejmiddag ute. Härlig fredag!

 1. Du som är så intresserad av utseende, skönhet osv. Hur tänker du angående att stress, för mycket jobb osv sliter på utseendet? Vet inte om det är för att du har mycket smink, men tycker du börjat åldras ganska mycket i ansiktet senaste åren

   1. Issa, du kunde ha låtit bli att skriva siste mening, så hadde det varit en genuin fråga utan din «åsikt» om hennes utseende. Varfor så viktigt att seja till, tycka och formedla sånne åsikter? I Norge har vi något som heter «folkeskikk». Det betyder att man ska veta hur man ska bete sig mot andra mennesker och att enkelte åsikter kan man hålla før sig själv. Ytringsfrihet och sosial kompetetens går att kombinere.

 2. Tack o lov behöver vi inte förstå varandra. Var och en har sitt. Fullt upp att hinna leva det egna livet. Förhoppningsvis! Se glädjen i vardagen med matlagning, läxläsning, tv-tid, nån långsam promenad, en slalomresa, nåt dygn på sjukhus, en skrattfylld kaffepaus på jobbet, en tacksam kund, hushåll som ibland är skött, ibland kaos, en tidig kaffekopp framför brasan, timmar med en bok, inga tider att hålla, inga måsten, massor med tid för det jag önskat. Och fått. Familj.

   1. Självgod och nöjd med lagom, halvfärdigt, fel och brister. Det är jag det! Och dessutom nöjd med det, och skryter om det! Förebild för alla medelålders ickeambitiösa latmaskar.

 3. Saknar din kommentar kring att Stefan Edsinger lämnade LCC vid utgången av 2017.
  Var han inte en nyckelperson som du och Pingis hade stora förväntningar på?
  Jag kommer ihåg att ni uttalade er väldigt positivt i Breakit i samband med att
  han började i somras.
  Kommer ni att rekrytera en ny operativ chef till LCC?
  Och vem är den vice VD du skrev om för ett par dagar sedan?

  1. Varför skall hon kommentera sina anställda på det sättet i en av Sveriges största bloggar? Skulle du vilja att din chef gjorde det om dig om du slutade på ditt jobb?
   Det vore verkligen både oproffsigt och olämpligt!

   1. Tack för påpekandet, Lisa.
    Jag var dum som trodde att det är lika intressant att blogga om att folk slutar som att de börjar.

 4. Vi borde alla ta oss en funderare på vad vi är tacksamma för i vår vardag och uppmärksamma det. Ta inte folk för givet, berätta vad de betyder för dig. Jag hoppas verkligen att du Isabella även berättar för dina medarbetare att du uppskattar dem, så hårt de jobbar för dig.

 5. Du är så stark, en sån vacker kvinna med så mycket framgång. Jag hoppas att unga tjejer ser dig som en bra förebild och jag vore så tacksam och glad om mina småttingar växte upp och såg dig som en förebild och inte personer som slåss för något som gör det genom att blotta sig och via upp hela härligheten för att skapa en poäng eller nått. Jag har svårt att se såna personer som förebilder. Det är inte så jag vill se mina barn. Det är inte styrka för mig. Det är att vara rebellisk och det har inte alltid med att vara stark och framgångsrik.

  Sorry nu babblar jag.
  ville bar asäga det, du är grym.
  Ditt team ska vara tacksamma att de har dig och du de.
  Bra team.

 6. Så fin du är Isabella! Förstår verkligen att det är skönt att ha trygga personer i din närhet. Det är så viktigt att känna att man har personer man kan lita på! <3

 7. Jag vet att du inte haft ett ”vanligt jobb” och inte direkt jobbat på något annat företag än ditt eget men många företag och arbetsplatser är en ganska stora apparater med många viktiga roller. En vanlig enhet på ett byggföretag, hälsocentral, Ica-butik osv. Har ju lika många eller fler anställda än er och är en stor apparat, så det är kört att dina läsare fattar hur ett företag ser ut 😉 ingen illa menat, reagerade bara på att det var liiiite trångsynt 😉😉

  1. Skillnaden är väl att Isabella byggt upp det från grunden och att det gått väldigt fort de senaste åren, så hon ville bara förtydliga för sina läsare 🙂 Kändes inte alls trångsynt.

  2. Håller med! Förstår att du är stolt över företagen men försök vara lite mer ödmjuk och inte måla upp en bild som inte stämmer med verkligheten.

   1. Hur stämmer den inte med verkligheten? Allt hon säger är att de är ett större team än det verkar via hennes kanaler. Hon nämner ingenstans jämförelse med andra företag eller sektorer? Läs inte in sånt hon inte skriver. Hon får väl vara stolt över att hon byggt ett – i hennes situation och mening – stor koncern? Hade varit annorlunda om hon ba ”jag vet att ni tror att mina företag är typ samma storlek som XXX men det är faktiskt mycket större än så!”. Men det enda hon jämför sin enhet med är den bild vi läsare har av den. Suck..

  3. Nu är jag tanken säkert att det är hon som startat allt från början. Att bara vara hon själv till en massa anställda som drar in belopp. Vad har du själv startat?

   1. Jag och mitt arbete betyder väl lika mycket även om jag inte startat offentlig sektor som jag jobbar inom?
    Isabellas företag är inte SÅ speciellt jämfört med andra, men det är lätt att se det så när man inte har erfarenhet av annat. Det är lite som att säga ”jag jobbar som polis och ni ANAR inte att det finns folk runt mig som har utbildning OCH brinner för detta arbete?! Dessutom har det stora uppdrag, jobbar mycket och det är en stor apparat”…

  4. Hon menar väl ur perspektivet att hon byggt upp allt från noll. Visst har ICA en enorm apparat men att jämföra det nationella företaget med jättelång företagshistoria är ju inte helt rättvist. Det här är ändå relativt nystartat och hon pratar ju om vad vi ser via hennes blogg VS hur det är upplagt. Inte trångsynt alls. Hon är stolt över hur stort det är, hon säger ju inte att hon är större än ”standard” – vad nu det skulle vara?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..