Vogue House

Jag ska strax träffa Amazon med mitt e-handelsgäng och gå igenom hur Löwengrip ska jobba. De bjuder in deras varumärken för att utbilda hur det fungerar, vi ligger under Luxury Beauty. Vi startar med Amazon UK och Amazon i Tyskland. I Tyskland kan jag avslöja att vi har idéer på kampanjer som ”Beauty and Bubbles”. Stylingprodukter och en kall Guldkula champagne levereras inom en timma. Det går att göra så mycket kul.

Jag ska strax träffa Amazon med mitt e-handelsgäng och gå igenom hur Löwengrip ska jobba. De bjuder in deras varumärken för att utbilda hur det fungerar, vi ligger under Luxury Beauty. Vi startar med Amazon UK och Amazon i Tyskland. I Tyskland kan jag avslöja att vi har idéer på kampanjer som ”Beauty and Bubbles”. Stylingprodukter och en kall Guldkula champagne levereras inom en timma. Det går att göra så mycket kul.

Byxor Stylein, skor Stinaa J

Igår hade Löwengrip möte hos Vogue. Vi pratade om hur våra innehav Löwengrip/Flattered/Stylein och Guldkula champagne kan bli en partner till events, prenumerationsgåvor etc. Kontoret var fantastiskt fint men tyvärr fotoförbud. Efter det väntade middagen med Löwengrip + Brandbassador, jag ska berätta mer om den efter lunch. En av gästerna var ju Thomas Hayes, mer känd som William från Skam.

Vi hörs senare!

LOADING..