BB + Löwengrip

Igår hade Löwengrip och Brandbassador en influencer-middag på Shoreditch House, en medlemsklubb/hotell i London. Brandbassador är ett bolag som Pingis och jag investerat i. Det är en plattform baserad på invites, har du över 3000 följare kan du bli invald och där finns det ett flertal kampanjer att välja på. Bolaget är baserat i London och har tusentals influencers från 80 olika länder. Jag har känt ena grundaren Thomas Adams i sju år och jag är en stolt över att få vara en del av hans andra resa. Tidigare startade han och kollegan Ole Fjelberg Onepiece som blev en riktig succé.

Löwengrip är ju ett av många brands som finns att jobba med inom Brandbassador och därför hostade vi en middag igår tillsammans med några influencers i London. Deras följarskara låg på runt 20 000 upp till 1,2 miljoner. Jag berättade om hur man kan bygga bolag utifrån sina kanaler. Det blev en fantastiskt rolig kväll med mycket pepp och det var roligt att få träffa skådespelaren Thomas Hayes (William i Skam). Vi pratade länge om livet i offentlighets öga, hur man tacklar att ständigt vara granskad och bedömd. Thomas var lite blyg men jag uppfattade honom som klok och verkade ha ett stort hjärta. Det ska bli spännande att få följa hans resa.

Är ni intresserade av att gå med Brandbassador så ansöker ni här! Vi kommer att ha ett stort event i mars igen. Nu ska jag hämta barnen!

 1. Ursäkta mig!!!
  Man får inte gå och träna när barnen är på förskolan! Barnomsorgen är till för de som ARBETAR!!!
  Arga hälsningar förskolläraren

  1. Haha gud du måste få en reality-check Lisa! Barnomsorg är till för ALLA föräldrar. ALLA. Vad de sen väljer att göra med sina liv är upp till endast dom själva och INTE dig. En liten påminnelse till dig 🙂

  2. Men allvarligt talat. Sluta nedvärdera ditt eget yrke till barnpassning! Det är precis vad du gör när du säger att förskolan är till för när föräldrarna arbetar. Förskolan är ju en noga planerad pedagogisk verksamhet som är till för barnens skull. Hade du hållit med om det hade du inte brytt dig om vad föräldrarna gjorde under tiden. Din koncentration hade varit på ditt viktiga arbete med barnen och tyckt det var viktigt att de var på förskolan. Du hade inte ögnat en tanke på föräldrarna så länge inget avvek från de normala tiderna. Denna kommentar tyder på att du inte ser det så, vilket blir nedvärderande inte bara mot dig själv, utan framför allt dina kollegor med en pedagogisk utbildning på 3.5 år. Det är fler utbildningsår än vad som behövs för att rädda liv inom sjukvården. Sluta nedvärdera denna till att ni bara skulle vara barnpassning ochvha fokus på barnens utveckling istället för föräldrarnas göromål!

   1. Fast om du tar ut din friskvårdstimme så får du inte hämta ditt barn en timme tidigare. Friskvårdstimme är en betald timme då man ska ägna sig åt friskvård inte åt att hämta barn!

  3. Det är olika i olika kommuner hur det ser ut med det. I Stockholm finns inte samma krav på att föräldrarna ska jobba eller plugga som i exempelvis Malmö.

  4. hahahahahhah men Lisa!!!!!!! med tanke på att Isabella jobbar typ 100 h/vecka så kan jag lova att det jämnar ut sig, att hon jobbar när ni inte har barnen också. töntkommentar!

  5. Hej förskollärare,
   det finns faktiskt arbetsgivare som har något som heter friskvårdstimme, vilket innebär att man får träna på arbetstid.

  6. Märkligt en grej tycker jag. Ni går flera år i högskolan för att få verktygen att kunna ge barnen en pedagogisk verksamhet. Men väl ute på arbetsplatsen så vill ni att barnen ska vara där så lite som möjligt. Ni har propagerat för att det bara ska vara utbildade förskollärare på förskolorna. Hade barnskötarna fått vara kvar i verksamheten så hade ni fått det betydligt lugnare och kunnat ägna er åt det ni är anställda för.

   1. Så var vi där igen. Isabella är en skicklig bloggare och vet att detta skapar debatt och klick.
    Vi kan väl alla vara överens om att kommuner har olika krav på vad man får och inte får göra när man har barn i förskolan. Accepterar man inte det får man jobba politiskt för en förändring.
    Förskollärare är välutbildade och kan mycket om barns behov. Därför vet de också att barn mår bra av att också vara hemma ( i de flesta fall) Förskollärare är välutbildade och väl skickade att utbilda barn. Men de är helt i händerna på politiker som utan att tänka utökar grupperna av barn till helt orimliga nivåer. Det vet både förskollärare och engagerade föäldrar. Accepterar man inte det…
    Utbildningens längd och närvaron i förskolan har absolut inget med varandra att göra. Våra huslökare har med specialisering od dyl 7-8 års utbildning. Skall patienterna hänga runt i korridorerna på VC för det?

 2. Men guuuud vad roligt!
  Ända sen jag såg detta första gången så har jag kämpat på med mina sociala kanaler för att komma upp till minst 3000 följare, haha. Går bättre och bättre för varje dag, men jag är ju ”bara” programledare, skådis och coach – och har inte fokuserat på just yrket influencer, även fast det är det jag gör konstant i mitt vardagliga liv – influerar, nätverkar, ger värde och rekommendationer konstant och jag har länge tänkt på ”hur kan jag göra detta och få betalt för det” eftersom att jag vet att det ger värde i det jag gör och jag blir ständigt tillfrågad.

  Häromdagen satt jag som vanligt och knåpade på ett instainlägg, och ÄLSKAR kommunikation, redigering, synka rätt text med rätt bild, osv, och tänkte samma som ovan ”hur kan jag göra det här och få betalt för det?”. Alltså göra det jag ändå gör och casha in.

  Då kom jag på idén att jag ju kan bli influencer (som folk för övrigt försökt tuta i mig i flera år fast jag själv fattade just nu :D).

  Så nu kämpar jag på att komma upp till 3000 följare på Insta utan att göra avkall på min autencitet och det värde jag ger (eftersom att själva grejen med att synas inte är för att underhålla mitt eget ego, utan att ge värde till andra).

  Om nån har orkat läsa denna novell och har feedback på mitt flöde så kolla gärna in och skicka feedback i meddelande! BrandBassador, here i come!

  1. Det verkar hon göra. Hon kommenterar det ofta som något negativt att vara blyg och/eller introvert. Men hon kanske bara uttrycker sig väldigt klumpigt.

 3. Så spännande, det finns så mycket spännande och framgångsrika människor där ute. För mig är en framgångsrik människa någon som vågar, någon som satsar och det behöver inte alltid mätas i stora företag eller stor omsättning. Även om det självfallet är imponerande.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..