Löwengrip i London

Det är så lätt att glömma att fira delmål för företaget. Som nu. Idag är hela E-commerce teamet i Löwengrip (vi byter ju namn i maj) här i London. Bara att vi är här är en stor sak. Att vi träffar apotek, net-a-porter, Vogue och hela dagen imorgon ägnas tillsammans med Amazon och deras utbildning för leverantörer. En annan stor sak för oss är att vi är ett team av många på plats. Hemma i Stockholm sitter våra kollegor och jobbar på med sitt vilket är häftigt. Vi har olika avdelningar idag med våra 25 anställda. Det är ett nypa sig i armen-moment.

Här har Pingis och jag suttit i bolagets alla skeden. Vi som är här nu är Lina (online och försäljningschef), Hannah (varumärkeschef), Jennifer, Denise (båda ansvarar för E-commerce) och Sasha som dokumenterar allt.

Det är 7 plus och strålande sol – Verkligen vårkänsla. Vi hörs senare!

LOADING..