Min supervecka

Åh! Det är en minst sagt spännande vecka som väntar. Jag var så peppad att jag slog upp ögonen vid fem imorse och fick vänta på att Sturebadet skulle öppna. Pingis och jag hade bestämt frukostmöte där. Vid sex åkte jag hemifrån, sprang intervaller en halvtimma, en massa stretch och sedan väntade genomgång med Pingis. Vi brukar försöka ha egentid varannan vecka för att stämma av allt vi är verksamma inom. Jag har fått en vision om en organisation jag vill starta och imorse var målet få med mig Pingis på idéen. Det är alltid enklare när vi äger allt tillsammans, lättare med synergier mellan alla bolag då. Hon nappade hur som helst. Jag berättar mer senare.

Vad händer denna vecka då? Idag plåtas jag till en utmärkelse som jag har fått, sedan väntar ledarkickoff med Apoteket AB. Jag tycker att det är så roligt att få ”umgås” med apoteken vi finns hos, jag får så mycket vettig feedback om LCC. Tisdag har alla bolag gemensam teamlunch (40 pers), på onsdag plåtar jag omslag för Elle Norge. På torsdag flyger jag till Luleå för att prata om entreprenörskap på NMW, det är en mässa som står för Norbotten Media Week. På lördag efter jag har lämnat banen igen till O väntar London fram till tisdag. Jag har mini-weekend med Sheila fram till måndag och måndag till tisdag väntar jobb där. Jag hinner hem till hämtning på tisdagen. Det är ett pussel att hinna med alla resor på mina tre dagar, allt kommer att bli lättare när vi har varannan vecka efter sommaren. Eller när jag kan flyga privatflyg ibland, vi får se vad som kommer först.

Hur som helst, två omslag, Luleå och London, bolagslunch, träning, barn och kompistid. Det är en fantastisk vecka helt klart med alla tårtbitar. Kul!

 1. Skulle inte nöjesresorna kunna vänta till lite senare i vår, tills du har hela veckan för dig själv då?

  Men ha en supervecka!!! Såååå inspirerande att läsa om dina tårtbitar och din framgång och hur fantastiskt allt är! Känns verkligen genuint!

 2. Följer Pingis blogg slaviskt….
  Imponeras av hennes kunskap och framförallt tips.

  Vilken lycka att vara partner med Pingis!!!

 3. Åh, fråga! När du får en massa feedback från apoteken, personal, eller ja, folk generellt, hur gör du då? Eller rättare sagt, hur väljer du vad du ska använda och göra nåt av och inte? Ibland kan man ju få feedback på nåt som inte funkar fast men själv känner att ”men vi kör på det liiite till, jag tror det vänder snart” för att man är kär i sin egen idé. Och i vissa fall så är känslan rätt och i andra fall får man ju gå på att resultatet faktiskt inte ser ut som man vill. Men har du sälj i fokus och tänker typ ”den där placeringen är snyggast men säljer dåligt, så vi gör om placeringen fast det der sämre ut men säljer bättre”. Skitdåligt exempel men förstår du vad jag menar? Hur väljer du vad du agerar på helt enkelt?

  Jag verkar inte få några notifications när du eller andra svarar på mina kommentarer så mejla gärna <3

   1. Jag tänker att det inte spelar så stor roll vad jag tror, jag kör på med det jag vill så får hon ta ansvar över om hon mejlar mig eller inte. Skulle jag bry mig om vad folk tycker och tror så skulle jag inte komma nånstans. Men tack för omtanken vännen <3.

 4. Tycker det är grymt att du åker ut till apoteken och ‘tar med dig’ feedback från både personal och kunder. Det är härligt att se att du/LCC jobbar så med kundfokus för det är det verkligen inte många som gör.

 5. Kom ihåg att andas emellan också, ta hand om dig! Besök gärna min lilla blogg där jag skriver om tillfrisknandet från bland annat ätstörningar, depressioner och självskadebeteenden. Kramar

 6. Det går inte att ta typ affärsmöten via Skype? Videokonferens? Det ligger väl i tiden om ngt?
  Tänk va mycket tid du lägger på att bara resa. Fram och tillbaka till flyget, incheckning, säkerhetskontroll..transport till och från osv..
  Skulle kunna bli galet effektivt att inte resa så mycket och att spara på miljön.
  Privatflyg känns galet. Har du sett vilken värld vi lämnar efter oss till de som är små nu?
  Inga varningar är av ondo, det börjar bli ren desperation nu.
  // Åsa

  1. Ett Skype möte är inte samma sak som ett möte i person
   Ibland måste man träffas i verkligheten, speciellt för att bygga upp en relation eller om det är något viktigt eller känsligt som skall diskuteras.

  2. Håller helt med dig Åsa, och visst alla möten går ju inte att köra via Skype det förstår jag med och ska man medverka på en gala eller stå på scen blir det ju svårt såklart. Men att flyga privat, alltså jag är FÖR att vara framgångsrik och allt sånt men håller med Åsa, vi har ett ansvar mot våra barn att lämna efter oss en jord som går att leva på, inte bara för vissa utan för alla.
   //Caroline

 7. Hej!
  Måste få klaga lite. Man blir bekymrad när man läser om dina planer på privatjet. Du har i övrigt så kloka planer och tankar som ligger så rätt i tiden, som är så framåtsträvande men dessa ord om flygresor hela tiden som mål. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, det tynger ned ditt varumärke. Jag ser det mer som ett bekymmer som måste lösas.
  Varför inte istället inom Nordic Tech House satsa på ett bolag som är en fena på virtuella möten. Som arbetar med glasögon som gör att du känner dig helt på plats och som lyckas skapa användarvänliga produkter som gör uppkopplingen enkel och som sällan strular. De produkter idag på marknaden känns så torftiga. Tänk om man kunde arbeta med direktöversättning mellan olika språk så att man kan ha möten mellan olika länder. DET om något skulle kännas i tiden och är något som dessutom kommer att behövas inom en snar framtid, eftersom vi MÅSTE komma tillrätta med alla dessa flygresor som släpper ut massor av växthusgaser.
  I övrigt är du grym!

  1. verkligen jättebra och smart kommentar som ligger i linje med att det är 2018. Att totalt skita i miljön är verkligen ute! Och nej det räcker inte att äta veganskt om man flyger en gång i veckan året om.

  2. Skulle precis skriva en liknande kommentar men du skrev det så bra! Håller med dig totalt. Gör ont i magen att tänka på vad flyget gör för miljön, hur konsumtionshetsen leder till utarmning av både det ena och det andra och hur hennes produkter påverkar miljön. Vi behöver inte tortschampo som luktar kolasås, vi behöver en jord där människor, djur och natur får leva i harmoni.

 8. Välkommen till Luleå, ser så fram emot att lyssna till dig på torsdag. Helt klart en av höjdpunkterna på NMW!

 9. Alltså wow! Att kunna säga ”..allt kommer att bli lättare när vi har varannan vecka efter sommaren. Eller när jag kan flyga privatflyg ibland, vi får se vad som kommer först” är så fantastiskt! Att du har lyckats arbeta dig upp till en nivå där ett privatplan inte är helt otänkbart! Jag ser verkligen upp till dig Isabella, jag och många fler!

 10. Hur ser du på barnens tårtbitar? Blir de fyllda och jämna precis som dina fantastiska bitar? Vilka är deras behov i tårtbiteformen ut föräldrasynpunkt?

  1. Barnen får säkert fantastiska tårtbitar. Fyllda med precis det de behöver. Mkt kärlek från en fantastisk mor och far, vänskap, lek och bus på förskolan och trygghet

 11. Hej Isabella! Va fantastiskt det låter 🙂 Jag har följt dig i många år och har många gånger inspirerats av dig och dina drömmar. Du är fantastisk!

  Ofta när du pratar om ditt varumärke så nämner du att du vill möta dina läsare på olika ställen i deras vardag ex. Vid träning, skönhetsrutiner etc. Jag själv använder dina produkter, läser dina böcker, använder natural c. mm. Men på senaste tiden så börjar jag fundera på att sluta med detta då jag inte kan förstå hur du som har så fantastiska insikter om framtiden samtidigt kan sträva mot att ha ett privatplan.Upplever även att du blir mer och mer materialistisk. Din röst påverkar så många, känner du inte då att du har ett ansvar att också tänka hållbart? Jag beundrar dig på så många sätt, men tyvärr är din ignorans mot miljön avgörande. Att äta plantbaserat är tyvärr inte tillräckligt. Hade även önskat att du fick in ett mer hållbart tänk i dina företag.

  Hoppas att du får en fantastisk vecka!

 12. Isabella, kära du! Skaffa inte privatplan! Vi lever i dag som om jorden har outtömliga resurser och alla utsläpp från flygplan är en stor del av utsläppen. Jag förstår att du tycker att du behöver ett privatplan, men du gör inte det. Du hinner ändå, du lever upp till förväntningarna ändå, är en bra mamma och kollega ändå. Kan vara framgångsrik ändå. Men det är inte ok att ta död på vår jord bara för att du vill leva ditt drömliv. Det är under all kritik och det vet du egentligen själv. Försvinn inte in i din bubbla. Om du satt på lösningen till cancer, krig eller något annat som skulle hjälpa människor skulle det vara en annan sak, om du åkte ett privatplan för att rädda människor, arbeta i utsatta områden eller liknande skulle det kanske kanske kanske vara ok. Men dina anledningar är inte bra nog så skippa privatplan och hjälp till att rädda vårt jordklot.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..