#IsabellaLöwengrip
Följ
Life & thoughts
januari 13 2018 at 17:09

En wow-lördag

Jag har haft en härlig lördag. Jag vaknade upp själv i huset, barnen hämtar jag imorgon. Gjorde en smoothie till frukost och sedan gick jag och tränade. Jag har bokat upp mig på så många roliga pass via Fitness Collection. Denna vecka har jag tränat tre gånger, kan inte minnas sist det hände. Vi pratar många år. Efter det blev det lunch på Oaxen Slip, så otroligt gott. Jag trodde nog att det var dagens höjdpunkt men jag hade fel…

Jag blev nämligen överraskad med, inte ett par UTAN två fantastiska skor från Chanel som jag länge drömt om. Samt ett armband i läder från Bottega Veneta. Herregud! Ikväll väntar middag ute, ska inviga dom svarta…

130 Kommentarer

wow! så fina!!

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *