#IsabellaLöwengrip
Följ
Life & thoughts
januari 13 2018 at 17:09

En wow-lördag

Jag har haft en härlig lördag. Jag vaknade upp själv i huset, barnen hämtar jag imorgon. Gjorde en smoothie till frukost och sedan gick jag och tränade. Jag har bokat upp mig på så många roliga pass via Fitness Collection. Denna vecka har jag tränat tre gånger, kan inte minnas sist det hände. Vi pratar många år. Efter det blev det lunch på Oaxen Slip, så otroligt gott. Jag trodde nog att det var dagens höjdpunkt men jag hade fel…

Jag blev nämligen överraskad med, inte ett par UTAN två fantastiska skor från Chanel som jag länge drömt om. Samt ett armband i läder från Bottega Veneta. Herregud! Ikväll väntar middag ute, ska inviga dom svarta…

129 Kommentarer

Men GUD vad underbart!! Hadedu beställt eller fick du present? Alltså jag är en sån sucker för presenter, jag ÄLSKAR!! Varje födelsedag, namnsdag och jul, ja tack!! Har hört många vuxna som typ har presentleken på julafton och ger en eller två till nån anonym. Skulle ALDRIG hända i min familj, haha.

Beatrice

Men GUUUD så snygga! 😍😍👠💅
Snacka om generös present, du måste berätta vart du hittade denna man för en sån vill jag också ha! 😍🙈

Therese

Håller med! Så generöst! <3 Jag undrar på allvar var man hittar sådana killar/män?

Ut

Finns massa suger daddys överallt, tjäna dina egna pengar.

D

+1 till Ut’s kommentar

Emilia

Hahaha din kommentar Ut stinker av avundssjuka mot de som har generösa män. Vi är många hemmafruar i Sverige och bara för att du kanske har ett tråkigt arbete behöver du inte vara missunnsam mot andra som inte lever som dig.

Petra

För man får bara presenter av killar/män?
Gud så inskränkta ni är. Jag fick mina i present av min mamma o mormor.

😆

Gud vad ytligt.
Skaffa dig ett jobb så har du råd att köpa dina egna skor

Micaela

Sluta vara så bitter och avundsjuk så kanske du har ”råd” att lämna en trevlig kommentar istället…

Vilken härlig lördag och skorna är verkligen superfina!

Ulrika

Skorna är magiska! Står på min önskelista sedan läääänge ✨👌🏼😍

Grattis till överraskningen & härliga dagen! Hoppas resten av dagen kommer att gå lika bra <3

Elin

Åh vad fina! ✨ Vem var presenten från? 💕

Mirjana

Oj, nu kommer alla träskpaddor att gå i taket 😂
Du utstrålar lycka!

Camilla

🤣😂

maja

så jävla bra 😂😂😂

Angelica

Wow vilka snygga !! Älskar Chanel <3 He is a keeper Isabella 😉 Trevlig kväll. Kram

Anna

Men…det är ju tantskor! Du är inte ens 30.

Evelina

Tur att smaken är som baken

Elin

Fin pojkvän du har!

Y

Fin pga dyra presenter?!

Ebba

Fin på grund av omtanken i att ge en present skulle jag gissa på.

Sofia

Kul men varför samma modell?

Sandra

Du som inte skulle ha nåt förhållande på länge har nog iaf hitat en man nu vågar jag gissa..knappast en tjejkompis som uppvaktat dig och som du ska äta ute med.Jag ser fram emot ett inlägg längre fram där du berättar om er två.

Undra vem den sällan personen som gav presenterna var? Ny kärleken måntro?

Camilla

Och vem skulle de kunna vara ifrån? 😉

Hursomhelst, vackra skor som passar en vacker och smart kvinna!

Camilla

Och vem skulle de kunna vara ifrån? 😉

Hursomhelst, vackra skor som passar dig, vackra och smarta Isabella. Önskar dig en härlig kväll!

Tilda

Stämmer det att du är vegetarian men använder päls och läder?

Amanda

Hon äter mycket vegansk och säger ibland att hon är vegan men då bär man varken päls, läder eller annat som kommer från djur. Hon äter till störst del växtbaserat men är inte vegan

Sara

Vill gärna se vart hon skrivit att hon ÄR vegan/vegetarian? Vad jag vet så sätter hon sig inte i något fack.

Eva

Bella har aldrig hävdat att hon är vegetarian eller vegan. Och hon använder skinn i skor och kläder.

My

Stod i en nygjord intervju att hon äter vegankost.

Hannah

Skillnad på att vara vegetarian och vegan

Kim

Asså, jag har vart veggo i princip hela mitt liv men jag använder läder. Mest att jag hatar att köpa skor som e gjorda av nån skitmatrial som går sönder efter 2månader.. då är de mycket mer hållbart både för miljö å ekonomi att invistera i ett par ordentliga skor i läder. Ja, inte så jävla PK, so sue me!

Det finns prisvärda och hållbara skor gjorda i konstläder. Greenlaces och vegetarianshoes.

En annan Karin

Åh vad härligt med Chanel-presenter! Hoppas du snart ”presenterar” din nya kille för oss, vi är många som är nyfikna 😀

Anni

Vilken fantastisk present.

Therese

Chanel i all ära, men skorna ser rätt damiga/tantiga ut… Smaken är väl som baken – och tur är väl det! 🙂 Kul med så fin present dock! Kilar ni stadigt nu?

Leanny

”Kilar stadigt”?????!!!!!!

Tess

Fast du hade väl lätt haft råd att köpa dessa själv? Förstår inte.

Skvallertant

Så du blir bara glad for presenter du inte har råd att köpa själv? Fräscht.

Mici

Så du menar att bara för att man har råd att köpa något får man inte bli glad om man får det i present istället?
Jag har råd att köpa en Marabou chokladkaka, men blir superglad om min pojkvän ger en till mig oväntat…:)

Carolin

Du behöver inte förstå alls, det är det som är så jävla fint 🙂 Du kan fortsätta grubbla i all evighet.

Ester

Var ju en gåva?? Haha så när man är rik så får ens vänner/partner/familj inte ge presenter? Haha, va? Förstår inte vad du menar? Tackar du nej till en gåva du får så fort du skulle kunnat köpa den själv?

Anna

Och? Det är en present? Vad är så svårt att förstå? Suck på missunnsamma människor!! You go Bella!

My

Missunsamma? Knappast detta som kommentaren syftade på….

Therese

Antar att Tess åsyftar det faktum att Bella skriver att hon länge drömt om skorna.. och att Bella med sina ekonomiska förutsättningar borde ha kunnat köpa skorna själv istället för att bara drömma om dem??

Maja

Alltså. Att folk ORKAR kommentera som de gör. Och det är mest kvinnor. Vad fan hände med att kvinnor ska stötta kvinnor? Det finns ju inte? Jag blir chockad när jag ser vissa kommentarer. Speciellt när folk lägger sig i föräldraskap. Vad fan vet man om andra människor liv? Man stör sig på henne men ändå går man in och läser?
Sjukt. Hejja dig Isabella! Kör så jävla stenhårt!

Isabelle

Är du värd💕heja dig

Åhhhh! Alltså vilken lycka!!! <3

Vilken fantastisk överraskning! Wow! Förstår att du blev glad! Hoppas du får en rolig kväll!
//Berith

Frida

Kul med presenter men känns lite tantiga och tycker att det känns tacky med channel loggan på skorna men alla tycker ju olika så hoppas ingen tar illa upp;)

P

Fast Frida…jag tror att folk kan ta illa upp när man visar upp en present och är jättelycklig för den, och du spyr ur dig att dom är tantiga och ”tacky”….
På riktigt Frida, hade det gjort ont i dig att hålla inne med den kommentaren?

Rob

Men vänta lite nu. Hur kändes det där egentligen? Kändes det där bra i magen nu när du skrev att hennes fina present är ”tacky?”. Kändes det verkligen bra på riktigt? Tänk efter lite innan du kommenterar saker. Det finns faktiskt människor som läser vad du skriver. Väx upp.

Louise

Förstår vad du menar, gillade dock skorna… Och ni som opponerar er, om Frida vill kommentera så får hon väl göra det? Det här var inget otrevligt, inget personpåhopp och inget stötande på något sätt. Jag tycker Rob kan växa upp själv och P, jag undrar detsamma: hade det gjort ont i dig att hålla inne med den kommentaren?

Vilken wow- present! Jag har också haft en wow-lördag faktiskt. Försvann dock 11600:- från mitt konto men det är det värt. Detta året ska jag våga chansa…
Trevlig kväll Isabella.

Malin

Kan ni inte bara lägga ner detta töntiga wow-andet som ni håller på med hela tiden!! Det är wow hela tiden. Så löjligt. Gud alltså!!!

Carolin

😂😂😂😂

A

Såååå snygga!!! Och vilken lyxpresent 😀

Izla

Hej Isabella, detta är första gången som jag kommenterar något utav dina inlägg och jag har varit en trogen läsare sedan 10 år… Först för någon vecka sedan så började jag läsa kommentarerna som du får på dina inlägg och måste säga att jag inte kan förstå att folk tar sig friheten att yttra sig om ditt liv till denna grad. Det är så absurt att jag har gått och haft magont pga allt som jag har läst här! Jag är själv mamma till 2 barn och vet hur jobbigt det kan vara att få höra folks åsikter om hur man uppfostrar sina barn, för jag tror att varje mamma känner att hon gör just det bästa för SINA barn. I flera år så har jag blivit så inspirerad utav dig och ditt driv! Hoppas du forsätter så som du alltid har gjort, med huvudet högt! Du är en fantastisk kvinna, mamma och förebild! Hoppas verkligen att folk bara kan glädjas ist för att gå runt och vara avundsjuka.

Caroline

Kunde inte sagt det bättre själv. Instämmer helt med dig.

Lisen

Men, va? Man kommenterar om man har en åsikt. Vad ska man annars med ett kommentarsfält. Alla jasägare klapp på axeln, medlöpare . De finns ju ändå, debatten måste ju få leva?

Lisa

Borde inte barnen få pusta ut lite och känna trygghet pånytt förrän dom tvingas ta emot främlingar/nya föräldrar i sitt liv?

Mia

Så barnen ska inte träffa någon människa de aldrig tidigare träffat?
Exempelvis Isabellas kollegor, vänner, mormors kompis osv osv.

Den där kommentaren är så löjlig

Lo

Vad vet du om det? Personen kanske inte har satt sin fot i huset när barnen är där? Hur kan du anta att en ny pojkvän/dejt skulle presenteras som förälder? Säger mer om dig än om Bella.

Sofie

Hon har ju inte barnen idag. Vad du vet har väl barnen inte träffat personen som uppvaktar henne? Och en får väl ändå räkna med att barnens mamma vet bättre än främlingar hur barnen känner sig trygga och när tiden är rätt.

Anna

Han var väl med och åt på restaurangen??

Bellw

Har hon påstått att han tagit på sig någon fadersroll?

Lisa

Nej så tantiga skor! Huvudsaken att du gillar dem dock!

Sara

Dåså , sluta gnäll :p

J

Sara, är alla åsikter automatiskt ”gnäll” om de inte är samma åsikt som Isabellas eller din?

Emma

Åh så fina! Väldigt classy 👌 en man med stil som köpt dem till dig! Det är du värd ❤️

Johanne

Dom blir väl inte så tantiga med et par 501 t ex??.. snygga!

Mia

Varför inte 502 tror jag blir ännu snyggare.

Gnällfia

Nej, jag vet. Jag BEHÖVER inte läsa bloggen och jag kan välja att gnälla någonstans. Men nu gör jag inte det. Och på något sätt måste vi prata om det här med influensers och konsumtion och bilden av att lycka kommer ur att köpa nytt, köpa nytt, få nytt, inspirera andra till att köpa nytt för att få råd att köpa ännu mer. Vi kan inte leva så. Det är orimligt att människor som är våra mest lästa och betittade lever som om det faktiskt gick att leva så. Allt detta flygande. Allt detta köpande. All denna yta. Klimatpåverkan är enorm och jag saknar helt ett uns av reflektion. Äcklar det verkligen ingen att någon måste få två par skor? Speciellt någon som säkert äger 50 skor redan. Varför? Måste vi sälja svenska skönhetsprodukter i Saudi? Måste vi flyga till Malaysia för att kunna koppla av?
Hur motiverar vi detta för våra barn? Hur ska vi kunna förklara, att vi blev så jävla lyckliga av alla dessa skor att vi struntade i att vi förstörde allting för er. Vi struntade i isarna som smälte. Vi struntade i att vi tinade upp tundran så att all metangas förstörde allt. För vi var så upptagna med att fotografera våra nya skor och söka lyckan i nymålade naglar och jakten på likes. Det går ju inte. Måste vi inte börja ifrågasätta och iallafall prata om det här? Äta grönt i all ära, men med makt kommer ansvar. Ansvar att göra rätt. Och att vara självisk har inte jorden råd med.

Sofia

+1000000
Bra skrivit!

Marie

Smart. Tänkvärt. Sant. +10 på den!

L

Håller med, så viktig diskussion och jag tycker den gott kan tas här där mycket påverkan faktiskt sker. Det heter ju influencer av en anledning, och då bör man tänka över vilken typ av inflytande man har när det gäller såna stora frågor som trots allt drabbar oss alla. Alla har ett ansvar, men det ansvaret menar jag (etiskt sätt) växer när man väljer den här typen av yrke. Valen som influencers tar påverkar i slutändan mig och mina barn, därför tycker jag man har all rätt att ”gnälla”.

Giulia

För det första så ”måste” vi inte prata om någonting. Och den här dramatiska, överdivna Armageddon-tonen kommer inte heller att få mig att *vilja* prata om det. Du har en väldigt liten chans att övertyga någon genom att överdriva som en dålig skådespelerska (”Äcklar det verkligen ingen att någon måste få två par skor?” Nej, det äcklar mig inte. Din fråga d
). Genom att uttrycka dig kommer bara att få stöd av de som redan delar dina åsikter.

Lizzie

Bra skrivet.

Josse

Giulia, om du lever i ett litet enmanssamhälle behöver du inte ta ansvar för nånting. Men mig veterligen är du inte ensam på denna jord även om du tror det. Att ta sitt moraliska ansvar att sprida till unga vuxna att ex konsumtion är bra är att negligera väldigt viktiga dagsaktuella samhällsfrågor. Du behöver inte äcklas av konsumtion men många gör det iom de _konsekvenser_ konsumtion faktiskt får. Att du inte har koll på det får du själv stå och ta ansvar för men att komma med sura kommentarer i ett produktivt och källkritiskt kommentarsfält är allt annat än lyckat för någon.

Lina

Visst kan vi alla påverka denna överkonsumtion mm. genom att helt enkelt varken besöka eller kommentera dessa s.k influencers bloggar, på så vis skulle de självdö.

Lotta

Jättebra skrivet. Håller helt med. Hoppas Bella är så rakryggad så hon kan svara på detta.

S

+1

Johanna

Håller verkligen med!

Anna

Hoppas också på en reflektion kring konsumtion av en av de mest inflytelserika influencerna!

Clara

Håller med dig Gnällia.Alla dessa influencers med sina bloggar/insta som bara prioriterar konsumtion och yta.De säljer in en ”glamourös” livsstil mestadels med sponsrade produkter.Dessa kvinnor som har garderoberna fulla med opraktiska skräpkläder som de fått el köpt för att ha något att visa upp.Deras badrum är knökfullt med goodiebag och sponssmink som de inte kommer att hinna använda upp under sin livstid.De här kvinnorna försöker flitigt att intala sin omvärld att man inte överlever utan en massa skönhetsbehandlingar,spraytan,fejknaglar,fejkhår och sillisar.En PT måste man också ha och vara smaaaal för att bli riktigt lycklig.De här kvinnorna -för ja merparten är kvinnor som skriver till andra kvinnor-lever ett helt meningslöst liv utan att reflektera särskilt mycket över vad som händer utanför deras lilla comfort zone.Noteras ska också att flertalet av de här kvinnliga influerarna inte ens har någon gymnasieutbildning.Deras inlägg är ofta bedrövliga när det gäller stavning och grammatik.Det går inte att förneka att de är mångas idoler och att deras livsstil påverkar både unga och äldre följare.

A

BRA! håller helt med. konsumtion, konsumtion, konsumtion. Måste man verkligen ha, ha, ha, hela tiden? Skulle vara intressant att höra vad ni andra och Bella tänker om det. Och nej, att köpa hela tiden även fast det är ”bra kvalité” är inte bra. Har aldrig träffat på någon som konsumerar så mycket!

Samma hos andra..

Kolla bara på Englasshowroom, Annamatkovich, Käthe mfl alla har de adlinks hela tiden right upp in your face allt för att det ska gynna de själva. Ingen av de och en hel del andra har en tanke på hur de påverkar miljön och köphetsen allt handlar om att tjäna så mycket som möjligt. För att kunna köpa ännu mer och skryta om sina dyra livsvanor.

Maja

Håller verkligen med! Och detta gäller inte på något sätt bara Bella utan i stort sett alla stora influencers.

Ida

Håller med… men allt handlar om pengar. Alla adlinks är ju för att tjäna pengar, inget fel i att tjäna pengar men på rätt saker i så fall. Sedan kan man ju alltid gå runt och intala sig själv att man kompenserar genom att äta grönt men jorden påverkas vad vi än säger. Det är ju själva inställningen till vad vi konsumerar som måste ändras, inställningen! Där hade dessa stora influensers kunna tänka sig för, men å andra sidan hade dom inte varit så stora influensers då.

Josse

Jag håller med dig och tänkte samma sak. Varför ska man INTE kritisera bloggare/influensers för det de förespråkar och vad de skriver när man kan kritisera dagstidningar med ibland ännu färre läsare? Det är ett ansvar vi har gemensamt att, om nu inte bloggaren själv kan informera, åtminstone låta dessa diskussioner få finnas till bland kommentarerna. Jag är glad att mina barn inte växer upp i tonåren just nu eftersom I har monopol på bloggvärlden och i princip _allt_ handlar om vad man ska omge sig med materialistiskt. Inget tomrum i världen kan fyllas av saker och jag tror att få tonåringar och unga vuxna (kanske framför allt) kvinnor men också män förstår etta. Den eviga jakten på det perfekta livet kan bli en livslång resa där det i värsta fall bara slutar med att man sprungit igenom allt helt själsligt tom. Jag förstår absolut att en handfull människor kan göra lika häpnadsväckande karriärer som I men av 1,5 miljon läsare tvivlar jag på att huvuddelen faktiskt gör det. Och jag inspireras också av vissa bitar men när det kommer till alla dessa _saker_ så vill jag bara kräkas, jag blir på riktigt äcklad av det för saker tar bort fokus på det som händer innanför. Jag tror också att många ii den grupp som den här bloggen riktar sig till kan ha svårt att se skillnaden mellan realitet och vad som är verklighetsfrånvänt, något jag kan tycka bloggare borde fundera på och på nåt vis ta ansvar för iom den makt/inflytande de har över ungas liv. Bara en sån sak som en liten markering uppe i loggans högra hörn med nån typ av varnings-info med typ text ”blogg med kommersiellt syfte, kritisk syn av innehåll lämpligt” eller nåt liknande bara för att faktiskt poängtera att en eftersträvar att skapa 100,000-tals unga blondinbellor kanske inte är poängen även om jag förstår I:s incitament att vilja peppa andra. Det är en diskussion jag tycker borde tas i större utsträckning än den som finns nu.

Linda

Ja speciellt när man tillsammans med en annan skrivit en bok om att man ska spara pengar och inte handla 🤔

M

Jag instämmer med det du skriver Josse och tackar dig för att du tog dig tiden att skriva detta. När inläggen själva saknar reflektion är det så viktigt att kunna få det från annat håll. Vi får hoppas att Isabella tar till sig något av detta framöver.

Jenny

Jättebra formulerat och instämmer i allt ovan!
Har funderat så mycket på allt detta.
Följt Bella och denna blogg sen Gillis kom då jag upplevt den som intressant och inspirerande och Isabella som en stark inspirerande kvinna och förebild för framförallt yngre kvinnor (själv närmar jag mig 40).
Vet inte när vändningen kom men idag får jag mest känslan av ett liv som liknar ’Truman show’ och ett liv med total konsumtions hets.
Tror det är att det gradvis skett någon förändring som gör att man provoceras så starkt.
Nya kläder och att piffa sig lite extra då och då gör nog alla gott men ett liv som Bella utmålar med nya, dyra outfits och grejjer varje dag kan omöjligt vara hållbart i längden och det hoppas man mer på att läsare förstår och inte hejjar på detta (enligt min åsikt) sjuka unnande…

Alice

Får man dela din text och citera dig? SÅ bra skrivet!!!

Ann

Håller med till 100%. Varför reagerar så få på helt rubbade beteenden? Tack och lov är det ytterst få som kan konsumera på detta vis men självklart finns det många som försöker ”hänga med”. I dagens samhälle fungerar konsumtion som ångestdämpande medicin för så många människor vilket våran planet får betala det högsta priset för.

Anna

Håller med dig såååå mycket. Tycker att det är förjävligt faktiskt, uppmuntran till konsumtion. Som så många influencers ju gör. Precis som all annan reklam i världen, som handlar om konsumtion så är det ett problem för alla oss som vill bevara planeten i någorlunda skick. Faktum är att alla måste göra uppoffringar för att nåt skall hända, spelar ingen roll om det hindrar en från att leva sitt drömliv. Blir inte så inspirerad av Isabella när hon lägger upp ett inlägg om nya ONÖDIGA skor när ensjälv precis gått ut med sopsorteringen i pissväder. Varför läser jag bloggen om den gör mig så irriterad då? Jo för att det är viktigt att kunna hänga med och ha en diskussion..

Lisa

Du gnäller inte.. Du tar upp fakta, oerhört viktig sådan. Som folk tycks glömma bort så lätt. Viktiga aspekter på vad det gör miljön och även mot oss människor – vårt mående psykiskt. Är det såhär vi vill att lycka ska se Ut? Tror inte det vá!
Att säga att jorden går under pga för mycket människor är bullshit, det jorden kommer att gå under av är att vi ”medel/höginkomst” länder konsumerar för mycket. Det hade varit rimligare om vi konsumerade mindre och lätt de s.k. utvecklingsländerna konsumerade mer. Då hade även blivit en mer jämlik plats.

E

Nej, du behöver inte läsa bloggen och framförallt så SKA du inte läsa bloggen. Alla ni som håller med är en del av konsumtionen genom er närvaro här på bloggen. Så vill du påverka, skapa din egen kanal, för fram DITT budskap och sluta gå in på isabellalowengrip.se så blir ditt budskap mer värda än tomma ord.

Lisa

Så bra skrivet!! – precis samma problem med många influencers i Danmark!

Matilda

BRA skrivet!! Så befriande att någon reagerar på samhällets levnadsidyller i jakten på lycka.

Inte riktad mot Isabella personligen men hon ger näring till en ytlig värld, kultur genom det hon väljer att publicera och visa upp som en naturlig del av ett ”lyckat” framgångsrikt liv.

Många är en del av det här – Influenser som beskriver en omvärld av lyx, konsumtion, karriär, mer konsumtion, resor till världens ände med fotografier på den senaste mode bikinin och ett glas bubbel i handen med en perfekt solnedgång och ett sprudlande leende – Ett fantastiskt liv! Galamiddagar, Chanelle skor, kosmetika, bostadsköp…

När blev det så ytligt? Dagens tonåringar är mer på Instagram istället för att leka kurragömma ute i skogen och leka, erfarenheten av en barndom, en speciell tid som aldrig kommer åter.

Ideal… Smal? Kurvig? Vältränad? Mullig? Spraytans, manikyr… Ett flöde av tjejer som poserar svankande med sexig blick och filter på det. Barbie dockor.

Skilsmässor, svepande på tinder där ersatt med någon snyggare, vildare i sängen och med bättre karriär och bättre svank.

Otrohet, begär, lust, ett lyckligt liv, kickar, passion… Ambition, driv, entreprenörer. Bli någonting, något ”större” och bli beundrad av sin omgivning.

Jag kan vara likadan.

Men varför?

Varför publicerar man bilder på nya skor kontinuerligt och avstår sin makt att nå ut till många att skriva om viktiga ting som pågår i världen… Så mycket som existerar bortom vår lilla perfekta lyckliga bubbla: Krig i Syrien, terrorism, missbruk, ofrivillig barnlöshet, ensamma människor, mobbning, miljöförstöring osv…
Hur kan ett par skor vara så viktiga att man väljer att ta sig tiden att fota dessa i ett bra fördelaktigt ljus med fint filter istället för att skriva om något mänskligt.

Tänk om alla bloggare, twittrande kändisar, Instagrammare, alla dessa med många följer valde att ersätta mode, träning och selfies med ett innehåll av värde. Vad fint det skulle vara. Mänskligt, hjärtligt och ett lite mer äkta klimat.

H

Helt rätt! Klokaste jag läst på länge Matilda

Elise

Det bästa jag läst på länge !

Sofie

Fullständigt enig!!!

Irene

Gud de svarta var to die for!

Lina

@Irene, om så skulle vara fallet har du knappast någon glädje av dem, eller?

Jenny

Jag avundas din förmåga att kunna njuta av din egentid utan barnen (för det får man!) och sedan maxa den tid ni får tillsammans. Det är allt annat än enkelt, jag är själv i en liknande situation men mitt samvete hindrar mig från att njuta av tiden utan barnen. Jag får bara sån ångest över allt jag missar när de är hos sin pappa. Så starkt av dig att se bortom det!

https://bonusfamiljen.vimedbarn.se

Jag tycker inte de ser tantiga ut.. Tvärtom classy 🙂 Vilken härlig present!

Giulia

Håller med!!!

Verkligen wow. Vilken härlig dag och vilka skor 😍😍😍

men wow, vilken överraskning!!

wow vilka presenter! Och vilken toppenlördag 🙂

Giulia

Helt underbara skor. <3 Vad gör du för träning? Bara nyfiken eftersom jag är tränare.

Evelina

Meeeeen dröm 😍😍😍😫haha åh så avis! Förstår att du blev glad 😃

GUD vilka fina skor! Dom kommer att passa dig perfekt =) Hoppas att du hade en härlig kväll! STOR KRAM!! ♡♡♡

Bea

Klarar inte av att läsa din blogg i dess nuvarande format, vet inte varför men den hoppar fram och tillbaka mellan olika platser hela tiden, vilket gör det helt omöjligt att läsa. Det vore fint om detta gick att åtgärda.

Harriet

Det är samma för mig – blir tokig!!

Clara

En fråga till er som tycker wow om skorna.Hade ni tyckt det om de inte hade varit från Chanel utan köpta för 599:- i en helt vanlig skobutik??Näpp troligen skulle 99,9% av er inte vilja ha dem.Blir de snyggare bara för att de är svindyra eller….

Evelina

Ja det hade jag faktiskt 🙂

Var ingen dålig present! 🙂

Jag själv längtar efter att komma igång med träning, men just nu fokuserar jag på att promenera varje dag i alla fall. Inser att om jag varit ensamstående med tjejerna hade jag hunnit med mer träning på gymmet än vad jag gör i dagsläget.

Sara

Åh så roligt med oväntad present sådär! 🙂

Ida

Kommentarerna här nedanför chockar mig. Varför är alla så aggressiva och har otrevlig ton? Ta det lugnt.

Jasmine

Tänk vad folk kan bli provocerade av skomodeller eller vilket finger en ring sitter på🙃

Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *