#IsabellaLöwengrip
Följ
Business
januari 22 2018 at 20:00

Babba Canales

Dagens episod av A Quest for Success är inte vilket som helst! Vi åkte hela vägen till New York för att träffa dagens gäst, det kändes stort att kunna göra det.

Dagens gäst är Babba Canales, en person vars resa inspirerar mig och som jag tror kan inspirera många fler. Babba lanserade Uber i Sverige och redan som 22åring hamnade hon på Forbes 30 under 30 lista. Jag låter avsnittet tala för resten, här är Babba Canales:

26 Kommentarer

J

…nja, mycket ord och lite handling.

Lotta

Är det bara jag som inte fattar skillnaden mellan Bellas ”platform” och bloggen? Det här känns bara som en ”fancier” version av bloggen – som dessutom inte fungerar särskilt bra. Ofta ser jag inga bilder, den känns väldigt rörig och det är irriterande att den fortsätter fråga om jag vill läsa den som en blogg innan jag kan fortsätta – något som heller inte verkar gå att säga nej till? Du klickar antingen ‘OK” och fortsätter eller så kan du inte fortsätta? Visst kan man komma vidare till Instagram och YouTube här – men det kunde man ju på den gamla bloggen också. Den rörliga videon i headern står oftare still än den fungerar och att läsa Bellas introduktion kunde man ju också göra tidigare. Så vad gör det här till en sk. platform? Varför?

Jag saknar den förra, okomplicerade, bloggen. Där man kunde gå in och läsa (och se bilderna) utan att bli irriterad, frågad samma fråga om och om igen innan man kan komma vidare, och utan att bli överväldigad av alla kategorier som stökar till sidan. Det här känns som en stor flopp och jag fattar fortfarande inte varför det är en platform och inte en blogg.

Tittade precis på avsnittet, så proffsigt och så inspirerande! =) ♡♡♡

Jessica

Så härlig människa! Vilket inspirerande avsnitt! 👏🏻👏🏻

Charlotte

Coolaste ever!

Mycket inspirerande och imponerande!
//Berith

Lena D

Tittade just, vilken härlig människa hon verkar vara – och du också Isabella! Inspirerande!

Sara

Nyfiken på hur varannan vecka kommer att funka för dig med ett så pass krävande jobb? Kommer du att kunna hålla undan kvällsmöten / jobbmiddagar och resor under sju dagar?

anja

lätt bästa avsnittet!!
Så snyggt filmat, musiken, krispig bild!

HEJJA HEJJA HEJJA!!!!!!
Så bra både du Isabella och Baba!

Helena

Älskar detta avsnittet, vilken inspirerande person och vilken energi! Hennes tips om att göra saker enklare och bryta ner en uppgift var ett tips jag kommer ta med mig i min karriär! ÄLSKAR denna serie du gör, avsnitten och du blir bara bättre och bättre för varje gång!!

Hon verkar vara en riktigt driftig och cool tjej! Dessutom med båda fötterna på jorden. Så inspirerande.

Eva

Mer fötter på jorden ån Bella själv.

ally

Hmmm…inga taxi bilar i San Francisco ? Jag har bott i SF 25 ar…och det stammer inte. Men jag alskar Uber ! 🙂

Agnes

Riktigt bra avsnitt, känner att jag både fick en dos inspiration och motivation att fortsätta jobba framåt!

Babba är en sjukt cool kvinna. Har haft kontakt med henne på mail angående min praktik i New york.
Jag sökte praktikplats och den första jag tänkte på att fråga var just- Babba.
Inspirerande.

Driftig kvinna, förstår att du blivit inspirerad.

Wow vad fint! Superbra intervju, jättebra frågor! Satt själv och funderade på frågor vilket jag alltid gör när jag ser intervjuer eftersom att jag är programledare, och när jag satt och funderade på vad jag skulle vilja ha som nästa fråga så kom den. Strålande! Eloge såklart till bästa Mimmi och Jojje också som är fantastiska att jobba med! <3

Olivia

Wow, jättebra avsnitt! Det var det första i serien jag sett, och blev otroligt imponerad!

Jag röstar, som flera tidigare i kommentarsfältet, för ett ”nya vänner” inlägg – nätverket behöver breddas och jag vill gärna träffa likasinnade i samma fas i livet!

Kör hårt Bella!

petra

Snälla Olivia nu får du sluta tjata!!!

Anni

Fast vad menar hon med att det inte finns taxibilar i SF? Det gör det ju.

Michelle

Jag bor i SF och har pratat om detta med vänner som bodde har innan Uber. Problemet var att det finns fa taxis i residential neighborhoods + trots att man beställde en taxi sa kan man inte lita pa att de dok upp (de plockade upp någon pa vägen istället). Sa Uber var en räddare i noden for personer som behövde en pålitlig taxiservice.

Åh vilken bra youtube inlägg! Blir så inspirerad.

Isabelle

Vart kommer din vita t-shirt ifrån? Så snygg!!

Jättebra avsnitt! Riktigt intressant & hon verkar väldigt skön & avslappnad 🙂

Amazing intervju!

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *