Balanserad januari

Jag har en otroligt lugn vecka framför mig i mina mått, det är få men viktiga möten, några intervjuer, styrelsemöten och produktmöten. På fredag flyger jag till Oslo för att medverka på norska Elle tech. Det ska bli roligt. Men att endast ha en 12 timmars dag bokad för mig är ovanligt och istället för att gasa på ska jag låta veckan vara så (visst jobbar jag ju på kvällarna men det är skillnad att vara iväg på jobb än att kunna sitta hemma med en kopp te). Jag har varit duktig på att balansera under hela 2018. Fått in träningen, gått och lagt mig med barnen en dag i veckan för att få sova ut. Ätit sunt och under långa dagar har jag tagit en paus mitt på dagen och mött upp en vän för en kopp kaffe på en halvtimma.

Framför allt jag inte sprungit runt med stressen i magen trots att allt jobb drar igång nu samtidigt som året började med VABB deluxe och lättare mediastorm. Det måste bero på att jag håller hårt på att få in livets alla tårtbitar i vardagen och har inställningen att jag gör så gott jag kan. Jag håller tummarna att resten av årets elva månader kan få se ut som januari. Fastän det ökar på i press vill jag behålla balansen. Om det är något som Björn Borgs VD Henrik Bunge lärde mig var det att när det är mycket i karriären hjälper det inte att minska på jobbet, snarare öka det privata. Då kommer energin tillbaka. Alltså: att boka av långa mötet är inte räddningen utan istället ska jag lägga till en kompismiddag efteråt. Om man ser karriären som ett glas och allt privata ett annat glas ska båda glasen vara lika fulla. Häller jag ut lite från jobbglaset påverkar inte det innehållet i mitt privata glas – Jag måste aktivt öka där. Himla bra råd som hjälpt mig.

Omslag för Norska magasinet Stella med 2017:s absoluta favoritfrisyr. Den får nog följa med in i 2018 också för den piffar till en dålig hårdag busenkelt. Nu ska jag förbereda mig inför imorgon och sedan läsa. Kram!

  1. Stoppa pressarna, det här har nyss kommit in: ”Isabella Löwngrip uttryckte sig fel – Therese fick ringa psykologen”

 1. Skönt med lugn januari, också fått en lugn januari efter en höst med 12-14 timmar jobb (inkl. resor) dagar i princip varje dag…

 2. Henrik B kan sin sak! Få dina kollegor att träna på arbetstid också!
  Ett tips i all välmening, ta det lugnt! Du hinner, ingen är oumbärlig! Du är inte ens 30 år. Chilll! Nyckeln till framgång, var aldrig för angelägen…

  1. Det är väl fantastiskt att ha fixat en hel månad med bra och hälsosamma rutiner? Det är mer än de flesta klarar med diverse nyårslöften.

 3. Vad roligt att det funkar för dig! Bra att du tar hand om dig. Både sömn och träning är ju så viktiga pusselbitar, min svaghet är nog mest sömnen, jag lägger mig för sent helt enkelt. Men steg ett är väl att veta vad som är problemet… 😊

 4. Inställningen ”jag gör så gott jag kan” tog jag till mig för ett år sen ungefär. Du skrev ett inlägg om det och efter det tog jag till mig av det. Och det har funkat väldigt bra för mig. Idag lever jag mer i balans och upplever inte stress på samma sätt som förr. Dagar när det inte blir som jag tänkt mig eller när jag har mycket att göra så kan jag landa i att jag gör så gott jag kan. Tårtbitarna däremot, där delar vi nog åsikt men jag skulle gärna vilja att fler tog till sig av inställningen ”jag gör så gott jag kan”, det är alldeles för många som stressar och mår dåligt när det pressar sig själv och sätter alldeles för höga krav på sig själv och sitt liv.

 5. Du kommer bli den nya Kamprad men jobba i framtiden 24/7 !Jag tror inte det är ett jobb som man sover bort. Om man ska bli miljardär.

  1. Men snälla du, låt dem sköta barndagarna mellan sig. De är nog föräldrar som klarar det utan personer som dig😣

 6. Hej!
  Kan inte du göra ett ”Hitta vänner” inlägg igen? Var ju nästan prick ett år sen du gjorde det senaste inlägget! Skulle uppskattas så mycket 😍

  1. Jag skulle uppskatta ett hitta vänner – inlägg så mycket! Vi är många som skulle bli väldigt glada Bella! <3 🙂

 7. Ett nöje på alla sätt och vis att läsa den här bloggen!
  1. Driven ung kvinna bygger imperium på ett lika självklart sätt som en man.

  2. Hejdlöst roliga pucko-kommentarer från olika läsare! Men herre gud, finns ni på riktigt liksom?! ”Har du inte barnen på fredag?”
  ?!
  Ja, DET kan man ju verkligen fundera över när man sitter hemma i soffan en söndagkväll koordinerar sitt liv.
  (Ibland tänker jag att det är Team Löwengrip som skriver tokigheterna själva,för att generera klick… men så är nog inte fallet.)
  Hoppas bara att Löwengrip her self tar det med en klackspark.

  En sak till… Hur många av alla puckokommentarer man läser här kommer från kvinnor?
  Trist, men jag gissar på 99,9% Vad tror ni?

  1. Med tanke på att det är så att en majoritet kvinnor läser bloggen och kommenterar stämmer det nog mer eller mindre.

   Ser många positiva kommentarer. Hur många av dessa är från män?jag gissar på 0,01%…

   1. Jag tror du har rätt, majoriteten av läsarna är kvinnor. Men underskatta inte männen – de kan nog också intressera sig för en blogg som handlar om kometkarriär och business.
    Fast de väljer att inte dela ut moraliska pekpinnar. De fokuserar på helt andra saker. Vilket hedrar dem, i det här fallet.

  2. Med tanke på att det är så att en majoritet kvinnor läser bloggen och kommenterar stämmer det nog mer eller mindre.

   Ser många positiva kommentarer. Hur många av dessa är från män?jag gissar på 0,01%…

 8. Det stämmer – för en extrovert! Men rätt många är introverta och då år det är dåligt råd. Introverta är inte blyga eller tråkiga, men får energi av att vata själv. Då kan avboka jobbmöte hjälpa. Bäst är att alla personligheter jobbar tillsammans!

 9. Det är fascinerande med alla som verkar vilja missförstå. Ja, det har bara gått 28 dagar på nya året men oftast har man ju saker planerade för de dagar som inte har gått än. Möten, resor, mässor och liknande bokas ju i förväg, inget konstigt med det. Självklart kan man se till att ha bra planerade veckor eller månader i mars eller september även om vi har januari nu!

 10. KLOKA ord! Det här tar jag med mig. Tack för att du inspirerar till balans genom att konkretisera hur du hittar balans, det hjälper mig att förstå vad jag behöver för att uppnå balans.

 11. den där frisyren klär dig verkligen så himla bra!

  nu börjar mitt hår komma ner i de längder som gör att jag också kan sätta i knut, ser fram emot en vår med scarfs i håret. så fint!

 12. Jag kämpar med att balansera jag med och tycker mig börjat 2018 på ett bra sätt i alla fall. Det går framåt om jag säger så. 😀
  Kul att det går så bra för dig Bilderna är otroligt vackra på dig i tidningen.
  Ha en fin dag.

 13. Balans är alltid bästa medicinen! Besök gärna min blogg där jag skriver öppet om tillfrisknandet från bland annat ätstörningar, depressioner och självskadebeteenden. Självklart letar även jag efter balansen! Hoppas alla får en fin dag, kramisar <3

 14. Å vad kul med Oslo visit, jag bodde och modellade där förra året:) Jobbade även på Hotel Continental inne i Oslo som är ett 5 Stjärnigt hotell, väldigt fint och bra service, rekommenderar att bo där, nära till allt:)

 15. Blir det något nytt hitta-vänner-inlägg? Vore jättekul i så fall!

  Kram och glöm aldrig att du är stark och unik precis så som du är ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..