#IsabellaLöwengrip
Följ
Motherhood
december 5 2017 at 12:09

Nya Löwengrip och Gillis på kontoret

Idag är Gillis lite hängig så han fick hänga med mig till jobbet under förmiddagen. Han var på O:s kontor som ligger bredvid mitt under första timman och vid elva hämtade jag honom. Han har fått sitta med under ett möte, Gillis har fått alla lugna gener som jag inte fick så det är enkelt att ha med honom. Vi har haft en designmöte med vår byrå Good luck have Fun och det ser fantastiskt ut. Löwengrip Care & Color blir ett nytt varumärke nästa vår och kommer endast heta Löwengrip.

Gamla Löwengrip Care & Color och nya Löwengrip. Åh så roligt!

Shampoo och balsam

Vår rosa serie blir nude

Såhär kan en hylla se ut i butik…

… Och här när vi har en hel butik!

Mammalooken på kontoret, randig ljusblå skjorta, momjeans och sneakers.

Ipad och marabou-mys. Nu ska Gillis och jag hämta Sally, vi har lite flyt med just denna vabb-dag för vid lunch levererades nämligen vår julgran hem så nu ska vi hem och pynta :- )

92 Kommentarer

Moa

Så snyggt!
Många tänker på vad som ser snyggt ut i en butikshylla men jag tänker kanske mer på hur jag vill ha det hemma i min badrumshylla. Detta blir en inredningsdetalj och ser definitivt mera lyxigt ut.

Katja

Hej Isabella!

Jag och en väninna går i tankar om att starta aktiebolag inom närmsta året. Vi har många tankar och idéer och vet men har ingen som helst erfarenhet av entreprenörskap.
Finns det några kurser som du skulle rekommendera? Vill gärna bli lite mer insatt i det hela innan vi sätter igång. Vet att man kan få gratis rådgivning via Nyföretagarcentrum och att Almi håller kurser ibland, men om du har något annat tips att dela med dig av vore jag jättetacksam!
Tack på förhand!

Andrea

JIPPI! Nice – nu kommer jag att prova era produkter. Jag har innan känt att produkterna sett lite för gulliga ut, men nu passar de oss hemma i badrummet. Kul!

Clara

Hej! Det är inte bara du som använder termen nude för att beskriva färgen beige, men jag ville bara lyfta att ”nude” är i många olika färger då det ska vara hudfärgad. Allt från beige till mörkbrun. Det kan därför bli problematiskt att kalla beige för nude.
Ha en fortsatt trevlig kväll!

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *