#IsabellaLöwengrip
Följ
Business Life & thoughts Motherhood
december 5 2017 at 16:30

Julevent med Babyshop

I samarbete med Babyshop 

Igår hade jag ett event med BabyShop i deras butik i Sturegallerian. Babyshop är en av mina partners som jag har haft längst. Det blev ett mysigt och lyckat event på alla sätt, babyshop hade ordnat med fika i form av lussebullar, pepparkakor och julgodis. Julmusiken spelades live, det fanns fina erbjudanden och till och med ett paketinslagnings-proffs på plats för den som fyndade en julklapp. Men roligast var såklart att få träffa er nästan 150 läsare som kom dit. Det värmer alltid i hjärtat att träffa er som följt mig så länge och som på något sätt också går jämnsides med mig i livet. Många hade med sig sina barn till eventet och det kändes extra kul.

Jag själv fick med mig en servis och ett par STOKKE stolar hem från eventet igår! Snackboxen – hur fin? Perfekt att duka upp tillsammans med underläggen och muggarna!

.. Nu blir det middag!

I samarbete med Babyshop

20 Kommentarer

Wow där skulle man varit! Babyshop har ju så himla mycket kul.
Kram
http://www.jagraktuppochner.se

Victor

Hej Isabella, Vad kul det är att följa en ung karriärtjej. Det verkar som att du börjar få fler och fler bitar på plats I din livsstil för att få mycket energi till karriären och familjen. Inspirerande för en annan entreprenör. /Victor

Mikaela

Sitsarna och fotstöden är åt del håll. Det raka sidan ska vara framåt.

Denise

Du har monterat stolarna fel, den raka delen vid sitsarna och fotstöden ska vara fram

Johanna

Tror knappast det är Bella som monterat. Det har hon outsourcat, förstås.

Isabelle

Hade du inte stolar innan?

Ann

Hade inte du redan stokke stolar fast grå?

P

Och nu har hon svarta.

Så fin du är Isabella!

Anna

Hahaha, såklart har inte Bella monterat. De har hjälpredan eller de som levererat!

B

Dom gamla stokke hon hade var isf bättre monterade…

Tack för att vi fick komma och spela! 🙂 Mysigt event.

A.B.

Ni spelade jätte fint🤗

Tack snälla 🙂

A.B.

Jag var där igår och det var väldigt trevlig tillställning.🤗Alltid gillat babyshop. Dock handlar mest online hos dem än i butiken.
Jag berättade för min man att jag sa hej och Isabella sa hej tillbaka.🙈 Min man skrattade när jag berättade.😊 Jag tror de flesta som var där var i sällskap med någon. Jag var där själv men det var trevligt ändå. Köpte pyjamas från Livly till min lilla dotter. 50% rea var på just Livly den dagen.👍Sen tog jag fika med min man och lilla tjejen istället.🤗

Jag har så svårt för dom där stolarna, tycker alltid att man slår i tårna i benen/fötterna som sticker ut. Fast det kanske är ändrat så dom sticker ut mindre? Min äldsta tjej är 26 och min yngsta är 4 år =)

Sandra

Tack för ett trevligt event! Upplevde dig som både proffsig och väldigt trevlig. Min lilla Julia gillade ju dig också. Vet du om det ligger fler bilder någonstans hos babyshop? Fotografen som sprang runt tog ju en massa bilder. Hälsningar, Sandra

Isabella Löwengrip

Ska kolla direkt 🙂 Tack!

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *