#IsabellaLöwengrip
Följ
Beauty Business Life & thoughts
december 7 2017 at 13:35

Åhléns

– I samarbete med LCC –

Idag är det en riktigt stor dag för oss på LCC. Det är nämligen så att vi lanserar på Åhléns vilket är väldigt roligt och spännande. Först ut är Åhléns City i Stockholm och i Göteborg där dom packar upp just nu. Det ser redan väldigt fint ut. Det är verkligen en känsla av stolhet som spritter i kroppen. Jag ser fram emot att få vara där och träffa alla besökare den 20:e december.

Strax ska jag och Pingis springa iväg och träna Becore. Vi hörs senare!

– I samarbete med LCC –

38 Kommentarer

Frida

Grattis till Åhléns! Antar att det var efterlängtat 🙂
Kommer ni att finnas med LCC på alla 63 varuhus eller blir det bara på de största?

Vad roligt att höra!
Vi börjar med de största, möjligt att butikerna utökas under 2018 🙂

/Lina, LCC

Louise

Hej Bella! Jag sitter och pluggar om organisationskultur, vilket är oroligt spännande! Kan du inte beskriva er organisationskultur på dina olika företag?

Öö

Gud vad kul! Stort grattis!

Matilda

Åh vad roligt! Superfina necessärer! Kommer dem också säljas på alla Åhléns? 🙂

Öö

Jag tror necessärerna är
från märket Ceannis, inte lcc 🙂

Erica

Har en sån necessär och den är från Ceannis, inte LCC. Så fin!

Karin

Kan man köpa i Åhléns City redan nu? Åker dit på direkten i så fall😁

Liv

Ja, jag var där runt kl 11 i morse och köpte mitt favvotorrschampo 😃

Minna

Är necessärerna också från LCC? Så fina! 😍

Alexandra

Så fina! Kommer sakna den här designen <3

Emma

Kul, grattis! 🙂

Joanna

Grattis till samarbetet! Ni bara växer och växer. Fantastiskt!

K

Det första jag såg var priserna. Hutlöst! En normalt arbetande människa har aldrig råd med dessa produkter. När skit blir värd sin vikt i guld, har den fattige inget skithål.

Matilda

Vad räknar du som lön för en normalt arbetande? Jag köpte dessa produkter även som student, man får ju prioritera vad man vill lägga pengar på. Dessutom är produkterna väldigt prisvärda om man värderar att produkterna är väldigt dryga och räcker länge. Sminkbortagningen räcker i över ett halvår och är den bästa jag provat på marknaden. Vita handdukar blir inte svarta efter men torkat ansiktet 🙂

Alexandra

Håller med! Är också student men har nästan bara LCC i mitt badrumsskåp! Brukar passa på att köpa när det är 2 för 3 vilket det faktiskt brukar vara ofta på olika ställen. Då blir det inte så dyrt när man slår ut det 🙂

Pipsi

Fast en student har sällan jobbat upp samma kostnader som en som jobbar. Det går liksom inte att jämföra.

S

Även om studenter har det knapert så är det inte samma sak som att vara lågavlönad eller ensamstående med barn.
Jag har en ganska normal lön och lever ensam med två barn, finns inte en chans att mina pengar räcker till att köpa dyra skönhetsprodukter till mig själv.
Men det är trevligt att gå in på bloggen och dagdrömma 🙂

Leni

What? Det va ju super bra priser för bra hud och hårvård.. testat??

K

För mig, och säkert många andra, är det inga superbra priser. I vår familj prioriterar vi att man har mat på bordet, toapapper, mediciner mm hemma samt bensin i bilen så man har råd att åka till jobbet. Krämer som är sådär dyra prioriteras inte alls. Man måste nog ha bra inkomst för att kunna göra det. Tydligen tjänar då en student mer än vad vi gör då.

Emi

Jag är student och jobbar inte ens extra och har råd så hur skulle inte en arbetande människa ha det? Handlar om prioriteringar

Mia

Necessären ser väldigt fin ut, är det LCC?

Lena S

Jag var precis på Åhléns och köpte din Facial Cleanser och hoppas att den är brs till min hy då jag har torr hy. Jag hade ju 20% rabatt så det passade ju bra. Bra att du har släppt dina produkter på Åhléns då de ofta har rabatter som inte alltid Apoteket Kronan har. Lycka till! Lena S

Ingela

Kommer du till Göteborg?😀

Lisa

I början var det ju så viktigt att det bara var apotek som sålde LCC. Var det bara ett påhitt för att det inte fanns nån annan som ville sälja LCC eller är det så viktigt att tjäna pengar att ni struntar i era principer?

Frida

Självklart är det så. LCC kunde inte göra media och satsa på dyra butiksaktiviteter vilket begränsade distributionen. Varuhus, kedjor och parfymerier vill ha uppbackning för att ta in märken.
Men det kommer nog att ändras nu när de fått in en fot på Åhléns 🙂

Chloe

Är det tillåtet att sälja hudvårdsprodukter både på apoteket och kedjorna? Jag har läst att producenten måste välja distributör, och alltså inte kan finnas på både apotek och exempelvis Åhlens eller Kicks samtidigt.

Frida

Det är naturligtvis upp till varje företag att själv välja vilka produkter man vill sälja. Vill en apotekskedja ta bort LCC för att Åhléns tar in märket så kan de göra det men i slutänden är det försäljning och lönsamhet som avgör.
Vissa märken har en apoteksprofil (t ex Vichy och Roche-Posay) medan andra finns i första hand hos varuhus, kedjor och parfymerier.

J

Det var längesedan apoteken kunde ha egenrätt på varumärken. Det är försäljningen som styr.
Vad gäller ex La-Roche Posay och Vichy så ligger de under Loréal och det är väl ett företag stort nog att ha ”apoteksunika” produkter då det är (apoteks-)förgreningar men under samma paraply.
Gissar att LCC kommer ut på Kicks snart också, som också hör till Åhléns (samma ägare).
Jättekul för LCC – vilken häftig resa!

S

Precis! Åhléns city har vichy och la Roche posay men behöver ha en farmaceut för att sälja de två märkena.
Dock hör inte Kicks till Åhléns längre. Nu mera bara konkurrenter men ligger båda fortfarande under Axstores 🙂

Emma

Sååååå KUL!! Varumärket känns så mycket lyxigare på Åhléns.

Mini

Grattis! Denna gamla design är sååå snygg. Synd att ni byter.

Louise

Finally! 😃

CC

Va hände med att ni tyckte det var oerhört viktigt att bara säljas på apotek…?

J

Marknadsföring, marknadsföring. 🙂
Man ändrar ”storyn” utefter företagets utveckling såklart.
Inga konstigheter, det är ju försäljningen som styr.
Idag finns inget värde i att finnas på bara apotek, då apoteken närmat sig skönhetsbranschen och även dagligvaruhandeln. Back in the days särskilde sig apotekssortimentet med ex parfymfritt och milda produkter. Men idag är det försäljningen som styr, såklart. Du hittar ju många märken både i DVH och på apotek idag. Inga konstigheter, mer tillgänglighet är ju bra.
Man får numera göra sina egna efterforskningar vad gäller innehåll, om man har känslig hud osv. Det är inte nödvändigtvis apoteken som idag har mest skonsamma eller milda, kontrollerade produkterna.

J

Snyggt! Vilken resa ni gör!
Passade på att köpa tre ansiktsprodukter under en kampanj på Hjärtat nyligen; ansiktsmaskerna + ansiktsscrub. De är superbra!
Kommer definitivt fortsätta med fuktmask och scrub. 🙂

PS. För att jag dels sökte praktikplatser och dels för att President Obama eftersökte nya Community center ideér och just nu jobbar med att utveckla medborgarskapsfrågan i dialog-grupper.

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *